- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Модерни кукли? --> Damn no ;/
Аууу, а на момиченцата плати ли им, за да ти се лепнат...Първоначално написано от =)
![]()
I was born to live into a world that doesn't care...
http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
Дайте глас за HIM в България.
http://chocosville.myminicity.com/
дрешките са важни почти колкото мозъка..но да смешно и понякога дразнощо е всички да са сякаш излезли от матрицата...
то матрицата беше фабрика за ток на роботите ве ..... подбирайте си сравненията ейПървоначално написано от Slippin aSS Grabba
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
kael kfo mi se falish tyka be toq hunter e super zl3 23/7 dobre li e v WSG ?!?! ? :O . Ostavite gi horat da si jiveqt feshan !?!! ZAKFO vyobshte ima 560 mneniq za feshanite kato nali sa zlezle zle ama pishete 600 mnenie za tqh ..........
![]()
*горда с отрочето сиПървоначално написано от 182+44_4adel
*
I was born to live into a world that doesn't care...
http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
Дайте глас за HIM в България.
http://chocosville.myminicity.com/
tedi_sheep ili kfato tam be6e nemoga da razbera za kfo e tfa vrujdebno povedenie seki si ima sobstveno mnenie za ne6tata i tfa 4e i ti si kifla kato si4kite "fe6unki" ne ti dava pravoto da opredelq6 koi e 4erna ovca i neznam si kuf kato ne si suglasna s mennieto na men i dr hora s takova mnenie moje6 da go kaje6 bez da opredelq6 koi zlobee i taka natatuk za6toto ti prai6 su6toto..![]()
че то и вие не приемате различните от васКажете ми защо не приемате различните от вас?аз лично ги приемам,просто са ми странни,но не симпатично странни,а отблъскващо странни.
![]()
о боже,какво ли небих дала за да притежавам невежеството и липсата на вкус на тези кроасанчетаЗащото някоя от тези "фешънки" ви е отнела нещо или притежава нещо, което вие не можете?!добре бе хора!давайте си парите за маркови дрехи,ама поне ги съчетавайте добре или спазвайте някакво приличие
тръгнала ми тя с потник билабонг от 15 лева от пазара,турила къса пола тип коланче,нахлузила някви обувки прада или кви бяха там,с очила гучи дето и закриват 2/3 от лицето,с диадемка с панделка от по 1,50,пак от пазара,с чантичката долче и габана,фръцка се,фръцка се,вижда някакво по-нормално изглеждащо момиче,изсумтява и продължава да се фръцка насам натам.а гларосите по улиците проточили едни лиги амаааааааааааа
и тръгва към нея най-напереният гларус,с моряшка фланелка неизвестна марка,с тесни впити дънки с голям златист надпис Д&Г на задника,с лачени джапанки тип прашка,дъвчещ дъвки орбит и с цигарка пал мал зад ухото, и й вика 'ей,шшш,маце!ай на едно кафенце с батенцето,а'
а тя му запява насреща 'води ме в някоя квартална кръчма!...'
е как да не им завиждаш просто
![]()
![]()
![]()
да,но пък поне не е на 100 литра маркоф парфюм от 25 лева,който само по опаковката се доближава до оригиналаЧестно ви казах писна ми от вас, кифли били незнам си какви, вие пък смърдите.(който не е помирисвал шанел номер 5 който се продава в масовите магазини,да се чуства късметлия)
![]()
виж ся,то не е само до обличането.то е и до поведението и липсата на елементарна култъра и възпитание у тез кроасанчета.мислят си,че като са толкова модерни,фешън и незнам-ко-си-още,всички които не са като тях са измет.да не говорим че са е**хти тъпите пачи.съдят за другите само по външният вид.какзах ли че нямат елементарно възпитание?Всички вие, които се бъркате в чуждите животи и ги обсъждате така злобно.Та това е само един стил на обличане и вие сте толкова злобни...нито елементарна обща култура?не,нямам предвид само дали значт къде се намира тятъра,киното,или евентуално филияла на театъра(камо ли да значт какво е филиял),може би и за библиотеката да са чували къде е
а и те също са злобни.седя си аз на чина най-кротко и си говорим с една аверка,и идват 5-6 такива фешънки и почват да ни се зверят насреща
при това още не се познавахме с тях,нито нещо сме им казвали нито нищо
и естествено че през цялата година се мисляха за нещо повече от мене,имаха ме май и за двойкаджийката на класа,ама като разбраха че съм единствения човек с отличен успех,ей така застанаха
![]()
![]()
а те едвам поправките си изкараха
![]()
![]()
въобще-проста работа
![]()
''аааз сам си избрах,тази съдба,веечната черна овца''Вие всички, които сте толкова враждебно настроени също сте стадо овце, но с тази разлика, че сте черни овце![]()
явно да си модерен означава да си богат....Вие знаете ли какви момичета има, на които якето им струва, колкото половината ви гардероб.Това за мен са фешънитеинтересно...
всъщност-тъпо
и аз мога да си купувам дрехи за по незнам-колко си лева,но честно казано предпочитам да си харча парите за далеч по-смислени и полезни неща
например да си купя нов гардероб,отколото да си купя дреха,която струва колкото целият гардероб,барабар със шкафовете,и която ще съсипя за нула време
а това че има и такива които уж некоментират и тн-еееееехооооооооооо,ти в кой свят живееш!?ВСИЧКИ коментират и клюкарстват,независимо дали са фешъни мешъни или нам кви си още.това е част от човешката природа.
и ся,кво,всички които не се обличаме по последен писък на кварталната мода смърдим на пот и крака,така лиЗа мен лично е важно човек да е спретнат, дрехите му да не миришат лошо, да са изгладени, чисти и приличниима голяма разлика м/у фешънките,нормално обличащите се,странно обличащите се ,и тези които носят едни и същи дрехи по 2 седмици най-малко и не се къпят.също има разлика м/у фешънките и хората които се обличат стилно.фешънките само се мислят за модерни и за голямата работа,докато хората които се обличат стилно и елегантно вече са няколко класи над тях,и поне имат елементарна модна култура.обикновенно това са интелигентни и образовани хора,с вкус и стил.
странно,защото простолюдието са иманно тези клонингиМисля, че е време повечето от вас да престанат с "черните си коментари"!Отстрани изглежда ужасно просташки и такива злобни хора за мен си остават в утайката на обществото, сред простолюдието!значи ако ние сме тяхната утайка,то е защото в нашите глави има нещо което ни дъжи здраво стъпили на земята,а техни изпълнени с хелий глави се реят нейде надалече в празното пространство
![]()
../\-/\..
=^.^=
(")...(")
(")__(")~'
аха значи по твойта логика щом съм фешън трябва задължително да съм прост ?![]()
11 години завършвам с нас 5.50 и уча в доста реномирана гимназия сега и 12-ти клас мисля да продължа традицията![]()
Не разбирам какво против нас имате
да знам има и такива които много искат да са като нас но толкова са сдухани че ако си сменят обувките ще им се смеят всички![]()
Всеки човек си носи каквото му харесва и както той си иска!
Тука ми обяснявате за някви потници и някви глупости![]()
че не сме се къпали и сем подобни![]()
Лично аз пазарувам замо от Мола или Скай Сити и всеки ден се къпя и гледам да съм възможно най-чист и спретнат както и моята приятелка![]()
Странна работа сте вие хейтърите![]()
Mnenieto na---> neko=^.^=skafai e tfa e \/
vqrvam 4e pove4eto v toq forum mislqt kato teb i az sum edna ot tqx prosto si4kite teq nadufki koito vurvqt po ulicite s prosta6kite patu4ki,4anti4ki i poli4ki ot koito ne mislq 4e ima golqm smisul (no tuk navlizame v druga tebe..
) pone spored men sa momi4eta bez abbsuliutno nikakaf vkus a za nqkukuf umstven potencql nqma kakvo a govorim
![]()
prosto tolkova navleze taq prosta6ka moda 4e rqdko se sre6tat i svqstni momi4eta..
![]()
факта че 90% от времето бях дефендър и не са ни взели нито един флаг си е показателен..... а за killing blow-oвете - виж dmg done .... клкото на 2 героя ..... и тфа съм го правил без нито един енчант или туинкарси предмет .... айде върви да губиш bg-ове ally creep че ми треат mark of honor-и за 50ти lvlПървоначално написано от doomer
колкото за останалта част от поста - беше даже по посредствена от познанията ти за wow за тфа няма да коментирам .......
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
ako pove4eto v toq forum mislite tei - epa vie ste ebahti sdyhlqrite 4esnyyyyПървоначално написано от Funky Fresh
![]()
![]()
![]()
vii ste nekvi palni zablydeni na4i
a i da mislim si 4e sme mnogo moderni - mi 6toto sme beeeeeee
:P
krai tva e...
apa za akala moga ti kaja 4e ima mn feshanki deka sa po akalesti ot pove4eto sdyhlqrki kato tebe:P tyi 4e imam i dr interesi osven da si sedq zahlypena /na 4ina po cql den
/ ne me pravi avtomati4no tapa - nabiite si go v tikvite be
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
кхкхькхькхькьхкьк забавни сте![]()
abe deeba maika mu deeba mn me draznite ve4e ! nachi koito ne se obli4a feshan nosi nekfi parcali taka li ?! ebah tfa samochuvstvie be ot kude go vadite ?!?!?! ne e li po dobre da oblechesh drehi kade ti pod4ertavat tqloto ili si e drugo guza i boskite ti da sa vidimi za seki ? mamooo mn ste zle ! posle nie sme bili zlobari i kfo li ne... shto sa ne grumnete a ?! basi..... "nie se obli4ame normalno" ayy da q eba u modata na4i ako ne sum kato prostitutka sum nenormalna.... i vse pak blagodarq vi 4e me svetnahte _)_ tupi kifli.....![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
emi da - nenormalna si :P molq pak zapovqdai.. pak 6e te svetnemПървоначално написано от sLaDkA_GrEsHkA
![]()
sa ligaq sa malko ama... nekoi 6e mi obesni li 6to si mislite 4e real fashionkite nosqt poli po 2 santa... no kakto i da e... i da nosqt - taq pola ne po4ertava li tqloto be /nali po xybavo bilo da ti pod4ertaqt tqloto drehite/
iiiiiiiiiii 6ttttt "gre6kata" stiga si bila e*ala![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
апа ти не си от тея дека са мнол умни чеснууууууПървоначално написано от wasntme_
![]()
![]()
![]()
Не мога да разбера какво точно в теб не е наредПървоначално написано от kael
Ти си напълно неадекватен понякога, май не знаеш какво пишешеш
Да не си наркоман?!?!
ЗА мен злобните все още смърдят, даже повече!Говорете каквото си искате, изопачавайте чуждите мнения и пружинирайте на едно място!Аз ви казах за мен кои са истинските фешъни, но вие пак ми говорите за някакви пазарски историйки!Успех
![]()
Първо искам да си призная, че не съм чел цялата тема. Прочетох няколко страници и ме напуши смях. Чета и плача![]()
![]()
Много странни животни има в тоя форум. Убедих се. Ако се намери по-тъп спор, по който да се изпишат 46 страници коментари, прекръствам се и се отказвам от живота. Толкова ли не може да се разбере, че това е модата сега... Преди нея е имало друга и след не ще има друга. Защо толкова й се дразните не мога да разбера... От завист ли, толкова ли е голям сблъсъка с вашите вкусове и мироглед? Толкова ли е трудно човек да бъде малко по-либерален и да приема хората такива каквито са? С извинение, но колко повърхностен трябва да си, за да съдиш хората по това как се обличат или по каква мода се водят. 'Барбитата' били тъпи, металите били гнусни, емотата били и те незнам си какви и аийде да се трепем. Детска му работа.
wasntme_ <----- Imam dve dumi za tebe FUCK YOU are 4upi 4e ne mi se zanimava s kompleksari![]()
wasntme_ мене пък ме кефиш!![]()
olei mn ste zle ybijdate fashioniza vsi4ki antifashioni
ami kvo vi pre4i na vas ne moga da razbera 4e sme nai-poddarjani i nai-dobre izglejda6ti![]()
i nqkoi ne vsi4ki mn li se gordeete s tva 4e seedno ste izpadnali ot legloto
STIGA !!!
JiVeI zA sEBe si A nE ZA OkoLnITe!!!
ХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХХАХ АХАХАХАХАХАХАХАПървоначално написано от barbie__girl
моляте човек,продължавай с тея коментари,че тка хубаво ме разсмиваш,както никой друг
![]()
то бива-бива свръх самочувствие,ама то тва бие рекордите [-o<
![]()
бтв,за свое оправдание да кажа,че аз несъдя за хората по дрехите които носят,а по това което показват като поведение.моите наблюдения са следните:ако се облича като барби,прилича на барби и се държи като кукличка,значи е такава![]()
и не е вярно,даже е твърде далеч от истината че който не се облича като 'звездите' от списанията смърди.то,скъпи мои кроасанчета,не е само да носиш тузарски парцалчета и да се заливаш с парфюм.не е казано,че който не е гъзе номбер 1 е неподдържан или нещо подобно.но пък всеки има право да мисли каквото си иска.като искате,заблуждавайте се че сте черешката на тортата(само да не се окаже някой ден,че черешката е червясала)![]()
айде за сички фешънки един поздрав от трабата(спокойно,не е някоя хеви-метъл песен в която освен псувни няма друго)
http://youtube.com/watch?v=uBcWEz-QqFE
и да ви обърна внимание на последният куплет:
Everybody's makin' fun of me
'Cause they say, I'm so trendy
'Cause I do what others do
They'll make fun of me
They'll make fun of you
But I don't wanna be left out...
айде и със здраве![]()
../\-/\..
=^.^=
(")...(")
(")__(")~'
АЗ пък не мога даразбера вие защо се отнасяте с такова пренебрежение, "кроасани" и "кифли" сме били.Вие пък сте гевреци с дупки в главитеНа какви се правите на много важни ли?Пффф вече смърдите до неузнаваемост скоро ще се разнесе вирус от злобните ви усти
![]()
е добре де,свинска пача ли да ви наричаменезнам дали някой от вас изобщо се е замислял над въпроса,но кроасаните и кифлите са вкусни,сладки и са лубимо национално ястие на цяла една държава(говоря за франция,ако някой не се е усетил)
боже,вие дори не си давате сметка че това всъщност не е баш убида.малко оксиmoronна ситуация се получава,щото хем не сте ни драги,хем ви викаме кифли(та кой необича кифла с марамалад примерно,или кроасан лагард с масло)
но щом неискате да сте кроасанчета,може би предпочитате кюфтенца,пържолки,тиквениц и
![]()
колкото до това какви манджи сме ние,предполагам че за всеки е различноаз лично съм купичка рамен
umai,ne
![]()
../\-/\..
=^.^=
(")...(")
(")__(")~'
апф... фешъни .... ми има фешъни и "фешъни". Аз до сега не съм видяла тийнейджърка да ходи наистина модерно облечена ! Не знам от къде им дойде в главите , че по подиума се разхождат със смешни чантички на тъпа верижка .... поне ,за да сте "модерни" спазвайте истинската мода , която диктуват световните дизайнери , а не на Баба Гицка , дето продава златни чантички и пантофки на улицата , дето са много "фешън".... аз съм си гадна, ужасна пънкарка, но не от онея , дето се окичват с черепи и си викат "пЪнКиТаАа" ! тва , че се обличам от Анти-Фешън магазини , не значи , че съм мръсна и "неподдържана"
![]()
е те тва от мене за сега
Zero Order ! I'm just a fucking dope princess...
and it just keeps going on...
по моите скромни наблюдения дотук ситуацията е такава (а и като гледам скоро няма да се промени) - едните викат, че "кифлите", "кроасаните" и "куклите", наречете ги както искате, са върха (представители на въпросните) и са неразбрани и неоценени... другите казват, че да си такъв е обезличаващо и проява на лоша култура и т.н.... номер 1. казват, че не било така и започват да се нервят, в резултат на което използват по-... неучтив език... което води до сыщото и при група номер 2., което.... и т.н. и т.н., безкрайни и еднообразни спорове, всеки път едно и също... не ви ли омръзна, бе, хора?! както някой каза, ДЕТСКО Е... ок, водите спор, поне го водете културно и приемайте като някой ви изкара неоспорим аргумент (какъвто досега НЕ СЪМ ВИДЯЛ НИКЪДЕ В ТЕМАТА)... направо нямам думи... едно и също, по един и същи начин, ВСЕКИ ПЪТ !!!
не вземам ничия страна, дотук никоя страна не си заслужава да има изобщо някакви привърженици, а и ако си изкажа мнението, каквото и да е то, половината ще започнете с нападки...
АПЕЛИРАМ КЪМ ПО-КУЛТУРНО ВОДЕНЕ НА СПОРА, ЯСНО Е, ЧЕ НЯМА ДА СЕ СТИГНЕ ДО ЕДНОЗНАЧНО РЕШЕНИЕ, ЗАЩОТО НИКОЙ НЕ БИ ПРИЕЛ ДА Е ПОБЕДЕН (...дечковци...), ПОНЕ НЕ СЕ МЕ КАРАЙТЕ ДА МИСЛЯ, ЧЕ СИ ГУБЯ ВРЕМЕТО КАТО ВИ ЧЕТА ПОСТОВЕТЕ !!![/url]
Reputation is what other people known about you. Honor is what you know about yourself.