.
Отговор в тема
Страница 28 от 35 ПървиПърви ... 18242526272829303132 ... ПоследнаПърви
Резултати от 676 до 700 от общо 857

Град
    shumen
    Цитирай Първоначално написано от StEaLtHy_girl
    Цитирай Първоначално написано от wasntme_
    apa za akala moga ti kaja 4e ima mn feshanki deka sa po akalesti ot pove4eto sdyhlqrki kato tebe :P tyi 4e imam i dr interesi osven da si sedq zahlypena /na 4ina po cql den / ne me pravi avtomati4no tapa - nabiite si go v tikvite be
    апа ти не си от тея дека са мнол умни чеснуууууу
    ti mene ne me komentirai - tva 4e ne govorq knijovno ne me pravi tapa...
    prosto tihi4ko.... ako po tova precenqva6 horata /po tva kak govorqt v nqkav sait/ - xixixixix zamal4avam si

Цитирай Първоначално написано от punk*disaster
    апф... фешъни .... ми има фешъни и "фешъни". Аз до сега не съм видяла тийнейджърка да ходи наистина модерно облечена ! Не знам от къде им дойде в главите , че по подиума се разхождат със смешни чантички на тъпа верижка .... поне ,за да сте "модерни" спазвайте истинската мода , която диктуват световните дизайнери , а не на Баба Гицка , дето продава златни чантички и пантофки на улицата , дето са много "фешън".... аз съм си гадна, ужасна пънкарка , но не от онея , дето се окичват с черепи и си викат "пЪнКиТаАа" ! тва , че се обличам от Анти-Фешън магазини , не значи , че съм мръсна и "неподдържана"
    е те тва от мене за сега
    tei tei... hybavo podiymi amaaa se pitam... 4yval li si 4e ima razlika mejdy HIGH FASHION /poqsnqvam - vaprosnite drehi dety se nosqt po podiymite, dety se praqt ot golemite dizaineri/ i tva deka e EVERYDAY /ejednevnoto obleklo/... tei de smqta6 li 4e ima razlika?

Цитирай Първоначално написано от Funky Fresh
    wasntme_ <----- Imam dve dumi za tebe FUCK YOU are 4upi 4e ne mi se zanimava s kompleksari
    xixixixixix dobre 4e realno znae6 kvo zna4i kompleksar... po koe to4no razbra 4e az se pritesnqqm ot ne6ty v sebe si /4e imam kompleksi/? az kaam 4e za da ni tovarite vie - vie trqbva da ste kompleksari... i posle koi bil zloben... az leky vi gy namekvam... ti - sa opitva6 da me nakarti6... ne e na dobre honey :P

Цитирай Първоначално написано от Tedi_sheep
    wasntme_ мене пък ме кефиш!
    mersi mersi
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    тука ше се намери ли някоя фешанка за мене
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от neko=^.^=skafai
    Кажете ми защо не приемате различните от вас?
    че то и вие не приемате различните от вас аз лично ги приемам,просто са ми странни,но не симпатично странни,а отблъскващо странни.

Защото някоя от тези "фешънки" ви е отнела нещо или притежава нещо, което вие не можете?!
    о боже,какво ли небих дала за да притежавам невежеството и липсата на вкус на тези кроасанчета добре бе хора!давайте си парите за маркови дрехи,ама поне ги съчетавайте добре или спазвайте някакво приличие тръгнала ми тя с потник билабонг от 15 лева от пазара,турила къса пола тип коланче,нахлузила някви обувки прада или кви бяха там,с очила гучи дето и закриват 2/3 от лицето,с диадемка с панделка от по 1,50,пак от пазара,с чантичката долче и габана,фръцка се,фръцка се,вижда някакво по-нормално изглеждащо момиче,изсумтява и продължава да се фръцка насам натам.а гларосите по улиците проточили едни лиги амаааааааааааа и тръгва към нея най-напереният гларус,с моряшка фланелка неизвестна марка,с тесни впити дънки с голям златист надпис Д&Г на задника,с лачени джапанки тип прашка,дъвчещ дъвки орбит и с цигарка пал мал зад ухото, и й вика 'ей,шшш,маце!ай на едно кафенце с батенцето,а' а тя му запява насреща 'води ме в някоя квартална кръчма!...'
    е как да не им завиждаш просто

Честно ви казах писна ми от вас, кифли били незнам си какви, вие пък смърдите.
    да,но пък поне не е на 100 литра маркоф парфюм от 25 лева,който само по опаковката се доближава до оригинала (който не е помирисвал шанел номер 5 който се продава в масовите магазини,да се чуства късметлия)

Всички вие, които се бъркате в чуждите животи и ги обсъждате така злобно.Та това е само един стил на обличане и вие сте толкова злобни...
    виж ся,то не е само до обличането.то е и до поведението и липсата на елементарна култъра и възпитание у тез кроасанчета.мислят си,че като са толкова модерни,фешън и незнам-ко-си-още,всички които не са като тях са измет.да не говорим че са е**хти тъпите пачи.съдят за другите само по външният вид.какзах ли че нямат елементарно възпитание? нито елементарна обща култура?не,нямам предвид само дали значт къде се намира тятъра,киното,или евентуално филияла на театъра(камо ли да значт какво е филиял),може би и за библиотеката да са чували къде е а и те също са злобни.седя си аз на чина най-кротко и си говорим с една аверка,и идват 5-6 такива фешънки и почват да ни се зверят насреща при това още не се познавахме с тях,нито нещо сме им казвали нито нищо и естествено че през цялата година се мисляха за нещо повече от мене,имаха ме май и за двойкаджийката на класа,ама като разбраха че съм единствения човек с отличен успех,ей така застанаха а те едвам поправките си изкараха въобще-проста работа

Вие всички, които сте толкова враждебно настроени също сте стадо овце, но с тази разлика, че сте черни овце
    ''аааз сам си избрах,тази съдба,веечната черна овца''

Вие знаете ли какви момичета има, на които якето им струва, колкото половината ви гардероб.Това за мен са фешъните
    явно да си модерен означава да си богат.... интересно... всъщност-тъпо и аз мога да си купувам дрехи за по незнам-колко си лева,но честно казано предпочитам да си харча парите за далеч по-смислени и полезни неща например да си купя нов гардероб,отколото да си купя дреха,която струва колкото целият гардероб,барабар със шкафовете,и която ще съсипя за нула време а това че има и такива които уж некоментират и тн-еееееехооооооооооо,ти в кой свят живееш!?ВСИЧКИ коментират и клюкарстват,независимо дали са фешъни мешъни или нам кви си още.това е част от човешката природа.

За мен лично е важно човек да е спретнат, дрехите му да не миришат лошо, да са изгладени, чисти и прилични
    и ся,кво,всички които не се обличаме по последен писък на кварталната мода смърдим на пот и крака,така ли има голяма разлика м/у фешънките,нормално обличащите се,странно обличащите се ,и тези които носят едни и същи дрехи по 2 седмици най-малко и не се къпят.също има разлика м/у фешънките и хората които се обличат стилно.фешънките само се мислят за модерни и за голямата работа,докато хората които се обличат стилно и елегантно вече са няколко класи над тях,и поне имат елементарна модна култура.обикновенно това са интелигентни и образовани хора,с вкус и стил.

Мисля, че е време повечето от вас да престанат с "черните си коментари"!Отстрани изглежда ужасно просташки и такива злобни хора за мен си остават в утайката на обществото, сред простолюдието!
    странно,защото простолюдието са иманно тези клонинги значи ако ние сме тяхната утайка,то е защото в нашите глави има нещо което ни дъжи здраво стъпили на земята,а техни изпълнени с хелий глави се реят нейде надалече в празното пространство

mmmm 4estitka toku 6to pe4eli6 nagrada breketi za6toto si nai kompleksiranoto i zlobno susdanie koeto poznavam... sega na promociq i knijka za 4etene sled daskaly ;] hahahaha teq det gi opisa sa taka nare4enite pozorki , a ne istinskite ...

kazvate 4e nie sme zlobni i kompleksirani ... uff boje poglednete sebe si PLS :P Tva 4e sme t1pi vaob6te te e vqrno ;] garantiram vi ... Off vaob6te q prosto izrazqaate mnenie bez da hranite 6toto 6e po4na i az !

BTW tva kofli i kroasani e banalno-raznoobrazete si re4nicite malko be horica

Podkrepqm napalno: wasntme_ i Tedi_sheep

i kfo ?!?!?! samo vie se kupete ?! si4ki drugi sa mirizlivi ? pisna mi da sporim y nekaf forym verny e che ste zle nema li koi da vi udari po edin shamar ! ima i feshanki koito izglejdat dobre ima i taka narechenite "nenormalni" deto izglejdat dobre.... prosto me drazni fakta che se imate za centyr na vselenata... sichki sme hora v kraina smetka ae prestanete da se praite na gospod....
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Всеки ще се облича и ще си ходи както си иска!Не всички мацки са барбита или "кукли" както ти ги наричаш!Да живеят готините мацки с малки дупета и големи цици

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Град
    yaoi paradise
    еееей `ТвОеТо`бОнБоНчЕ`,мерси че ме светна че съм най-комплексирания човек тука боже,какво щях да правя без теб,как щях да открия това нещо моля те,кажи ми какви комплекси имам,защото аз невежата незнам какво ще правя без твоята просветителска мисъл и мерси за наградата
    а аз че говоря за позьорите-знам.незнам дали си забелязала,но явно те са мнооооооооооогоооооооооо повече от тъй наречените от вас истински фешънки.мене те ме дразнят.аз лично познавам само 1 човек който се облича хем стилно,хем модно,хем се държи нормално [-o<
    колкото това дали сте тъпи-еми то си зависи от човека,не от дрехите.все пак не дрехите правят човека,а човека прави дрехите така де,някой да е чувал пуловер да работи във фабрика за хора
    и пак към `ТвОеТо`бОнБоНчЕ` - моля те бе човек,кажи какви са ми комплексите,че ще се побъркам вече бе ще взема да получа комплекс за малоумие
    ../\-/\..
    =^.^=
    (")...(")
    (")__(")~'

ибахти темътъ

Град
    In ThE CoRnEr Of ThE RoUnD RoOm
    Цитирай Първоначално написано от woshia_style
    не според мен е напълно излишно да се праиш на няква фешън кукла свалена от корица на списание аз си имам мой стил да и аз се нося с очила ама не с типичната лента или пола тип гол задник гледам да съм уникална а не банална
    Да, мацка, подклепям те! \/

Тъпо е всички да са еднакви, затова аз гледам да се придържам към моя собствен стил - така се отличавам от тълпата, пък и моите фр - и те всичките са различни. Но въпреки всичко според мен всеки има право на избор - кой както иска да ходи, негов си проблем. Ама не забравяйте че дори в желанието си да бъдат различни хората стават еднакви!
    ~HoUsE MuSiC aLL NiGhT LoNg...[!]~

abre hora te tva mu se vika jenska zloba ebasiii temata s nai- mnogo otgovori ami az da vi kaja mn ne gledam dali sia bili moderni diademite ili cakite ili nekvi si tam emota nosa si kvot mu kefi i se opitvam da go su4etaq hubavo..+ tui nekolko dori po evtini dre6ki ot pirotska no su4etani ubavo biha bili dosta po efektni ot nekvo raznostilie no ot vito6ka ........dulga prava kosica...lek grim..tesni dunki 4erni botu6ki 2\3 santima tpk4e i bqla tunika te tva za mene e hiper sexi ne e prekaleno ekstavaganttno i vse pak dosta efektno ....,......da ne govorim 4e vupreki 4e sa sa napuskali nekvi qrko zeleni i 4erveni botu6i na mene mi se struva adski otka4alksko da hodi6 s tui po centura kat nekuv svetofar ili pa nekvi tazkivizi 4anti ot toq rod vi6 botu6ite sami po sebe si sa iaki prosto po barovskite magazini sa napuskali modi det ne se nosat osobeno po takiva zalupeni durjavi kato bulgariq ... i se pak spored men mackite da si nosat kvot 6tut I AKO POVE4ETO SI PRELI4AT TUI NE ZNA4I DIREKTNO 4E SA TUPI...
    Ne sum 79ti nabor ei

Град
    pLaZmA wOrLd
    ще се изколяте тука бе

hahaha karaite se to4no taka mOJe I Za Men da po4NEte Da Se KArate nqMA da VI Se raSUrdA

Град
    yaoi paradise
    {([~{Tu~Cu~Mu~Bcu4Ko}~])} първите 2 са.... поне според мен 2рите две се ядват
    междо другото да кажа-хора,приемете факта че не е задължително след като някой е злобен и нехаресва някой друг,той да има комплекси.хората с комплекси се опитват да тъпчат другите и най-важното-истинските комплексари го изразяват не само чрез това че се държал необосновано зле с тези които смятат за по-слаби от тях,а проявят склонност да носят натруфени и скъпи дрешки-тъй-наречените модни парцалки.чрез тях,те сякаш казват на нишестоящите 'я ме скивай кво скъпарско яке имам,а ти дет си някъф мижав нещастник носиш некво ефтино фалшименто' и изобщо-комплексарите имат едно такова свръх самочуствие,което се крепи на техните дрешки и фалшиви приятели,пиянски нощи по дискотеките и цели седмици прекарани в кафенетата
    бай дъ уей-кога успяхте да замесите и емотата тука то верно че сега е много модерно всяко 2ро момиченце да си реже вените и да се облича в розово и черно,без дори да е наясно защо го прави,ама нещо не ми се връзват с фешънките по-скоро с позитата,които пък вече вървят с фешънките....да,така по-се връзва,ама пак ми е мистерия как се стигна до тях
    ../\-/\..
    =^.^=
    (")...(")
    (")__(")~'

Град
    yaoi paradise
    {([~{Tu~Cu~Mu~Bcu4Ko}~])} първите 2 са.... поне според мен 2рите две се ядват
    междо другото да кажа-хора,приемете факта че не е задължително след като някой е злобен и нехаресва някой друг,той да има комплекси.хората с комплекси се опитват да тъпчат другите и най-важното-истинските комплексари го изразяват не само чрез това че се държал необосновано зле с тези които смятат за по-слаби от тях,а проявят склонност да носят натруфени и скъпи дрешки-тъй-наречените модни парцалки.чрез тях,те сякаш казват на нишестоящите 'я ме скивай кво скъпарско яке имам,а ти дет си някъф мижав нещастник носиш некво ефтино фалшименто' и изобщо-комплексарите имат едно такова свръх самочуствие,което се крепи на техните дрешки и фалшиви приятели,пиянски нощи по дискотеките и цели седмици прекарани в кафенетата
    бай дъ уей-кога успяхте да замесите и емотата тука то верно че сега е много модерно всяко 2ро момиченце да си реже вените и да се облича в розово и черно,без дори да е наясно защо го прави,ама нещо не ми се връзват с фешънките по-скоро с позитата,които пък вече вървят с фешънките....да,така по-се връзва,ама пак ми е мистерия как се стигна до тях
    ../\-/\..
    =^.^=
    (")...(")
    (")__(")~'

Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от {([~{Tu~Cu~Mu~Bcu4Ko}~
    )}] НА ВАС КАКВО ТОЛКОВА ВИ ПРЕчЪТ фЕшъНиТе !?а Вие ГоркиТе еМоВцИ Не сте ли еднакфи???? ко искате да ми кажете с това че сме к**ви ??? само завиждате..
    http://www.impulse.bg/ucTuHcKa/634036
    http://www.impulse.bg/ilet0o0o/419286
    i sq TyPi KomPlEkSaRi kAjEtE koQ pOVeCHe HArEsvAtE !!?!?!!?!? pYrvite dve ili vtorite...AI MOJE DA SI GO NABIIITE V KOSMATIQ NEIZMIT ZADNIK AI LEKA VI
    верно че има много грозни ама ти направо изби рибата с тия 2 снимки... по хубави нямаше ли ?

Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    )}] НА ВАС КАКВО ТОЛКОВА ВИ ПРЕчЪТ фЕшъНиТе !?а Вие ГоркиТе еМоВцИ Не сте ли еднакфи???? ко искате да ми кажете с това че сме к**ви ??? само завиждате..
    i sq TyPi KomPlEkSaRi kAjEtE koQ pOVeCHe HArEsvAtE !!?!?!!?!? pYrvite dve ili vtorite...AI MOJE DA SI GO NABIIITE V KOSMATIQ NEIZMIT ZADNIK AI LEKA VI
    верно че има много грозни ама ти направо изби рибата с тия 2 снимки... по хубави нямаше ли ?

ЯКООООООООООООООООООООООО ОООООООООООООО

Това е поучително за всички , едно момиче което изглежда съвсем нормално обаче самочувствието и се е дигнало някак си , и си мисли че като си сложи 199 "аксесоари" по нея с РАЗЛИЧЕН цвят и става "фешънка" а може би това самочувствие е подсилено от факта че тя ЗАБЕЛЕЖЕТЕ притежава СОНИ ЕРИКСОН К750 И култувия за фешъните супер модерен топ телефон , освен да ти се посмеем няма кво.... хубаво момиче си ама си си орезилила естествената красота...
    Зимаш си к750и и вече си фешан искам и аз и аз не искам вече нокия искам к750 с 2 ръце и 3 крака подкрепям KillSwitchEngage

fghjk

problema e tam che vseki chovek e unikalen i razlichen ot ostanalite , a ednakvoto oblichane mislene i nachin na jivot ni pravi ogranichena i typa naciq .... nqma smisyl da se pravite na tova koeto e moderno bydete tova koeto ste!!!

Град
    (: Русе :)
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage

ЯКООООООООООООООООООООООО ОООООООООООООО

Това е поучително за всички , едно момиче което изглежда съвсем нормално обаче самочувствието и се е дигнало някак си , и си мисли че като си сложи 199 "аксесоари" по нея с РАЗЛИЧЕН цвят и става "фешънка" а може би това самочувствие е подсилено от факта че тя ЗАБЕЛЕЖЕТЕ притежава СОНИ ЕРИКСОН К750 И култувия за фешъните супер модерен топ телефон , освен да ти се посмеем няма кво.... хубаво момиче си ама си си орезилила естествената красота...
    Зимаш си к750и и вече си фешан искам и аз и аз не искам вече нокия искам к750 с 2 ръце и 3 крака подкрепям KillSwitchEngage
    \/
    So free

Град
    Търново.... Велико Търново
    ела ми кажи в очите "комплексар" сине майчин... само да не земеш ти да се компксираш..... или да те направя да ядеш венци за вечеря

{([~{Tu~Cu~Mu~Bcu4Ko}~])} koe im e feshanskoto na purvite dve ?! golemite caiasi ?! uou otivam da se pogrebvam shtot i az nosq podobni.... ebati kriteriite.. puk i + tva ako purvite dve si mahnat grima she im padne dosta reitinga ot na vtorite...
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Град
    In Devil's Castle
    az smqtam,4e vseki trqbva da nosi tova,koeto mu haresva i po vazmojnost mu stoi dobre...e,az ne nosq visoki tok4eta,za6toto ne sa mi ydobni
    someone else...

Град
    shumen
    Цитирай Първоначално написано от sLaDkA_GrEsHkA
    {([~{Tu~Cu~Mu~Bcu4Ko}~])} koe im e feshanskoto na purvite dve ?! golemite caiasi ?! uou otivam da se pogrebvam shtot i az nosq podobni.... ebati kriteriite.. puk i + tva ako purvite dve si mahnat grima she im padne dosta reitinga ot na vtorite...
    xixixixixxi tei i tei 6e se pogrebva6 moje li da doida da pomagam
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    hate city plovdiv, майна
    искам да има фешан гадже или емо стайл

кой възроди темата пак,да го убия?а,не тъкмо бяхте спряли да ни обиждате и айде пак почнахте да плюете отровни злобни коментари за нас!добре,бе..казвала съм много пъти,като толкова много ни мразите,защо продължавате да се занимавате с нас? "тъпи",сме "кукли "сме,самовлюбени"сме ,ок ,ае гледайте си работата и се занимавайте с нещо друго!омръзна ми вече!уж бяхме стигнали до някъв консенсус,че едни сме фешъни и фешънки,други са пънкари,трети метали,всеки има право на избор!кво ще промените с постоянните си злобарски,вече имам основание да кажа-завистливи коментари..само се излагате,спрете се!"кифли","барбите",а не не,омръзна ми вече,просто като чета някъв такъв коментар против нас за 100000 път и незнам кво ми става!!ние се харесваме и не мисля,че може да ни определяте "потенцяла"според стила!ае,в ляво!писна ви просто,то поне коментарите да бяха нормално,ама и обиди пишат !тц тц тц!

Не СмЕ ПеРфЕкТнИ ,АмА сМе ЕфЕкТнИ! хаха,айде дразнете се,айде обиждайте! ако съм обидила много някой,съжалявам,ама тоя път ме изкарахте извън нерви не,ами незнам..

Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от sexy_devil4e
    кой възроди темата пак,да го убия?а,не тъкмо бяхте спряли да ни обиждате и айде пак почнахте да плюете отровни злобни коментари за нас!добре,бе..казвала съм много пъти,като толкова много ни мразите,защо продължавате да се занимавате с нас? "тъпи",сме "кукли "сме,самовлюбени"сме ,ок ,ае гледайте си работата и се занимавайте с нещо друго!омръзна ми вече!уж бяхме стигнали до някъв консенсус,че едни сме фешъни и фешънки,други са пънкари,трети метали,всеки има право на избор!кво ще промените с постоянните си злобарски,вече имам основание да кажа-завистливи коментари..само се излагате,спрете се!"кифли","барбите",а не не,омръзна ми вече,просто като чета някъв такъв коментар против нас за 100000 път и незнам кво ми става!!ние се харесваме и не мисля,че може да ни определяте "потенцяла"според стила!ае,в ляво!писна ви просто,то поне коментарите да бяха нормално,ама и обиди пишат !тц тц тц!

Не СмЕ ПеРфЕкТнИ ,АмА сМе ЕфЕкТнИ! хаха,айде дразнете се,айде обиждайте! ако съм обидила много някой,съжалявам,ама тоя път ме изкарахте извън нерви не,ами незнам..
    ше ми станеш ли гадже аз съм фешан

Цитирай Първоначално написано от wasntme_
    Цитирай Първоначално написано от sLaDkA_GrEsHkA
    xixixixixxi tei i tei 6e se pogrebva6 moje li da doida da pomagam
    zapovqdai.... ama da ne si razmenim mestata neusetno...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си