- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Модерни кукли? --> Damn no ;/
Оооо, ако ще трепеш кукли барби, може ли и аз да се присъединя? С удоволствие бих заляла една такава фешънка с една кофа вода, да й падне едно хубавичко натруфения фондьотен и пудра, та да се види истинската й същност...Първоначално написано от sLaDkA_GrEsHkA
![]()
И бтл, айде да затваряме тая тема вече, че стана банална...![]()
Първоначално написано от yuyuto
xaxa mislish li che edna kofa moje da pomogne... to trqbva pojarna da se vikne![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Нали взех заплатата ... и си взех бански на ягодки(нали ще ходя на почивка в Турция), взех си и сутиен,прашки,боксерки,кол н и блузка на ягодки, всичко на ягодки.Нещо съм се зарибила.СЕга съм си харесала едно палтенце , то такова много яко, не че ще топли е струва 260лв. ама това вече от заплата на приятеля ми.Той ми подари очила за 320 лв. и за палто ще се изръси.Добре ми е да живея така.Не съм фешънка нали, просто се обличам модерничко като има кой да ме спонсорира.Вие с какво ще се похвалите?!
О 0свен със зависта и още няколко лоши качества!
![]()
offf tiq fashionki pf zna4i kakvo razbirate pod fashion ? moda nali !?! ami i az tva razbiram to tva i zna4i ama ne se obli4am kato "natrufena ciganka"
a sled kato mn sam zapalena po modata ne ozna4ava 4e sam kato tiq fashionki s ogromnite o4ila i dr. ami sled kato 6te spazvam modata neka q spazvam no ot vode6tite marki kato GUCCI i dr. tova e moda svetovna moda ne taq po gradskite magazin4eta s zeleni poli i lilavi botu6i !!!
ta ne slagaite vsi4ki pod edin znamatel !!! i SPRETE DA YBIJDATE VSI4KI TIPOVE FASHION !!!![]()
JiVeI zA sEBe si A nE ZA OkoLnITe!!!
Слуша ли се някой от вас всичките какви ги говори???? Ъъъ, за кви водещи марки става дума точно? За дънки на Кавали за 60 лева ли? Или за някоя друга блузка с надписче адидас за 40 лева? Говорете си каквото искате, ама аз съм виждала откъде се зареждат магазините на "големите, световно известни марки"!!! От Турция, от техните разпродажби... дънките на цена 3 евро там по ликвидациите в Билгария са Хюго Бос и са в бутиците по центъра за 320 лева. Тва, че до вас модата стига поне 3 години по - късно отколкото в останалия свят както и факта, че купувате скъпи "маркови" дрешки съвсем не значи, че сте фешън!!!
oh boje koi ti kaza 4e primerno nosim Izvestni marki xax namirat se no kazvam 4e kato sledq modata 6te se obli4at kato po modnite revuta na izvestnite marki!!! neka vsqka duma ti mine prez mozaka obmisli i togava pi6i !!!Първоначално написано от babity
Май ти не можеш да го обмислиш.... Ъъъ това по ревютата къде да го сложат??? Може би трябва да ходят на училище с рокли и костюми за хиляди левове, които така или иначе немогат да си позволят... Или мислиш, че в България някой може да си позволи да носи наистина дизайнерски дрехи? (говорим за обикновения човек и за световно известните дизайнери, а не Дочо и Габанина - българска версия на Долче и Габана) Тези дрехи просто немогат да влезнат в стандарта ни на живот! Истинските маркови дрехи могат да си го позволят само някои неприлично богати хора... И както вече казах, само защото дрехата е скъпа и на етикета пише, нещо което си чула по телевизията, то не значи, че е оригинална!!!Първоначално написано от barbie__girl
Първоначално написано от babity
Ima6 pravo! no drugo iskah da kaja 4e e po-dobre da se obli4a6 kakto po revutata otkolkoto kato natrufena fashionka![]()
![]()
tova ne zna4i 4e ne sam fashion![]()
ох ама изумявате ме....никой не е казал че трябва буквално да се следват решенията на разните там величини в модния бизнес. Горе долу виждаш какъв тип дрехи, кройки, десени, материи се наосят през дадения сезон...избираш си това, което подхожда на стила ти и начина ти на живот...говоря за дреха, не за марката...и отсяваш един вид...Първоначално написано от barbie__girl
А тва целия град да е пълен с клонинги е изключително глупаво, най-малкото показва липса на въображение и невъзможност да изглеждаш хем модерно, хем интересно и поне малко различно. Един вид навсякъде се разхождат разни ксерокси и копирни машини, които жадно попиват кво носят другите и тичат към магазина да си купят същите работи да може и те да се готини![]()
y0u LoV3 m3 bUt YoU dOn'T kNoW wHo I aM, s0 LeT m3 g0...JusT Let Me Go... {}
Ами, честно ли? Вторите момичета ми харесаха повече и по-скоро бих искала да се запозная с такива като тях отколкото с тези от първата снимка.Първоначално написано от {([~{Tu~Cu~Mu~Bcu4Ko}~
П.С:
1. Не съм комплексарка... не ми се обсъжда кой от присъстващите е такъв![]()
2. Нямам косми никъде по тялото, освен там, където трябва да имам ( вежди, мигли, коса)
3. Задникът ми е доста чист - мия го поне веднъж на ден, че и повече.
И в знак на уважение към фешънчетата, получавате цвете от мен, защото в един друг пост прочетох нещо от сорта, че антифешъние няма с какво да се похвалим освен със завистта си. Е не завиждам, както виждате... просто няма и за какво да ви завидя
![]()
Ами според мен е хубаво да си в крак с модата,но разбира се до положението ,че да не ставаш смешна.Излизат всякакви моди и някои от тях не отиват на определени хора......,но това не ги спира да се обличат така.Аз съм за модата...,но също така и за това да се съобразяваме какво ни отива.![]()
ОоО аз примерно нося тва дет ме кефи.Имам и смъкнати дрехи Имам и полички тип "гол задник" както каза едно др момиче.Не мисля че само фиоешънчетата правят впечатление или по скоро напротив.Готино е да си различен!
Да, вярно е, че модата повлича почти всекиго...
Вярно е, че като отидеш на някое място пълно с млади хора, едно 90-95% са облечени еднакво (такива места са НДК, Fun City, DV, Amor и т.н, места пълни с млади и безхарактерни младежи, които се водят по чуждия акъл и мода...) - дънките тип цигара, пъхнати в спортни ботушки адидас, или пък с маратонки по крака ти, шушляково якенце с огромна качулка с пухчета задължително, големи очила от които не се вижда лицето, лентичка, която "придържа" старателно топираната коса, многото грим ..., малката чантичка, която не побира нищо друго, освен ключовете и мобилният...
Да, тъпо е да гледаш такива клонинги, но щом се харесват.. така поне нормалните хора със собствено мнение и вкус се отличават по-лесно
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Аз не мисля,че е модерно да се носиш спортно...с маратонки и да си се нагримирал като за дискотека.Всичко добре...ама вместо маратонки...едни секси ботушки с палаво токченце по-добре би вървяло...и някое корсетче.Първоначално написано от miloto_girl-4e
![]()
Аз си падам по официалния стил.
I WIN![]()
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
"апа" аз не говорим само за правописоПървоначално написано от wasntme_
![]()
хихиихихи и аз си замАлчавам :P
![]()
![]()
леле то бива бива тъпотия ама то тфа вече... ти пък как разбра че сички дет не "АрЕсВаМе ФеШъНкИтЕ" се обличаме с дрехи от некфа разпродажба и тн. Наш на кое ми е с колко момчета излизате и на кой се харесвате важното е че готините хора само като ви видят и съжеляват че живет на тоя свят
и не ми се обясняваи кои носил маратончици от 5 лв щот кецовете ми струват повече от тебе самата
![]()
1. едва лиПървоначално написано от {([~{Tu~Cu~Mu~Bcu4Ko}~
2. докажи го
purvo moje potnik za 5 leva da ti stoi po dobre ot potnik za 105 mila... vajno e da se obli4ash s vkus a ne kolko pari si dala... nali se pak kato go oblechesh etiketa go nqma ? i shto ste nai haresvani ? shtoto ste nai lesni ? 6to se seki den s razli4en ? shtoto ne mojete da se zadurjite s edin... dosta si ogranichena ako treqbva da se sudi po tva mnenie... =D>Първоначално написано от {([~{Tu~Cu~Mu~Bcu4Ko}~
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
^^ тая няма ли кой да я банне за най-страшното престъпление - тъпота на обществено място ?
аабе ей нахаканата аре докажи ми колко си "убава и модна и богата" ама не само на думиПървоначално написано от {([~{Tu~Cu~Mu~Bcu4Ko}~
Мале ти си доста заблудено съществоПървоначално написано от {([~{Tu~Cu~Mu~Bcu4Ko}~
нямала била цена за пръв път чувам магистралка да неще пари чудна работа :P а пък ти и да искаш неможеш да имаш дрехи по скъпи от мойта "колиба"
![]()
Дам, дето им скриват 2/3 от лицето... ужастни са! Баси тва в крайна сметка трябва да ти пази очите не цялото лицеПървоначално написано от MiMcHeToOo
![]()
![]()
You're a looser. But I'm not.
в лабораторията по биология и химия очилата за практическа работа са ни по малки .......
и мен ме дразни тази "стил" ама какво мога да кажа, че повечето такива момиченца се правят на надути кучки, но васъщност са някви тотални комплексарки и практически стават "жертви на модата" (ако това въобще може да се нарече мода) всеки трябва да има собствен начин на обличане за да бъде уникален, защото сега всички май станаха еднотипниаз лично не се обличам по този начин, но въпреки всичко не се оплаквам от липса на внимание
![]()