- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Модерни кукли? --> Damn no ;/
Първоначално написано от gazarka
![]()
![]()
сладки ама еднаквииии
![]()
![]()
как може някой да харесва да вижда около себе си клонинги
![]()
![]()
брееей прости хора
може пак да са готини ама да проявят и малко индивидуалност
![]()
.!.
EDIT
Jebem te u usta, jebem te u oko
Темата беше изчистена от излишните постове! Ако някой иска да каже нещо на друг... да му пише ЛС!
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Готините момчета само ебат, те не стоят пред компютъра. А ти къде ги намираш тези мъже, след като само киснеш тук?Първоначално написано от gazarka
Възможно ли е да бъде по-красиво?
m/y dygoto tva s o4ilata sam go zabelqzala i pri mom4etata...no na men mi se struva tapi-tai kato ne se vijdat o4ite,a za men te,kakto i li4niq stil sa nai-vajni,v tova otno6enie i az sam protiv uednakvqvaneto,koeto dosta 4esto sre6tam i zatova gledam da dobavq ne6to svoe i da si izgradq sobstven stil
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
DA ZNAM UJASNI SA I ZA JALOST MNOGO GI IMA.NO POPRICIP NE BI TRQBVALO DA SE SUDI PO NA4INA NA OBLI4ANE.SRED HILQDITE FASHIONKI IMA I SVESTNI MOMI4ETA..................NO MN RQDKO SE SRE6TAT
съгласна съм с Evil`Brunette всички тия малки пиклидето като ми сложат 6 кила грим и като ми се направят на "какички" приличат на травестити отколкото на 'какички"!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Пуснато на: Нед Сеп 16, 2007 10:58 pm Заглавие: Модерни кукли? --> Damn no ;/
--------------------------------------------------------------------------------
Здравейте,
от дълго време ме дразни нещо и реших да го споделя с вас. Може и да ми се струва, но като че ли почти всички, така наречени "мадами", ми изглеждат като клононги една на друга. Fashion дрешките, зиправена косичка с лента (може и без лента), очилата (незаменими), грим - а ла Мерлин Монро (а понякога и Мерлин Менсън), пантофките и малката чантичка. Може описанието ми да не е мн добро и пълно, но все пак трябва да се съгласите, че има някаква истина. За доказателство отворете някое от типичните тийн сайтчета за запознанства и вижте колко момичета отговарят поне частично на описанието ми. (особено очилата) Предполагам това Ви привлича, момчета, иначе не намирам друго обяснение защо всички са като изкарани от един калъп - восъчни куклички. Лично аз предпочитам собствения стил, нещо отличително, нехарактерно, уникално... Но това е лично мнение - не го натрапвам. Аз съм от малък град - и може би това е причината да не възприемам тенденция на куклите Барби. Може и климатичните промени да са причината. Слънцето става все по-вредно - сигурно за това всички са се "запасили" с куп очила (и през зимата хах) Не знам... Интересно ми е, трябва ли всички да подражаваме на този стил за да бъдем харесвани? Вие как мислите?
...Tired of everything around me. I smile but i don't feel a thing no. I'm so far from where i need to be.There's a hole inside of me...
[quote=kael]Мдам,и аз съм на същото мнение... Не може ли да си слушаш метъл или емо музика, или рап, просто защото ти харесва музиката, не защото "еди-кой си е метълче и ако аз също не стана метъл ще изостана"?!? Това е супер тъпо... А защо като слушаш метъл задължително трябва да се обличаш в черно и да носиш мешка и широки блузи? А наистина като ги питаш за някоя по-стара група или рок парче и думичка няма да могат да обелят! И за тва се дразня като ме питат каква музика слушам и им кажа, че слушам емо музика, веднага да ми изръстват неща от сорта -Ама как си емо като нямаш черна коса и бритон в очите?- или - Ооо, и си режеш вените?- Е не може ли просто да ми харесва музиката? Задължително ли е да си режа вените, за да слушам тази музика? И като видиш едно такова с косата в очите и на раета и го питаш -Funeral for a friend знаеш ли ги? Across five aprils?- и те гледа като паднал от Марс! Ще ти каже евентуално,че знае кои са Fall Out Boy или My Chemical Romance щот те са най-популярните и навсякъде пише за тях, не че ги слуша наистина... Нищо против групите, страхотни са, просто са най-известните... И не че е лошо да ходиш на раета и точки и дълъг бритон, дори този стил много ми харесва, ама поне кат се пишеш емо, поне слушай музиката... Не само щот е модерно да се носиш така и т.н. Да не казвам, че съм виждала "заклети емовци" да се кълчат на някоя чалга в дискотеките...Първоначално написано от "Evil`Brunette
А относно обличането и както каза някой по-горе "клонингите" не че е лошо да си харесаш някоя дрешка и да си я купиш... Напротив яко е... Но е тъпо да отидеш и да си купиш някоя блуза само защото другите се обличат така и да не останеш по-назад от тях случайно... Не че е лошо да си сложиш панталон с ниска талия , ама задължително ли трябва да си сложиш върху него колан с голяма кова, щот примерно Миша Бартън така се е снимала в някое списание? Е не може ли да измислиш да го съчетаеш с нещо друго, нещо, което да е типично само за теб? Толкова ли не могат да измислят нещо оригинално?! Не знам, никога не съм искала да бъда "another brick in the wall", както казват Pink Floyd, и никога няма да бъда...
Така.. 4 страници - никой не е съгласен с барби стила. А сигурно се обличате като барбита .. , а даже не го осъзнавате (какво ще кажете за това?). Откъдето си купуват дрехи фешънките , оттам си купувате и вие. Каквото се продава по магазините това го носите и вие. Просто някои ги съчетават по - друг начин и хоп не съм фешън. За грима - без коментар аз се възмущавам като видя някоя 14 г. с грим (даже и да не е силен) да не говоря за барбитата с фон дьо тена , пудрите , сенките и т.н. Стилът им на обличане ми харесва , но не е за деца. За ЖЕНИ е това е дамска мода , а не тинейджърска. Искат да пораснат по - бързо ,кое ли дете не го иска?
Ахаха, ами първо мерси за мнението,но не съм размъкната пънкарка. Но може би бих се радвала да ако бъдех. За мен (може и да греша), но момичетата, които наричате "мърли" струват много повече от всичките кокони. Допада ми това, че не претендират с физическата си красота, а се надяват да ги забележат като личности. Не ме разбирайте погрешно - не одобрявам и сегашната тенденция: "АЗ СЪМ МЕТЪЛ-ка, не заради музиката, която харесвам, а заради тъмните дрехи, пиърсинги и боядисана коса". Но това е друга тема. Anyways... приемам мнението на Гъзарката като комплимент. И да, Барбитата са сладки, но са просто кукли (изкуствени създания, с голямо самомнение, които парадират единствено с външния си вид).Първоначално написано от gazarka
![]()
I was born to live into a world that doesn't care...
http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
Дайте глас за HIM в България.
http://chocosville.myminicity.com/
Ми това е поради простта причина,че хората в България нямат стил.
И все пак бих предпочел момиче клонинг защото поне се поддържат. Никога не бих зел неква западнала там която смята,че лака за нокти се продава само в черно и не се поглежда в огледалото по седмици.
то по принцип не ми пречат, нито имам нещо против този тип момичета, въпреки че не са мой тип...
лично аз харесвам момичетата без грим (едно червило и молив може за очи, ама малко) - аз съм по естествените неща, важно е едно момиче да има чар (демек да се различава по нещо от масата други) това е
Имам въпрос...кой ви излъга, че фешънките се гримират "а ла Мерилин Монро"? Де да беше така...те нито са с бяла кожа, нито с червено червило.
може да са искали да кажат "ала Софи Маринова"Първоначално написано от `Death`Whore``
![]()
Така повече става. Мразя да говорят за неща, от които нямат представа![]()
i az taka si mislq.....saglasna sam s mnenieto tiПървоначално написано от gazarka
Sladki sa,golqma rabota,4e sa ednakvi
![]()
Just haters make me famous! εĭз
Ха.. глупости аз съм това което съм и не ме интересува кой ще ме хареса и с на брат ми дрехите да ме види, човек който ме обича, ще му изглеждам ослепително - не дрехите или държанието правят човека такъв какъвто е, а човек САМ се оформя като личност. Аз никога не съдя по човека според външността, а винаги гледам очите - те са като книга - умееш ли да четеш по погледа значи умееш да разпознаваш хората!
коя е пънкарка, че не ми се чете?!Първоначално написано от CuRly Doll
Дет курвата ли?
пахахаха
По-важно в случая е словосъчетанието "размъкната пънкарка"...интересно...
хаха, е поне не си като блек метълиста Експлойтедтийн, тая гад мръснаПървоначално написано от `Death`Whore``
когато го видях за пръв път с черните дрехи и пентаграмите и брррр, ебаси гадното
вместо да си боядиса косата от едната страна в жълто, а от другата в розово, да слжи една полупрозрачна розова ризка, едни кожени кецове с бели шарки и да обуе едни свестни дънки... а той е некъв метълист
Мамка му, недей, че се възбудих, а мъжо ще дойде поне след час...
сети се за ексо и щ ти мине - представи си, че се надвесва над теб, ухилен до уши като пинокио, а ръцете му са надвиснали като найлонови въжета...Първоначално написано от `Death`Whore``
![]()