- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Модерни кукли? --> Damn no ;/
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee zna4i be sprete se stiga ste ni ybijdali 6toto ste ni6to v sravnenie s nas !!!
i edno samo 6te vi kaja Moje da sme kukli no ne ot parcali a sme momi4eta s ideali !!!
{([~{Tu~Cu~Mu~Bcu4Ko}~])} kefi6 me![]()
JiVeI zA sEBe si A nE ZA OkoLnITe!!!
айде докажете ми че сте повече ( освен че сте по малоумни което вече по горната показа )
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
ти си ми всичко и барби гърлата имат косми по гърба и в ушите
сега сериозно - фешъните нямат индивидуални мисли, те са един общ разум с 1 мозъчна клетка, която, видно е, е недостатъчна дори за елемнтарни дейности
![]()
- дам, най-харесва ни са от възможно най-големите женкари. според мене мила тва не е момиче във 'фешън стил', тва е момиче 'спортно-секси-елегантно' ама както и да е, не ми се спори с теб.Първоначално написано от {([~{Tu~Cu~Mu~Bcu4Ko}~
Нямам нищо против 'фешъните'!
Ама все пак квото и да направи той/тя природно не си ли е красив/а, нищо не може да го направи такъв...
Хубаво имате се за фешъни и нз още кви си, ама тва не значи, че трябва да обиждате другите с тва, че еди кой си пазарувал от пазара, а ти от марков магазин. Не се мислете за най-модерните и най-готини, щото не сте. Живея в чужбина и такова нещо като тук в България, сред младите хора, не съм видяла.Може би просто, защото тук всички са на едни ниво и най-важното се уважават един друг - нещо което в България НЯМА!!!
PS - barbie__girl и {([~{Tu~Cu~Mu~Bcu4Ko}~])} или качете по една снимка да ви видим или просто сте поредните заблудени момиченца дето се мислят за Мис Вселена!
"Човек не обича истински, ако не обича вечно."
Еврипид
До някаква степен си права,но пък аз мога да кажа само,че Fashion Style се състои точно от това - спортно-секси-елегантно... Това е и ние никого не сме обиждали че назаруча от "пазара" ... Не твърдя,че аз си купувам дрехи само от маркови магазини,които в Ямбол дори не се срещат,но пък не само в марковите магазини има хубави дрехи нали? Може би дори на "пазара" има такива... Не мога да обиждам някого за това колко пари имат техните и колко му се полагат за дрехи... Никой не е виновен за това как е осигурен финансово...Първоначално написано от miloto_Pilence
'Ти си ми всичко" или кфа си там...колко си заблудена...хаха харесваме такива момичета защото ни кефи да ги чукаме...а не за друго за сериозна връзка няма си хвана никога такава празноглава фръцла...наблягам на празноглава...и да ти кажа не всички харесват такив момичета...някой дори се отвращавам от префърцунени такива...щото като видя 10см ток и умирам от смях...а ако ми се нагримира гаджето с толкова грим ще я шръсна опт бой та да има за кфо а си го слага...
Може ли само да споделиш с нас откъде купуваш "марковите дрехи Версаче"??? Боже....откакто циганките се научиха да пишат името на нещо, чуто по кабеларките на етикетите на турските си боклуци и вие станахте "Фешън"Първоначално написано от {([~{Tu~Cu~Mu~Bcu4Ko}~
![]()
![]()
![]()
![]()
[quote="babity"]Първоначално написано от {([~{Tu~Cu~Mu~Bcu4Ko}~
Не аз съм изумен колко тъпи индивиди има...ти си класически пример за изкючително тъпа и повърхностна ОВЦА...знаеш ли откъде ми е дали си с Версаче или не? ХИЧ МЕ НЕ Е ЕНЯЯ...за тебе няя си купя и капут от 20ст за да те наеба...с подвързия щи го рязна...мамайко били и лазели в краката...мамалеееее...смешн а си не интересна...с един си се ебала ...ми няма никфо значение за мен си същия боклук щом си мислиш че като (ако изобщо си виждала де) носиш Версаче или Армани или други маркови дрехи си повече от другите момичета идея си нямаш колко жестоко се лъжеш и как всяко 2ро момче въздиша...само и само да ти ГО НАБИЕ В ЗАДНИКА ...занищо друго...на кой му е притрябвала надута кучка дето се мисли за мис вселена....били най харесваните..."По дрехите посрещат по АКЪЛА избращааааааааааат"...а при тебе той отсъства...
Първоначално написано от SWASTICA
BEZPLATEN SAVET----- NE VERSAGE A VERSACE !!!
JiVeI zA sEBe si A nE ZA OkoLnITe!!!
razbiram 4e si qdosana,ama nikoi tuk ne e dlujen da ti slu6a prostotiite i na nqkoi edva li mu puka kolko struvat TfOiTe BlUzKi!!!i kvo kato si v 4astno u4ili6te?pla6ta6 si za vsi4ko nali?plati si za da vleze6,pla6ta6 si za ocenkite,6te si plati6 i za diplomata!!!na tvoite godini momi4etata ve4e rabotqt za da pomagat na roditelite si i trupat opit v jivota.a kvo 6te stane ot teb?mama i tati 6te te izdurjat do 25-30 ili dokato si nameri6 muj koito da ti hodi po akula.takuv primer li 6te dade6 na decata si:'' mI Az mAmInuTy NiKoGa Ne sUm Si mYrDaLa PrUsT4eTy zA Ni6Ti4Ky,tUkA 4I NizNaM kAk Da Ti pOmOgNuuuu!!!" nqmam ni6to protiv fe6unkite,daje na vun6en vid me kefqt.no eto 4e ot teb razbiram s kakuv umstven kapacitet razpolagat (ako ne si me razbrala,imam predvid NiKaKuFFFF).no nai-mnogo me izdrazni tva ''лека ви пръст"!leka vi prust mili4ka se kazva kogato nqkoi po4ine.SMURT MILA NE SE POJELAVA I NA NAI-GOLEMIQ TI VRAG!ne ti pojelavam da izgubi6 blizuk 4ovek i da razbere6 kakva muka e...pojelavam na vsi4ki ot foruma da sa jivi i zdarvi,na teb su6to...i zanapred gledai da ne izpolzva6 izrazi koito 6te te postavqt v neudobno polojenie i 6te doprinesat za razkrivaneto na umstvenite ti ka4estva i nai-ve4e na ne4ove6koto otno6enie kum horata!!!
{([~{Tu~Cu~Mu~Bcu4Ko}~])} Само ще кажа, че ти си психично болна и яко комплексирана.По-добре спри да си измисляш, защото единственото което постигаш е да докажеш и утвардиш изумителната си простота. Сериозно ти казвам ако един ден имам дете което да прлича поне малко на тебе ще го пратя в поправителен дом !!! И ще ти кажа че не съм някаква пънкарка, метълка или т.н. но имам уважение към тях и не съм седнала да ги обиждам като на някакъв пазар... И виж нз какво имаш от Париж от Лондон или от Милано хах но ме самнява доста покажи си снимка нали си много модерна хаха и къде излизаш .. Може би съм те виждала в БУКОВСКИ хаха защо ли се самнявам .. И ти си някоя от онези квартални кучки и принцеси дето си живеят в измисления свят и заради такива '' псевдо газарки '' се носи лошо име на наистина хората който разбират от стилПожелавам ти успех и дано се спънеш и паднеш че да ти доийде акъла в главата !!! --> ПЗ една кръгла нула се надула ахаха но все пак си останала НУЛА
Smile
AZ PUK NEMAM NI6TY NAPROTIV TEZI HORICA SE pak vseki si ima individualno mnenie i toi si opredelq kak da izglejjda a ne nekfi si kompleksarki koito gi e qd 4e ne izglejdat dobre da te predumvat
PP:ne sum emo nito puk fe6anka no tezi hora prosto me kefqt!~:P
Nqmam si podpiS!
{([~{Tu~Cu~Mu~Bcu4Ko}~])}ти си уникален случай просто...![]()
човек даже няма как да те изкоментира..![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Фешъните са хора, които търсят внимание и тъй като не могат да го привлекат с нищо се правят на клоуни.Съгласен съм с авторката на темата напълно![]()
Eventful past is everclear.
{([~{Tu~Cu~Mu~Bcu4Ko}~])} най-ефтината ти блузка е 600 и незнам си колко лева трогна ме![]()
не мислиш ли че имаш нужда от психятър наш мене кфо ме ебе колко ти стува блузката,панталончето и тн.Ше е по добре да си се оттеглиш от тая темичка докато не се появи някой който така да не нахрани че никога повече през живота си да не усетиш глад
![]()
Знаеш ли откъде ми е за баща ти къде работи и колко ти струват ШИБАНИТЕ дрехи а? Кфо кът дрехите ти са по 600 кинта ти като струваш 5 стинки ми е все тая...тъпа си на бургия..а за частните училища не ми говори купуваш си образование и ...ето на го резулата скивай само как пишеш...и ако някой път минаваш през Ловеч свирни да се видим...ще ти напоя скъпите дрешки с кръвта...по долнопробна и смешна овца не бях срещал да ми се надува колко пари има в какво училище учела колко и струвт дрехите...все свързано с пари...с тях ще си останеш...а може би не но на повече от 1/2 хора ще си им АНТИПАТИЧНА а останалите ще ти лицемерничат...тъй че хич ме не е еня кфа си с кфи чантички и кфи блузки и панталонки или полички все ми е тая щом си кръгла нула на 2рия етаж за мен си НИЩО. Ако някое момче не е съгласно с мен значи IQ резултата му е по нисък и от твоя...а твоя най вероятно е едноцифрен...Първоначално написано от {([~{Tu~Cu~Mu~Bcu4Ko}~
{([~{Tu~Cu~Mu~Bcu4Ko}~])} -браво мила!Радвам се за теб!Не съзнаваш, (явно) че не всички можем да си позволим такива блузки.Но съм убедена,че във форума има много по-красиви момичета,облечени с много по-евтини дрешки![]()
Не е важно колко пари са дрехите ти,а какви са самите те,как са съчетани,и най-важното: кой ги е облякъл! Пък и едва ли някой ще те харесва ако имаш блузки за 640 лв и дънки за 1800,а всъщност си тъпа като гъзМоже да те заглеждат заради поличката,която ти покрива п****та ,деколтето до пъпа,лигавите обувчици и цайсите "мухата цеце",но като те опознаят ще избягат с 200,защото ще разберат каква глезена лигла си!
Към авторката на темата-много умно момиче си!Съгласна съм с теб!
Нека,нека!Нека те ебат!После ние сме кучкиПървоначално написано от {([~{Tu~Cu~Mu~Bcu4Ko}~
![]()
1.Кой ти каза,че НЕфешънките са миризливи?
2.Кой ти каза,че ходят с потници за 5 лева и дънки за 20?
3.Кой ти каза,че са рошави?
4.Кой ти каза,че са грозни?
5.Кой ти каза,че живеят в "малки апартаментчета" или "колиби"?![]()
6.И кой ти каза,че няма кой да ги харесва?
{([~{Tu~Cu~Mu~Bcu4Ko}~])}- момиче?!? Аз го мислех за момче...
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
{([~{Tu~Cu~Mu~Bcu4Ko}~])} - FERME TA GUEULE !!!
HAHA AKO НАИСТИНА ХОДИШ ВСЯКА СЪБОТА В ПАРИЖ (В КОЕТО СЕ СЪМНЯВАМ) СЕ НАДЯВАМ ДА СИ ГО ПРЕВЕДЕШ
Еврипид
що ми се струва, че някой си прави яка ебавка.. като се прави на извънредно ПРОСТ..![]()
този някой май преебава себе си, като се изкарва най-простия в тоя форумПървоначално написано от Lady Death
Еврипид
Май е такаПървоначално написано от Lady Death
![]()
Както случая с гери_бери![]()
странно ми се струва да е наистина толкова зле т'ва момиче..![]()
но ги има и тия индивиди де, защото лично познавам един такъв ГЕЙ... няква мъжка версия на тая е
тва момиче дето носи блузки от 600лв. дали не иска да постне снимка да я видим,или я е срам
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.