.
Отговор в тема
Страница 30 от 35 ПървиПърви ... 20262728293031323334 ... ПоследнаПърви
Резултати от 726 до 750 от общо 857
    eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee zna4i be sprete se stiga ste ni ybijdali 6toto ste ni6to v sravnenie s nas !!!

i edno samo 6te vi kaja Moje da sme kukli no ne ot parcali a sme momi4eta s ideali !!!
    {([~{Tu~Cu~Mu~Bcu4Ko}~])} kefi6 me
    JiVeI zA sEBe si A nE ZA OkoLnITe!!!

Град
    Търново.... Велико Търново
    айде докажете ми че сте повече ( освен че сте по малоумни което вече по горната показа )

Супер фен
    Град
    Мбабане
    ти си ми всичко и барби гърлата имат косми по гърба и в ушите
    сега сериозно - фешъните нямат индивидуални мисли, те са един общ разум с 1 мозъчна клетка, която, видно е, е недостатъчна дори за елемнтарни дейности

Цитирай Първоначално написано от {([~{Tu~Cu~Mu~Bcu4Ko}~
    )}]? мНоГо лИ сТе ВаЖни ?чЕ мИ ПишеТе тЕми За ФешЪНиТе ??? кО ви ПрЕчИ мЛаДо МоМичЕ НаПРиМеР..с бЯлУ СлатКу пАнтАлОнчЕ с БяЛА рИЗкА чЕрЕн кОрсЕТ и зЛаТнИ ОбУвКи с 10сМ ТоКчЕ с ИзПрАВеНа КоСичкА и МаЛКиТе чАнТичКи..и с МАлКо фОН дИО тЕН И пуДрА и сПИрАалА???ТоВа Са НаИ ХаРЕсвАнИтЕ мОмИчЕтАаА !!! =D>
    - дам, най-харесва ни са от възможно най-големите женкари. според мене мила тва не е момиче във 'фешън стил', тва е момиче 'спортно-секси-елегантно' ама както и да е, не ми се спори с теб.
    Нямам нищо против 'фешъните'!
    Ама все пак квото и да направи той/тя природно не си ли е красив/а, нищо не може да го направи такъв...
    Хубаво имате се за фешъни и нз още кви си, ама тва не значи, че трябва да обиждате другите с тва, че еди кой си пазарувал от пазара, а ти от марков магазин. Не се мислете за най-модерните и най-готини, щото не сте. Живея в чужбина и такова нещо като тук в България, сред младите хора, не съм видяла.Може би просто, защото тук всички са на едни ниво и най-важното се уважават един друг - нещо което в България НЯМА!!!
    PS - barbie__girl и {([~{Tu~Cu~Mu~Bcu4Ko}~])} или качете по една снимка да ви видим или просто сте поредните заблудени момиченца дето се мислят за Мис Вселена!
    "Човек не обича истински, ако не обича вечно."
    Еврипид

Град
    ibIzAaAa
    Цитирай Първоначално написано от miloto_Pilence
    )}]? мНоГо лИ сТе ВаЖни ?чЕ мИ ПишеТе тЕми За ФешЪНиТе ??? кО ви ПрЕчИ мЛаДо МоМичЕ НаПРиМеР..с бЯлУ СлатКу пАнтАлОнчЕ с БяЛА рИЗкА чЕрЕн кОрсЕТ и зЛаТнИ ОбУвКи с 10сМ ТоКчЕ с ИзПрАВеНа КоСичкА и МаЛКиТе чАнТичКи..и с МАлКо фОН дИО тЕН И пуДрА и сПИрАалА???ТоВа Са НаИ ХаРЕсвАнИтЕ мОмИчЕтАаА !!! =D>
    - дам, най-харесва ни са от възможно най-големите женкари. според мене мила тва не е момиче във 'фешън стил', тва е момиче 'спортно-секси-елегантно' ама както и да е, не ми се спори с теб.
    Нямам нищо против 'фешъните'!
    Ама все пак квото и да направи той/тя природно не си ли е красив/а, нищо не може да го направи такъв...
    Хубаво имате се за фешъни и нз още кви си, ама тва не значи, че трябва да обиждате другите с тва, че еди кой си пазарувал от пазара, а ти от марков магазин. Не се мислете за най-модерните и най-готини, щото не сте. Живея в чужбина и такова нещо като тук в България, сред младите хора, не съм видяла.Може би просто, защото тук всички са на едни ниво и най-важното се уважават един друг - нещо което в България НЯМА!!!
    PS - barbie__girl и {([~{Tu~Cu~Mu~Bcu4Ko}~])} или качете по една снимка да ви видим или просто сте поредните заблудени момиченца дето се мислят за Мис Вселена!
    До някаква степен си права,но пък аз мога да кажа само,че Fashion Style се състои точно от това - спортно-секси-елегантно... Това е и ние никого не сме обиждали че назаруча от "пазара" ... Не твърдя,че аз си купувам дрехи само от маркови магазини,които в Ямбол дори не се срещат,но пък не само в марковите магазини има хубави дрехи нали? Може би дори на "пазара" има такива... Не мога да обиждам някого за това колко пари имат техните и колко му се полагат за дрехи... Никой не е виновен за това как е осигурен финансово...

'Ти си ми всичко" или кфа си там...колко си заблудена...хаха харесваме такива момичета защото ни кефи да ги чукаме...а не за друго за сериозна връзка няма си хвана никога такава празноглава фръцла...наблягам на празноглава...и да ти кажа не всички харесват такив момичета...някой дори се отвращавам от префърцунени такива...щото като видя 10см ток и умирам от смях...а ако ми се нагримира гаджето с толкова грим ще я шръсна опт бой та да има за кфо а си го слага...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Мега фен Аватара на babity
    )}]нАи ЛеСнИ ли !? МоМчЕтАтА виНаГи Аз Ги заряЗвАм и пОслЕ мИ ЛаЗят В крАкАтА МесецИ че е иМаЛо сЛучаИ И с ГодИнИ....
    И Да Те УСвЕдОМя МилИчкА чЕ имАм ВръзКа ГоДиНАа И 5 мЕСеЦа А тИ кОмПЛеКсАрКо стОиш ПО цяЛ дЕн НА пк-То И Се чУдИш Да Се ИЗкПиш Ли..ИЛи Да САбЕрЕш мИжАвИтЕ сТоТинКи оТ кАсИчкаТа С прАСеНЦеТо И Да сЕ чуДиш дЪФкА ли Да Си кУпиш иЛи дА сЪбиРаш 2 гОдИнИ пАрИ Да сИ ВЗЕМеш еДнА бЛузКа На вЕрСачЕ..АХахАХа а мЕЖдУ ДрУгОтО СъМ спаЛА дО Ся СаМо с ЕДин...аКо ТоВа ИМА зНачеНие..нИе НЕ сЕ ДаваМе лЕсНУ каКто Си мИсЛИтЕ..МожЕ вСеКИ дЕн с рАзЛичЕн Ама...оТ КЪдЕ ззНАЕте Дали На е*** ?илИ ДаЛи Им дУхАмЕ...Теи чи аи САму мН дА нЕ вИ ЗнаИ МирИзЛивАт УСтИчКа С жълТитЕ ЗъбкИ..АХаХАХ
    Може ли само да споделиш с нас откъде купуваш "марковите дрехи Версаче"??? Боже....откакто циганките се научиха да пишат името на нещо, чуто по кабеларките на етикетите на турските си боклуци и вие станахте "Фешън"

[quote="babity"]
    )}]нАи ЛеСнИ ли !? МоМчЕтАтА виНаГи Аз Ги заряЗвАм и пОслЕ мИ ЛаЗят В крАкАтА МесецИ че е иМаЛо сЛучаИ И с ГодИнИ....
    И Да Те УСвЕдОМя МилИчкА чЕ имАм ВръзКа ГоДиНАа И 5 мЕСеЦа А тИ кОмПЛеКсАрКо стОиш ПО цяЛ дЕн НА пк-То И Се чУдИш Да Се ИЗкПиш Ли..ИЛи Да САбЕрЕш мИжАвИтЕ сТоТинКи оТ кАсИчкаТа С прАСеНЦеТо И Да сЕ чуДиш дЪФкА ли Да Си кУпиш иЛи дА сЪбиРаш 2 гОдИнИ пАрИ Да сИ ВЗЕМеш еДнА бЛузКа На вЕрСачЕ..АХахАХа а мЕЖдУ ДрУгОтО СъМ спаЛА дО Ся СаМо с ЕДин...аКо ТоВа ИМА зНачеНие..нИе НЕ сЕ ДаваМе лЕсНУ каКто Си мИсЛИтЕ..МожЕ вСеКИ дЕн с рАзЛичЕн Ама...оТ КЪдЕ ззНАЕте Дали На е*** ?илИ ДаЛи Им дУхАмЕ...Теи чи аи САму мН дА нЕ вИ ЗнаИ МирИзЛивАт УСтИчКа С жълТитЕ ЗъбкИ..АХаХАХ

Не аз съм изумен колко тъпи индивиди има...ти си класически пример за изкючително тъпа и повърхностна ОВЦА...знаеш ли откъде ми е дали си с Версаче или не? ХИЧ МЕ НЕ Е ЕНЯЯ...за тебе няя си купя и капут от 20ст за да те наеба...с подвързия щи го рязна...мамайко били и лазели в краката...мамалеееее...смешн а си не интересна...с един си се ебала ...ми няма никфо значение за мен си същия боклук щом си мислиш че като (ако изобщо си виждала де) носиш Версаче или Армани или други маркови дрехи си повече от другите момичета идея си нямаш колко жестоко се лъжеш и как всяко 2ро момче въздиша...само и само да ти ГО НАБИЕ В ЗАДНИКА ...занищо друго...на кой му е притрябвала надута кучка дето се мисли за мис вселена....били най харесваните..."По дрехите посрещат по АКЪЛА избращааааааааааат"...а при тебе той отсъства...

Lupus in fabula

Цитирай Първоначално написано от SWASTICA
    )}]нАи-Тук буквичката е "Й",а след нея има "-"ЛеСнИ ли !-Тук удувителен знак-няма!? Тук е на нов ред.МоМчЕтАтА виНаГи Аз Ги заряЗвАм и пОслЕ мИ ЛаЗят В крАкАтА МесецИ[b]Тук има запетайка че е иМаЛо сЛучаИ И с ГодИнИ....
    И Да Те У-Тук ОпределенО е буквичката "О"СвЕдОМя МилИчкААхх запетайката.... чЕ имАм ВръзКа ГоДиНАа И 5 мЕСеЦаВече се съмнявам,че запетайките ти влияят лошо... А тИ кОмПЛеКсАрКо стОиш ПО цяЛ дЕн НА пк-То-Определено не съществува като дума или израз.... И Се чУдИш Да Се ИЗкПиш-Ох....явно си гладна..ЯДЕШ БУКВИ! Ли..-Познай?Да!Тук няма многоточие..ИЛи Да САбЕрЕш-Ами.....да сещай се.. мИжАвИтЕ сТоТинКи оТ кАсИчкаТа С прАСеНЦеТо И Да сЕ чуДиш дЪФкА ли Да Си кУпиш иЛи дА сЪбиРаш 2 гОдИнИ пАрИ Да сИ ВЗЕМеш еДнА бЛузКа На вЕрСачЕ..АХахАХа а мЕЖдУ ДрУгОтО СъМ спаЛА дО Ся-Еми...Сега е! СаМо с ЕДин...аКо ТоВа ИМА зНачеНие..нИе НЕ сЕ ДаваМе лЕсНУ-Тук е "О" каКто Си мИсЛИтЕ..МожЕ вСеКИ дЕн с рАзЛичЕн Ама...оТ КЪдЕ ззНАЕте Дали На е*** ?илИ ДаЛи Им дУхАмЕ...Теи чи аи САму мН дА нЕ вИ ЗнаИ МирИзЛивАт УСтИчКа С жълТитЕ ЗъбкИ..АХаХАХ

Последното изречение нещо не ми се иска да го поправям.....Добреееее...Позд равления!!!!Ти си написала някой думички вярно.....БРАВО!!!!!!!!!!!И.....тол ова ..сега с критиките....начина ти на писане наподобява 13 годишно момиче,но нали съм "добър" ти давам 14 заради правописа и оцелените(писаните правилно) думи.....И тъй като си комплексирана от начини на поведение и от самата себе си тук ще последва съвет номер 1:Не избивай комплекси и не налагай главно действащо мнение....не мисли за това колко ти е голям носа....<Ъъ този е напълно безплатен!"Такива като теб" започнаха да замират....единственото което ми харесва във вас е това,че сте толкова тъпи колкото и грозни.....рядко срещана комбинация<Сега идва и съвет номер 2:Не се опитвай да компексираш други хора посредством този форум<Това също е безплатен(бонус пакет върви)......Относно дрехите...моляте научи,че не е "Версаче"...пробвай със Versage.....не,не,не ми казвай да си го превеждам....Ти го направи!Ето тук идва съвет номер 3:За да можете да четете този съвет трябва да сте заплатили пакета"Съвети",който струва 10$ без ддс.<Ъ този вече се плаща....
    Та по спокс някой хора тук могат да помислят,че си на повече от 14 и да се разтроят......

BEZPLATEN SAVET----- NE VERSAGE A VERSACE !!!
    JiVeI zA sEBe si A nE ZA OkoLnITe!!!

Голям фен Аватара на mokka
    razbiram 4e si qdosana,ama nikoi tuk ne e dlujen da ti slu6a prostotiite i na nqkoi edva li mu puka kolko struvat TfOiTe BlUzKi!!!i kvo kato si v 4astno u4ili6te?pla6ta6 si za vsi4ko nali?plati si za da vleze6,pla6ta6 si za ocenkite,6te si plati6 i za diplomata!!!na tvoite godini momi4etata ve4e rabotqt za da pomagat na roditelite si i trupat opit v jivota.a kvo 6te stane ot teb?mama i tati 6te te izdurjat do 25-30 ili dokato si nameri6 muj koito da ti hodi po akula.takuv primer li 6te dade6 na decata si:'' mI Az mAmInuTy NiKoGa Ne sUm Si mYrDaLa PrUsT4eTy zA Ni6Ti4Ky,tUkA 4I NizNaM kAk Da Ti pOmOgNuuuu!!!" nqmam ni6to protiv fe6unkite,daje na vun6en vid me kefqt.no eto 4e ot teb razbiram s kakuv umstven kapacitet razpolagat (ako ne si me razbrala,imam predvid NiKaKuFFFF).no nai-mnogo me izdrazni tva ''лека ви пръст"!leka vi prust mili4ka se kazva kogato nqkoi po4ine.SMURT MILA NE SE POJELAVA I NA NAI-GOLEMIQ TI VRAG!ne ti pojelavam da izgubi6 blizuk 4ovek i da razbere6 kakva muka e...pojelavam na vsi4ki ot foruma da sa jivi i zdarvi,na teb su6to...i zanapred gledai da ne izpolzva6 izrazi koito 6te te postavqt v neudobno polojenie i 6te doprinesat za razkrivaneto na umstvenite ti ka4estva i nai-ve4e na ne4ove6koto otno6enie kum horata!!!

{([~{Tu~Cu~Mu~Bcu4Ko}~])} Само ще кажа, че ти си психично болна и яко комплексирана.По-добре спри да си измисляш, защото единственото което постигаш е да докажеш и утвардиш изумителната си простота. Сериозно ти казвам ако един ден имам дете което да прлича поне малко на тебе ще го пратя в поправителен дом !!! И ще ти кажа че не съм някаква пънкарка, метълка или т.н. но имам уважение към тях и не съм седнала да ги обиждам като на някакъв пазар... И виж нз какво имаш от Париж от Лондон или от Милано хах но ме самнява доста покажи си снимка нали си много модерна хаха и къде излизаш .. Може би съм те виждала в БУКОВСКИ хаха защо ли се самнявам .. И ти си някоя от онези квартални кучки и принцеси дето си живеят в измисления свят и заради такива '' псевдо газарки '' се носи лошо име на наистина хората който разбират от стил Пожелавам ти успех и дано се спънеш и паднеш че да ти доийде акъла в главата !!! --> ПЗ една кръгла нула се надула ахаха но все пак си останала НУЛА
    Smile

Град
    Шантав свят :]
    AZ PUK NEMAM NI6TY NAPROTIV TEZI HORICA SE pak vseki si ima individualno mnenie i toi si opredelq kak da izglejjda a ne nekfi si kompleksarki koito gi e qd 4e ne izglejdat dobre da te predumvat
    PP:ne sum emo nito puk fe6anka no tezi hora prosto me kefqt!~:P
    Nqmam si podpiS!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    {([~{Tu~Cu~Mu~Bcu4Ko}~])}ти си уникален случай просто...
    човек даже няма как да те изкоментира..
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Фен Аватара на FaHrEnHeit
    Град
    София
    Фешъните са хора, които търсят внимание и тъй като не могат да го привлекат с нищо се правят на клоуни.Съгласен съм с авторката на темата напълно
    Eventful past is everclear.

{([~{Tu~Cu~Mu~Bcu4Ko}~])} най-ефтината ти блузка е 600 и незнам си колко лева трогна ме не мислиш ли че имаш нужда от психятър наш мене кфо ме ебе колко ти стува блузката,панталончето и тн.Ше е по добре да си се оттеглиш от тая темичка докато не се появи някой който така да не нахрани че никога повече през живота си да не усетиш глад

)}]АХаХАхаХАха ..Уф чЕ сТе мИ СмЕшНи...
    1.у4а в чАсТнО учиЛищЕ..И ИМаМ СаМо 6...уСпЕХа Ми дО сЕГа Не Е бИЛ по МаЛкО От 5.60..ТеИ чи МоГа дА сИ Пиша КакТо сИ пОиСкАм ..ЯсНу Ли Е фЕ !? и нАи ЕФтИНаТа мИ БлусКаА еЕ 670лВ бАщА мИ рАбОтИ В ПарИЖ И вСяКА сЪбУтъ ме вЗимА дА сИ ИзБирАм РоКличКи..бЛуЗкИ ПаНтАлОНкИ..Теи чИ аИ На ВаС дА Ви гО нАбИяТ в МирИЗлИвиЯ кОсМАт ЗаДнИК..Аи лЕКа Ви пРъсТ... =D>
    Знаеш ли откъде ми е за баща ти къде работи и колко ти струват ШИБАНИТЕ дрехи а? Кфо кът дрехите ти са по 600 кинта ти като струваш 5 стинки ми е все тая...тъпа си на бургия..а за частните училища не ми говори купуваш си образование и ...ето на го резулата скивай само как пишеш...и ако някой път минаваш през Ловеч свирни да се видим...ще ти напоя скъпите дрешки с кръвта...по долнопробна и смешна овца не бях срещал да ми се надува колко пари има в какво училище учела колко и струвт дрехите...все свързано с пари...с тях ще си останеш...а може би не но на повече от 1/2 хора ще си им АНТИПАТИЧНА а останалите ще ти лицемерничат...тъй че хич ме не е еня кфа си с кфи чантички и кфи блузки и панталонки или полички все ми е тая щом си кръгла нула на 2рия етаж за мен си НИЩО. Ако някое момче не е съгласно с мен значи IQ резултата му е по нисък и от твоя...а твоя най вероятно е едноцифрен...

Lupus in fabula

{([~{Tu~Cu~Mu~Bcu4Ko}~])} -браво мила!Радвам се за теб!Не съзнаваш, (явно) че не всички можем да си позволим такива блузки.Но съм убедена,че във форума има много по-красиви момичета,облечени с много по-евтини дрешки
    Не е важно колко пари са дрехите ти,а какви са самите те,как са съчетани,и най-важното: кой ги е облякъл! Пък и едва ли някой ще те харесва ако имаш блузки за 640 лв и дънки за 1800,а всъщност си тъпа като гъз Може да те заглеждат заради поличката,която ти покрива п****та ,деколтето до пъпа,лигавите обувчици и цайсите "мухата цеце",но като те опознаят ще избягат с 200,защото ще разберат каква глезена лигла си!

Към авторката на темата-много умно момиче си! Съгласна съм с теб!

)}]оФ...зАщО кОмЕнТиРаТе саМу ФешАнИтЕ ?еМи ГадНиТе мЕтЪЛи иЛи пЪК еМуТаТа..ДеТо гАджЕтО Ги зАрЯзаЛО..мАикАтА го нАбиЛа а Пък БащАтА сА наПил и ПрЕбИл МАикАтА иии Аи дА сА сАмоУбИВаМе...Ся шЕ мИ КаЖетЕ.ОО аМа ТИ нЕзНАиш КаКВО Е еМо и КаК Го пРежИвЯВат..еМ Да ВИИ кАжА чеСтНо нЕ мЕ ЕБеЕеЕе....ТаКАа КаКТо ваС нЕ вИ ИНтЕреСуВа ДАлИ Аз ХОдЯ с ОбуВкИ на ПРаДа И с ЗеЛеНа ТуНиКаА..и с ЗлАтНА дИадЕМкА...и КфО !? аЗ дА сЪм нАпиСаЛА тЕмА зА ЕмОтАтА иЛи МеТъЛИТе,пЪНкАрИТе ...Не НаЛи..НяКфА ТъПа,ЗаВИсТлИвА КоМплЕКсАрКа Си иЗляЛа ЗлоБата И аИдЕ СТаДОто И тО 'фЕшъНиТе Са ТъпИ,ГроЗнИ...'
    А Вие кФи сТе !?!? а? нА кО пРиЛичаТе виЖсДатЕ Ли сЕ ? С пОТнИче зА 4ЛВ От сЕлСкИЯ ПаЗаР и С дЪНкИтЕ На рАзПроДаЖБа И мАрАтОНкИ От ЦИганСкИЯ пАзаР и Ко !? мНоГо лИ сТе ВаЖни ?чЕ мИ ПишеТе тЕми За ФешЪНиТе ??? кО ви ПрЕчИ мЛаДо МоМичЕ НаПРиМеР..с бЯлУ СлатКу пАнтАлОнчЕ с БяЛА рИЗкА чЕрЕн кОрсЕТ и зЛаТнИ ОбУвКи с 10сМ ТоКчЕ с ИзПрАВеНа КоСичкА и МаЛКиТе чАнТичКи..и с МАлКо фОН дИО тЕН И пуДрА и сПИрАалА???ТоВа Са НаИ ХаРЕсвАнИтЕ мОмИчЕтАаА !!! вСИчКи ЯкИ пИчОвЕ сЕ ОбРъщаТ слЕд ТЯх..ИзлИзАт С ТяХ..хоДят с ТяХ..щ0То СА гОтИНи и чУВсТвОтО Е яКо кОгАТО ИзлЕЗеш нА ЦЕнТъРа С тАкаВа МацКа..а НЕ с мИрИЗлиВу плАшИЛо с РошаВа КосА и с ПОтНиче За 5лВ...Е аи МоЛЯ вИ сА..и ПРесТаНеТЕ С тоВа 'кИфЛи,ПрАхоСмУкачкИ'...ПрИК аЗВаТе тАкА от ЗаВИсТ..к**ви Сме БИлИ И КаК ГО рЕшиХтЕ..щоТ ВСекИ Ден сМе с РАзЛичНи Ли ?еМ дА..иМа кОИ дА ни вЪрЖе........ !!!!!! ТеИ че.....мОЖе сАмО дА пРоДъЛжАвАтЕ Да Си ПишЕтЕ В ТъПаТа ТемА...с НаИ ГлАВнАт ОфЦаА ЕВрИЛ БрЮнЕт..АхахАхаХА От СуТрИнтА Се пРИгОТВЯм щоТо шЕ ИзЛИЗаМ С 8 МоМчеТа И вСИчкИТе щЕ мЕ е***...аХаХАхаХАхаХАхаХАхаХА хаХАхаХАхаХАхаХАх аИ ДРаЗНетЕ сАаА и нА праВОпИСа И На НачИнА по КоиТу Го нАписАх..Не мЕ е** зА ТъпОтО Ви мНенИЕ..АидИ ОТиваИТи пРИ маМА да Ви взеМи дЪнКи ДОкАто Са На РаЗПроДажбА аиДи лЕкАА Аа ВиИИ БаЛъцИиИи АзХАхаХахаХАХах
    Нека,нека!Нека те ебат!После ние сме кучки

1.Кой ти каза,че НЕфешънките са миризливи?
    2.Кой ти каза,че ходят с потници за 5 лева и дънки за 20?
    3.Кой ти каза,че са рошави?
    4.Кой ти каза,че са грозни?
    5.Кой ти каза,че живеят в "малки апартаментчета" или "колиби"?
    6.И кой ти каза,че няма кой да ги харесва?

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    {([~{Tu~Cu~Mu~Bcu4Ko}~])}- момиче?!? Аз го мислех за момче...
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

{([~{Tu~Cu~Mu~Bcu4Ko}~])} - FERME TA GUEULE !!!

HAHA AKO НАИСТИНА ХОДИШ ВСЯКА СЪБОТА В ПАРИЖ (В КОЕТО СЕ СЪМНЯВАМ) СЕ НАДЯВАМ ДА СИ ГО ПРЕВЕДЕШ
    Еврипид

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    що ми се струва, че някой си прави яка ебавка.. като се прави на извънредно ПРОСТ..

Цитирай Първоначално написано от Lady Death
    що ми се струва, че някой си прави яка ебавка.. като се прави на извънредно ПРОСТ..
    този някой май преебава себе си, като се изкарва най-простия в тоя форум
    Еврипид

Цитирай Първоначално написано от Lady Death
    Май е така
    Както случая с гери_бери

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    странно ми се струва да е наистина толкова зле т'ва момиче..

но ги има и тия индивиди де, защото лично познавам един такъв ГЕЙ... няква мъжка версия на тая е

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    тва момиче дето носи блузки от 600лв. дали не иска да постне снимка да я видим,или я е срам
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си