.
Отговор в тема
Страница 31 от 35 ПървиПърви ... 21272829303132333435 ПоследнаПърви
Резултати от 751 до 775 от общо 857
    Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    хахах ся кат' се замисля, голяма занимавка си е т'ва да изпишеш 100 реда с големи и малки букви..

сериозна ебавка ще трябва да е.. или момичето си е натурално глупава

се пак дано да е ебавка
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Фен Аватара на FaHrEnHeit
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    {([~{Tu~Cu~Mu~Bcu4Ko}~])}- момиче?!? Аз го мислех за момче...
    Може да е нещо по средата.
    Eventful past is everclear.

Много сте интерсни всички.....това,че девойката е написала нещо такова не значи,че е истина.Тя тука може да си пише всичко,а реалноста съвсем да не е такава.

Цитирай Първоначално написано от lukrecia
    Много сте интерсни всички.....това,че девойката е написала нещо такова не значи,че е истина.Тя тука може да си пише всичко,а реалноста съвсем да не е такава.

нека си пише има тамън къде да си изливам яда нищо че е грозна като смърта...пък и нека ми постне снимки дето е пред Айфеловата или някфи други да я видя с корсетчето чантичката и 10см ток...май май само си трака KBD

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Град
    Blondeland
    Понякога имам гадният навик да разглеждам обстойно профила на някой интересен потребител , какъвто в случая е "Ти си ми всичко" (не мога да го напиша по нейния начин)....
    Та , разглеждах си , разглеждах си , докато не попаднах на това мнение:

Пуснато на: Нед Сеп 23, 2007 6:25 pm Заглавие: Отговорете с цитат
    4-5 Лв.. Smile НЕ МИ ТРЯАТ ПО 20 ЛВ като някои прости,безмозъчни надути фуклички дето само са хвалят с бмв-то на баща си и с парите на маика си... Brick wall

Е, не се стърпях да го постна ))

Миличка , можеш ли да дадеш коментар на това твое изказване???
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Голям фен Аватара на mokka
    Цитирай Първоначално написано от Jeuelle
    Понякога имам гадният навик да разглеждам обстойно профила на някой интересен потребител , какъвто в случая е "Ти си ми всичко" (не мога да го напиша по нейния начин)....

4-5 Лв.. Smile НЕ МИ ТРЯАТ ПО 20 ЛВ като някои прости,безмозъчни надути фуклички дето само са хвалят с бмв-то на баща си и с парите на маика си... Brick wall

are ''ti si mi vsi4ko'' vsi4ki 4akame komentar4eto za tav

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Ти си ми всичко - въпрос.
    Да, не вярвам, че ВСИЧКИТЕ ти дрехи не са от БГ.. 100% имаш нещои от тук -е, къде си намираш блузки за по хилядарка в БГ?
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Цитирай Първоначално написано от Jeuelle

РЕСПЕКТ айде са миличка "ти си ми всичко" или кфато беше всички дето според теб сме "комплексари" чакаме тфоито коментарче.. момиче ти си НЕАДЕКВАТНА

О да вобще не се хвалеше ама вобще не ни обясняваше къде работил баща ти пък в кфо даскало учиш пък колко ти струват дрехите само малко колкото да не е без хич нали...

Град
    Blondeland
    Цитирай Първоначално написано от {([~{Tu~Cu~Mu~Bcu4Ko}~
    )}]АхаХАхаХА НиКаДе Не Е сТаВаЛу вЪпрОС За МАиКи ....тЕи чи аИдИ В УСтАтА !? поВечЕ с ГлУпОсТиТе вИ НяМА дА се зАниМАВаМ ...
    Е защо бягаш сега.....ми остани , защити се.
    ОПРЯ НОЖА ДО КОКАЛА И......БЕГОМ

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    )}]оОООО0О0о0О аЗ дА сЪм Се хвАлИлА с ПаРиТе На мАикА МИ ?коЯтО Не пОзНаВаМ ..и с КоЛИтЕ На Баща Си !? Аа ???? Да СТе вИДеЛИ Да НАпИша НещО От РОдА бАща Ми иМа ПосЛЕдЕН мОдел кОла ?И Да СТЕ видЕли дА сЕ фуКаМ ??? А пРоСто КаЗах нЯКва МиЗЕрНа СуМа От 600Лв и тОВа е .. ЯСнО !?
    ако ми кажеш къде в БГ си купила блуза за 6 хилки и аз отивам да си купя...пък ако имаш голям мерак да се возиш на БМВ може да не е последен модел ама ше та повозя
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Град
    Blondeland
    )}]ХАхаХА Нож лИ ? От Бг НиКОгА НЕ съм Си куПуВаЛА дрЕХи .................................
    Я бързо кажи от кои магазини си купуваш дрехи?

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    )}]ХАхаХА Нож лИ ? От Бг НиКОгА НЕ съм Си куПуВаЛА дрЕХи .................................
    извинявай че те убидих, а от Париж ква марка е тая блуза за 6 хилки?
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

)}]не СТе Ми НА нИВотО Да Съ ЗаниМаВаМ С пРоСтИ СеЛЯнчеТа КаТО вАс..мЕжДу дРуГоТо БлУсКАтА зА 670Лв е на vERSaCe...AиДи в нОСа Си гО НАбУтАиТи бАВнорАзВИВащИИИИИИИИИИИИ ИИИИ
    Всъшност тва, че прословутата ти вече блузка струвала нз колко си (то и ти самата на всяко мнение и слагаше нова цена) не те прави повече от нас. Ти не си ни на нивото! Ти си едно самозагубено, празноглаво, антиинтелигентно, морално-дегредирало, материално извисено, несъстоятелно ориентирано момиченце! И стига с тези изрази - набутай те си го, лека ви пръст и т.н. ставаш банална!
    "Човек не обича истински, ако не обича вечно."
    Еврипид

Град
    Търново.... Велико Търново
    )}]АХаХАхаХАха ..Уф чЕ сТе мИ СмЕшНи...
    1.у4а в чАсТнО учиЛищЕ..И ИМаМ СаМо 6...уСпЕХа Ми дО сЕГа Не Е бИЛ по МаЛкО От 5.60..ТеИ чи МоГа дА сИ Пиша КакТо сИ пОиСкАм ..ЯсНу Ли Е фЕ !? и нАи ЕФтИНаТа мИ БлусКаА еЕ 670лВ бАщА мИ рАбОтИ В ПарИЖ И вСяКА сЪбУтъ ме вЗимА дА сИ ИзБирАм РоКличКи..бЛуЗкИ ПаНтАлОНкИ..Теи чИ аИ На ВаС дА Ви гО нАбИяТ в МирИЗлИвиЯ кОсМАт ЗаДнИК..Аи лЕКа Ви пРъсТ... =D>
    и ко и аз уча в часно даскало ... и аз имам добри оценки виж баща ми не е милоинер .... ама и аз не съм малоумен нали

)}]оОООО0О0о0О аЗ дА сЪм Се хвАлИлА с ПаРиТе На мАикА МИ ?коЯтО Не пОзНаВаМ ..и с КоЛИтЕ На Баща Си !? Аа ???? Да СТе вИДеЛИ Да НАпИша НещО От РОдА бАща Ми иМа ПосЛЕдЕН мОдел кОла ?И Да СТЕ видЕли дА сЕ фуКаМ ??? А пРоСто КаЗах нЯКва МиЗЕрНа СуМа От 600Лв и тОВа е .. ЯСнО !?
    Мизерна?Абе ти малоумна ли си?Ква мизерна сума бе...Некой хора с 600 лева живеят два месеца... (не говоря за себе си,не започвай с обидите)!
    Просто...ти си една тъпа лигла,откъдето и да го погледнеш!
    И да,аз видях да се фукаш!"Имам блузка на Версачи за 670 лв","Пазарувам си само от Париж"...Тва не е ли фукане?
    Прости селянчета разпраяш...Грозни викаш...Може да сме сякви ама имаме сиво вещество!

Град
    Цитирай Първоначално написано от extreme_
    Мизерна?Абе ти малоумна ли си?Ква мизерна сума бе...Некой хора с 600 лева живеят два месеца... (не говоря за себе си,не започвай с обидите)!
    Просто...ти си една тъпа лигла,откъдето и да го погледнеш!
    И да,аз видях да се фукаш!"Имам блузка на Версачи за 670 лв","Пазарувам си само от Париж"...Тва не е ли фукане?
    Прости селянчета разпраяш...Грозни викаш...Може да сме сякви ама имаме сиво вещество!
    как можеш да си купиш блуза за 600 лева от париж там нали е евро .... а бългорското "versaGi" го знаем

или ти на илиенци ( нали така се казваше ) викаш "paris" ....

НЕ аз съм изумен...не искало да си постне снимките в интернет щото било опасно....затова ли милиони хора го рпавят? Каква е опсността да разберем че лъжеш? Най-вероятно...извънредно тъпа си момиче...100% съм сигурен че не си виждала Париж или ако си е било на някоя екскурзия...чак си ми смешна...направо незнам как може да си толкова изпростяла...абсолютно темата стана флууд...тъй че просто нека потъне в забжравение и тя и тъпата овца дето нямала дрехи от България и нека си мисли че Бг момичетата са тъпи грозни и еди какви си...не е така българките са едни от най-красивите в европа...с излючения разбира се за нещастие има много от тях като ето този индивид дето парадира с на тати кинтите(ако изобщо има една вярна дума де)...и казвам това тъй като съм бил в вяколко европейски страни и само ще спомена че в Германия харесах точно 3 момичета и 2те се оказаха че не са германки...и половината и повече бяха облечени точно в БГ стайл с дрехи от 15-20 евро...просто замълчи...и недей казва и се хвали след като не можеш и не искаш да го докажеш по елементарен начин...

Lupus in fabula

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Хора, безмислено спорите... "Богаташчетата" никога няма да се вразумат...
    The reasons of love... <3

Мега фен Аватара на babity
    )}]не СТе Ми НА нИВотО Да Съ ЗаниМаВаМ С пРоСтИ СеЛЯнчеТа КаТО вАс..мЕжДу дРуГоТо БлУсКАтА зА 670Лв е на vERSaCe...AиДи в нОСа Си гО НАбУтАиТи бАВнорАзВИВащИИИИИИИИИИИИ ИИИИ
    Не, не сме ние дето ще си го набиват! Всъщност тая дето ще си го набива си ти!!! И знаеш ли защо? Защото те нареждат сума ти народ и ти нищо смислено неможеш да кажеш в своя защита. И дори пред погледа на всички започна да си противоречиш!!! Тъпа смотла!!! Като ти гледам приказките сигурно си някоя "бита от градушката" и тва е твоя начин да си избиеш компексите, само дето не му е тука мястото!!! И не наричай нас бавноразвиващи, защото ти се държиш като такава! И да права си - не сме ти на нивото, никой от нас не е толкова глупав колкото ти, нито пък би се принизил до теб!!! Или постни снимка за да те видим ква си "убавица ненагледна" или изчезни заедно с глупавото си поведение, плоските убиди и нескопосаните опити за избиване на комплекси!

Град
    Цитирай Първоначално написано от babity
    Не, не сме ние дето ще си го набиват! Всъщност тая дето ще си го набива!!!
    айде да и го набием колективно

Цитирай Първоначално написано от kael
    Цитирай Първоначално написано от babity
    Не, не сме ние дето ще си го набиват! Всъщност тая дето ще си го набива!!!
    айде да и го набием колективно
    Недейте,може би е мазна фешънка с панталонче от 10 лв и потниче от 5

Няма да постне щото само да постне и да е наблизко до мен ще я пръсна на парчета ти казвам смотла умряла...аман от пикли...както и дае...тя няма куража да го направи...щот не е истина това дето го говори...пък и истина дае все ми е тая на мен...за разлика от нея аз иам куража да си постна снимката както и kael ...ама не и тя...калъф за курове си ти бе ей......

Lupus in fabula

Супер фен
    ква е тая кифла дето пише с малки и големи букви бе, станах разноглед мамицата и
    тука ше се избиете нещо, не ме ебе тая работа обаче подписа на seizure of power е трепач - много кефи
    мир вам!

)}]нАи ЛеСнИ ли !? МоМчЕтАтА виНаГи Аз Ги заряЗвАм и пОслЕ мИ ЛаЗят В крАкАтА МесецИ че е иМаЛо сЛучаИ И с ГодИнИ....
    И Да Те УСвЕдОМя МилИчкА чЕ имАм ВръзКа ГоДиНАа И 5 мЕСеЦа А тИ кОмПЛеКсАрКо стОиш ПО цяЛ дЕн НА пк-То И Се чУдИш Да Се ИЗкПиш Ли..ИЛи Да САбЕрЕш мИжАвИтЕ сТоТинКи оТ кАсИчкаТа С прАСеНЦеТо И Да сЕ чуДиш дЪФкА ли Да Си кУпиш иЛи дА сЪбиРаш 2 гОдИнИ пАрИ Да сИ ВЗЕМеш еДнА бЛузКа На вЕрСачЕ..АХахАХа а мЕЖдУ ДрУгОтО СъМ спаЛА дО Ся СаМо с ЕДин...аКо ТоВа ИМА зНачеНие..нИе НЕ сЕ ДаваМе лЕсНУ каКто Си мИсЛИтЕ..МожЕ вСеКИ дЕн с рАзЛичЕн Ама...оТ КЪдЕ ззНАЕте Дали На е*** ?илИ ДаЛи Им дУхАмЕ...Теи чи аи САму мН дА нЕ вИ ЗнаИ МирИзЛивАт УСтИчКа С жълТитЕ ЗъбкИ..АХаХАХ
    ami ako ti kaja 4e az imam vruzka ot godina i polovina ? i po vuprosa sus zarqzvaneto prez cqloto tova vreme prekarano s choveka do men sum otkazala na "nai-golemite guzari" v grada mi ... taka che ne se misli za neshto poveche samo shtoto seki ti vijda guza.. drugoto koeto moga da komentiram za tebe e che sus sigurnost tvote zubki sa dosta po julti zahstoto edva li gi miesh dva puti sedmichno s soda po 30 min .... tva 4e ne se obli4am v stil "ELA ME NAEBI" ne znachi che si poveche ot men pak ti go kazvam.... obicham da nosq dunki i maratonki i pak 100% izlejdam po dobre ot teb... ne kazvam che ne nosa i kusi poli ama sichko si ima granici ... ne se imam za nai qkata pi4ka v taq zapadnala durjava kadet e pulna s PUSTINQCI kato tebe kakto kazvat v moq krai, no sus sigurnost ne sum tolkova komplexirana .. eto ti moi snimki www.impulse.bg/ni4kaaa ako ti precenish sama ... pokaji se .. ne kazvam che sum idealna no se haresvam takava kakvato sum i sus suvsem lek grim
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си