- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Модерни кукли? --> Damn no ;/
хахах ся кат' се замисля, голяма занимавка си е т'ва да изпишеш 100 реда с големи и малки букви..![]()
сериозна ебавка ще трябва да е.. или момичето си е натурално глупава
се пак дано да е ебавка![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Може да е нещо по средата.Първоначално написано от tuzaro
![]()
Eventful past is everclear.
Много сте интерсни всички.....това,че девойката е написала нещо такова не значи,че е истина.Тя тука може да си пише всичко,а реалноста съвсем да не е такава.![]()
![]()
Първоначално написано от lukrecia
нека си пише има тамън къде да си изливам яда нищо че е грозна като смърта...пък и нека ми постне снимки дето е пред Айфеловата или някфи други да я видя с корсетчето чантичката и 10см ток...май май само си трака KBD
Понякога имам гадният навик да разглеждам обстойно профила на някой интересен потребител , какъвто в случая е "Ти си ми всичко" (не мога да го напиша по нейния начин)....
Та , разглеждах си , разглеждах си , докато не попаднах на това мнение:
Пуснато на: Нед Сеп 23, 2007 6:25 pm Заглавие: Отговорете с цитат
4-5 Лв.. Smile НЕ МИ ТРЯАТ ПО 20 ЛВ като някои прости,безмозъчни надути фуклички дето само са хвалят с бмв-то на баща си и с парите на маика си... Brick wall
Е, не се стърпях да го постна))
Миличка , можеш ли да дадеш коментар на това твое изказване???
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
are ''ti si mi vsi4ko'' vsi4ki 4akame komentar4eto za tavПървоначално написано от Jeuelle
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ти си ми всичко - въпрос.
Да, не вярвам, че ВСИЧКИТЕ ти дрехи не са от БГ.. 100% имаш нещои от тук -е, къде си намираш блузки за по хилядарка в БГ?![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
РЕСПЕКТПървоначално написано от Jeuelle
айде са миличка "ти си ми всичко" или кфато беше всички дето според теб сме "комплексари" чакаме тфоито коментарче.. момиче ти си НЕАДЕКВАТНА
![]()
О да вобще не се хвалеше ама вобще не ни обясняваше къде работил баща ти пък в кфо даскало учиш пък колко ти струват дрехите само малко колкото да не е без хич нали...
Е защо бягаш сега.....ми остани , защити се.Първоначално написано от {([~{Tu~Cu~Mu~Bcu4Ko}~
ОПРЯ НОЖА ДО КОКАЛА И......БЕГОМ
ако ми кажеш къде в БГ си купила блуза за 6 хилки и аз отивам да си купя...пък ако имаш голям мерак да се возиш на БМВ може да не е последен модел ама ше та повозяПървоначално написано от {([~{Tu~Cu~Mu~Bcu4Ko}~
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Я бързо кажи от кои магазини си купуваш дрехи?Първоначално написано от {([~{Tu~Cu~Mu~Bcu4Ko}~
извинявай че те убидих, а от Париж ква марка е тая блуза за 6 хилки?Първоначално написано от {([~{Tu~Cu~Mu~Bcu4Ko}~
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Всъшност тва, че прословутата ти вече блузка струвала нз колко си (то и ти самата на всяко мнение и слагаше нова цена) не те прави повече от нас. Ти не си ни на нивото! Ти си едно самозагубено, празноглаво, антиинтелигентно, морално-дегредирало, материално извисено, несъстоятелно ориентирано момиченце! И стига с тези изрази - набутай те си го, лека ви пръст и т.н. ставаш банална!Първоначално написано от {([~{Tu~Cu~Mu~Bcu4Ko}~
"Човек не обича истински, ако не обича вечно."
Еврипид
и ко и аз уча в часно даскало ... и аз имам добри оценки виж баща ми не е милоинер .... ама и аз не съм малоумен налиПървоначално написано от {([~{Tu~Cu~Mu~Bcu4Ko}~
![]()
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
Мизерна?Абе ти малоумна ли си?Ква мизерна сума бе...Некой хора с 600 лева живеят два месеца... (не говоря за себе си,не започвай с обидите)!Първоначално написано от {([~{Tu~Cu~Mu~Bcu4Ko}~
Просто...ти си една тъпа лигла,откъдето и да го погледнеш!
И да,аз видях да се фукаш!"Имам блузка на Версачи за 670 лв","Пазарувам си само от Париж"...Тва не е ли фукане?![]()
Прости селянчета разпраяш...Грозни викаш...Може да сме сякви ама имаме сиво вещество!
как можеш да си купиш блуза за 600 лева от парижПървоначално написано от extreme_
там нали е евро .... а бългорското "versaGi" го знаем
или ти на илиенци ( нали така се казваше ) викаш "paris" ....
НЕ аз съм изумен...не искало да си постне снимките в интернет щото било опасно....затова ли милиони хора го рпавят? Каква е опсността да разберем че лъжеш? Най-вероятно...извънредно тъпа си момиче...100% съм сигурен че не си виждала Париж или ако си е било на някоя екскурзия...чак си ми смешна...направо незнам как може да си толкова изпростяла...абсолютно темата стана флууд...тъй че просто нека потъне в забжравение и тя и тъпата овца дето нямала дрехи от България и нека си мисли че Бг момичетата са тъпи грозни и еди какви си...не е така българките са едни от най-красивите в европа...с излючения разбира се за нещастие има много от тях като ето този индивид дето парадира с на тати кинтите(ако изобщо има една вярна дума де)...и казвам това тъй като съм бил в вяколко европейски страни и само ще спомена че в Германия харесах точно 3 момичета и 2те се оказаха че не са германки...и половината и повече бяха облечени точно в БГ стайл с дрехи от 15-20 евро...просто замълчи...и недей казва и се хвали след като не можеш и не искаш да го докажеш по елементарен начин...
Не, не сме ние дето ще си го набиват! Всъщност тая дето ще си го набива си ти!!! И знаеш ли защо? Защото те нареждат сума ти народ и ти нищо смислено неможеш да кажеш в своя защита. И дори пред погледа на всички започна да си противоречиш!!! Тъпа смотла!!! Като ти гледам приказките сигурно си някоя "бита от градушката" и тва е твоя начин да си избиеш компексите, само дето не му е тука мястото!!! И не наричай нас бавноразвиващи, защото ти се държиш като такава! И да права си - не сме ти на нивото, никой от нас не е толкова глупав колкото ти, нито пък би се принизил до теб!!! Или постни снимка за да те видим ква си "убавица ненагледна" или изчезни заедно с глупавото си поведение, плоските убиди и нескопосаните опити за избиване на комплекси!Първоначално написано от {([~{Tu~Cu~Mu~Bcu4Ko}~
айде да и го набием колективноПървоначално написано от babity
![]()
Недейте,може би е мазна фешънка с панталонче от 10 лв и потниче от 5Първоначално написано от kael
![]()
Няма да постне щото само да постне и да е наблизко до мен ще я пръсна на парчета ти казвам смотла умряла...аман от пикли...както и дае...тя няма куража да го направи...щот не е истина това дето го говори...пък и истина дае все ми е тая на мен...за разлика от нея аз иам куража да си постна снимката както и kael ...ама не и тя...калъф за курове си ти бе ей......
ква е тая кифла дето пише с малки и големи букви бе, станах разноглед мамицата и![]()
тука ше се избиете нещо, не ме ебе тая работа обаче подписа на seizure of power е трепач - много кефи![]()
![]()
мир вам!
ami ako ti kaja 4e az imam vruzka ot godina i polovina ? i po vuprosa sus zarqzvaneto prez cqloto tova vreme prekarano s choveka do men sum otkazala na "nai-golemite guzari" v grada mi ... taka che ne se misli za neshto poveche samo shtoto seki ti vijda guza.. drugoto koeto moga da komentiram za tebe e che sus sigurnost tvote zubki sa dosta po julti zahstoto edva li gi miesh dva puti sedmichno s soda po 30 min .... tva 4e ne se obli4am v stil "ELA ME NAEBI" ne znachi che si poveche ot men pak ti go kazvam.... obicham da nosq dunki i maratonki i pak 100% izlejdam po dobre ot teb... ne kazvam che ne nosa i kusi poli ama sichko si ima granici ... ne se imam za nai qkata pi4ka v taq zapadnala durjava kadet e pulna s PUSTINQCI kato tebe kakto kazvat v moq krai, no sus sigurnost ne sum tolkova komplexirana .. eto ti moi snimki www.impulse.bg/ni4kaaa ako ti precenish sama ... pokaji se .. ne kazvam che sum idealna no se haresvam takava kakvato sum i sus suvsem lek grimПървоначално написано от {([~{Tu~Cu~Mu~Bcu4Ko}~
![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...