.
Отговор в тема
Страница 32 от 35 ПървиПърви ... 222829303132333435 ПоследнаПърви
Резултати от 776 до 800 от общо 857
    Град
    ibIzAaAa
    {([~{Tu~Cu~Mu~Bcu4Ko}~])}

Мила.. направо нямам какво да ти кажа...Ти си толкова глупава,че просто нямам думи.. Какви са тия хвалби тука и какво ли не видях в твоите мнения.. Общо взето-само глупости...Не мога да ги понасям такива като вас...Надути,със самочувствие до небето,а без никакво покритие...Поне снимай блузката на Versace да я видим бе... От Париж при това... Вярвам,че не е толкова опасно да постнеш снимка на дрехата си.. хАХхахХАХха.... Такива глупави лигли(комплексарки) като теб... Под път и над път.. Баща ми това,баща ми онова...Въпроса е,че всичко това всъщност не е твое,а е на баща ти...Когато сама започнеш да изкарваш тези милиони и когато сама започнеш да ходиш до Париж,за да си купиш дрешки... Ела пак да си поговорим.. Искам просто да ти видя лицето... Да разбера ставаш ли изобщо ЗА ЕДИН ПЪТ ?!?!?!?

Ти си ми всичко-много си тъпа бе!
    Бъди себе си..

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от gothic_angel
    Ти си ми всичко-много си тъпа бе!
    айде да не я обиждаме момичето няма никва вина че се е родила тъпа
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Надявам се само,че не завиждаш тайно.И да,наистина е хубаво да си уникален,а не да приличаш на куп девойки от твоя град...
    Eto edin 4ovek da razgadae cqlata istoriq!Po4ti vinagi temi4ki ot sorta sa napisani ot zavistlivi momi4enca.Tova e!Ina4e vsqko momi4e istupano po tozi na4in izglejda sexy i dobre nali? Za6to togava da ne se obli4ame taka?

Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от LitTlE_BeBsIiI
    Надявам се само,че не завиждаш тайно.И да,наистина е хубаво да си уникален,а не да приличаш на куп девойки от твоя град...
    Eto edin 4ovek da razgadae cqlata istoriq!Po4ti vinagi temi4ki ot sorta sa napisani ot zavistlivi momi4enca.Tova e!Ina4e vsqko momi4e istupano po tozi na4in izglejda sexy i dobre nali? Za6to togava da ne se obli4ame taka?
    Няма лошо да се обличаш добре, и аз се обличам обаче не парадирам че блузата ми е 6 хилки от Париж нали!?! Хората които имат пари и могат да си позволят хубави коли, телефони, дрехи и т.н. те няма да почнат да разправят в някой форум за 13 годишни че имат блуза за 600лв. а ше идат в някой клуб и ше си ги покажат...

Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    Цитирай Първоначално написано от LitTlE_BeBsIiI
    Няма лошо да се обличаш добре, и аз се обличам обаче не парадирам че блузата ми е 6 хилки от Париж нали!?! Хората които имат пари и могат да си позволят хубави коли, телефони, дрехи и т.н. те няма да почнат да разправят в някой форум за 13 годишни че имат блуза за 600лв. а ше идат в някой клуб и ше си ги покажат...
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

и мен ме дразнят сички да са като 1 армия от клонинги.
    Ама да си умрът в простотията.

Абе това момиче изобщо е няква ебавка.
    Не може да има чак толкова тъпи хора.

Повече от фен Аватара на AiKaTa
    Град
    BeJluKo TbpHoBo
    някой кара ли те да бъдеш такава,че изтъкваш това като проблем?
    често съм чувала подобни неща от хора който просто гледат "барбитата" и си умират от завист...
    естествено,че собствения стил е мн по -добре ама какво ти пречат тея който се обличат с пантофки и носят очила??? крадат ти мъжете или...?
    сама каза собствен стил...на тях им харесва защо да ги критикуваме?!?
    Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!

http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg

Град
    ibIzAaAa
    Ох..аз вече нямам думи... Мислех си,че тази тема вече е прекратена,но.. явно не е... Това момиче - "Ти Си Ми Всичко" пък е такава надувка,че просто... Шапка й свалям да простотията... Мила,осъзнай се малко... Ти си на земята! Не летиш из облаците... Стъпи на краката си и спри с това изтъкване на финансовите си възможности...Макар,че не съм сигурна дали ги имаш...Или баща ти...който и да е.. Искам да видя снимката ти.. Сигурна съм,че ще умра да се смея...

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Бе, к'во се дразните?
    Ай да си купува блузки за 'мизерните' 600лв. и да се оправя..
    Хич не ми пука за такива индивиди.. няма зак'во да си хабие нервите..

а и 90% т'ва е няква ебавка.. някой просто се прави на тъп и се кефи как сички се хващат на банална простотия...
    има и друг вариант.. момичето да е някоя отчаяна, жалка, евтина фешънка, която е способна да изпъкне само във форум.. и да получи тооолкова внимание..
    и да.. третия вариант е момиченцето наистина да си е толкова зле.. и ако наистина ги има тия пари, просто ще е жалко да ги пилее за такива глупости

"Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Град
    Русе
    на мен също ми е омръзнало да гледам такива "кукли" не не им завиждам просто и аз съм за индивидуалността може да не се обличаш като холивудска звезда но да спечелиш човек с обноски държание и възпитание а не с пари дрехи очила грим и т.н.

А бе я всяка жаба да си гледа .... знаете за кво говоря. Баси няма да чета 55 страници от които половина офтопик и една четвърт спам.

Иначе по темата- има си фешъни и фешъни. Има някой които просто им личи че го правят за внимание и тва ме дразни. Има и някои други които просто си ги кефи и тва ме радва.

Аз не приспадам към никои от тях.
    I'm the King of Bongo !!!

Бах темата стана...

Град
    hate city plovdiv, майна
    Някой няма ли да каже за някоя блузка за 6-7 хилки че темата умира...

Мега фен Аватара на babity
    Oooo, днес чух, че са отворили нов бутик на центъра и едни дънки са 900 лв та...ако има някоя от Пловдив с голяма фантазия може да пише, че си е взела нещо скъпо от там и да каже, че учи в частно училище и баща и кара BMW!

Град
    hate city plovdiv, майна
    Аз съм от Пловдив ама нямам голяма фантазия.... Ше чакаме някой друг

Повече от фен
    хаххахах ем във Виена в мазагина на Армани има сако за 2660 евро Неам вазможност си го купя ама и да имах не мисля че щях ги дам тези пари

Оставете я тази лигла...
    Сега като започне да пише в темата ще каже,че е била в Париж сигурно и че не е влизала заради това...Или че не и се е занимавало с тъпи селяни . Кифла.

ибахти темата просто о.О

Град
    FuckyLAnD

Re: Модерни кукли? --> Damn no ;/

Цитирай Първоначално написано от Evil`Brunette
    Здравейте,
    от дълго време ме дразни нещо и реших да го споделя с вас. Може и да ми се струва, но като че ли почти всички, така наречени "мадами", ми изглеждат като клононги една на друга. Fashion дрешките, зиправена косичка с лента (може и без лента), очилата (незаменими), грим - а ла Мерлин Монро (а понякога и Мерлин Менсън), пантофките и малката чантичка. Може описанието ми да не е мн добро и пълно, но все пак трябва да се съгласите, че има някаква истина. За доказателство отворете някое от типичните тийн сайтчета за запознанства и вижте колко момичета отговарят поне частично на описанието ми. (особено очилата) Предполагам това Ви привлича, момчета, иначе не намирам друго обяснение защо всички са като изкарани от един калъп - восъчни куклички. Лично аз предпочитам собствения стил, нещо отличително, нехарактерно, уникално... Но това е лично мнение - не го натрапвам. Аз съм от малък град - и може би това е причината да не възприемам тенденция на куклите Барби. Може и климатичните промени да са причината. Слънцето става все по-вредно - сигурно за това всички са се "запасили" с куп очила (и през зимата хах) Не знам... Интересно ми е, трябва ли всички да подражаваме на този стил за да бъдем харесвани? Вие как мислите?
    нещо против фешънките а?
    Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности (К.У.Р.Е.Ц.)
    К.У.Р.Е.Ц. ще запълни всички дупки!
    К.У.Р.Е.Ц. ще ви оправи за 800 секунди!
    К.У.Р.Е.Ц. стои зад всеки от вас!
    К.У.Р.Е.Ц. е вашето бъдеще!
    К.У.Р.Е.Ц. е във вашите ръце!

Няма ли някой да заключи тая глупава тема ве. Няма смисъл от тея спорове, фешъните ше си останат еднакви и харесвани, тва е положението...

Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от Burzumul
    Няма ли някой да заключи тая глупава тема ве. Няма смисъл от тея спорове, фешъните ше си останат еднакви и харесвани, тва е положението...
    Ти чуваш ли се кво говориш, как ше заключват култовата тема в тоя раздел....

То стана не култова тема, а неква пенсионерска седянка, къдет се хранят един друг...

Повече от фен Аватара на EvilBrunette
    Град
    In the clowds
    Цитирай Първоначално написано от Burzumul
    То стана не култова тема, а неква пенсионерска седянка, къдет се хранят един друг...
    И ти я продължаваш...
    I was born to live into a world that doesn't care...
    http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
    Дайте глас за HIM в България.
    http://chocosville.myminicity.com/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си