- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Модерни кукли? --> Damn no ;/
Мисля че всеки се облича както си иска , има метъли , имота , фешънки и още безброй групички и нямам нищо против тях , все пак всички сме хора и носим еднакви чуства . Вярно че е смешно да видиш 12 годишно хлапе с 3 пръста грим по лицето , но в крайна сметка това си е негов избор![]()
Любов ли ? Тя не съществува . Курви? Курволяк колкото щеш...
Нали се сещаш че тряа да се заключи, за да не се продължава.Пък и не трябваше да я почвашПървоначално написано от Evil`Brunette
![]()
Ами те са готини,но има и такива,които много ме дразнят.Няма спор мом4етата много ги харесват.![]()
За тия, дет описваш, съм съгласна - смешни са. Но има момичета, които носят очила, впити дрешки, чанта и т.н и изглеждат супер. Тряа да се прави разлика м/у фешън и кич. Аз обичам да се глася от време навреме, няма лошо - умело поставен грим, секси дрешки, фешън прическа... Сигурно тия, дет те дразнят са некви кичарки такива, каспичанки, дет си мислят, че са яки мадами. А за умствения багаж си права =D> - тай е най-важен, щото ако липсва, дори да си като топмодел, момчетата не са толкова тъпи(стойностните де) и щи бият шута. Цаката е да намериш хармонията м/у интелекта и красотата. Мани ги тия, нека се носят както знаят...
То същата история като с емотата - стадо клонирани смешни дечица.![]()
Първоначално написано от extreme_
Да и какво като съм била ... Плс мила престани с тва "кифли" се пак мисля ,че учите и имате достатачно богати речници, за да се изразявате различно (все пак нали вие анти фешъните сте много умни - да бе да ... то ако се съдеше по стила на обличане...)![]()
da ne ste posmeli da zaklu4ite temata !! vinagi she ima nqkoi koito da se prisuedini kum nas![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
И аз искам да съм фешаняк, кво да права?![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
На 1000% сьм сагласна с теб и наистина има комбинации от които моиш да се напикаеш от смях,пример:ся вращахме се от някво сьстезание не помна точно и спряхме на едно заведение за барзо хранене и идва една ма точно колкото мени висока на едни токове(до тука няма нищо лошо има комплекси момичето аиде ся)и едни цаиси маникюрчето и и кученцето под рька (ала парис хилтьн)ЩЯХ ДА СЕ НАПИКАЯ ОТ СМЯХПървоначално написано от Evil`Brunette
![]()
![]()
![]()
Hi all:P
![]()
Taka s tezi gluposti,fashion,metal samo dokazvame kolko mnogo "darjim" na sebe si VREME E DA SPREM VEDNAJ ZAVINAGI ,ne v temata a v foruma i kato cqloVse pak tqloto e po-vajno ot oblekloto,a sarceto e po vajno ot oblekloto! No kato govorim za *style* Vajnoto e da nosi6 tova koeto ti haresva,a ne da se pridarja6 kam opredeln stil
Aide mir
![]()
JiVeI zA sEBe si A nE ZA OkoLnITe!!!
Еми при всеки е различно...смисъл някои искат да са си такива и са си такива,като н им пука от хорското мнение...за което има правя евала...но пък други не искат да са като всяка втора и си имат свой собствен стил и също не им пука за кфо и кфо ще си помислят другите...за което също има правя евала...
![]()
Oh, it's alive... IT'S ALIVEEE!!!!![]()
![]()
I was born to live into a world that doesn't care...
http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
Дайте глас за HIM в България.
http://chocosville.myminicity.com/
useless bump... ся трябва да е локнат![]()
The Spark
Всеки подражава на някого.Някои харесват фешъните,други не.И да не ги харесваме,не може да ги променим.Светът ще става все по-еднообразен и скучен,изпълнен с ''красиви'' кукли Барби.Пф..
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
ОМФГ ТАЯ ТЕМА ОЩЕ ЛИ Е ТУКА. Помня началото беше доста интересно тогава още не бях спрял да влизам у форума...айде Kill it![]()
woshia_style, барт ми, убиваш ме с тоя аватар, честно!![]()
![]()
![]()
![]()
И какво от тва, че дрехите ти струват колкото апартамента ми ве? Вие тъпите фешъни за тфа живееете! За да си профуквате парите са дрехи, които обличате само веднъж... "О.о егати яката блузка!" Купувам си, нося на следващия ден и айдеее.. вече е гфрозна, защото беше модерна вчера днес е модерно нещо друго! Вие сте тъпи веее! Разберете хго! Като пшете така не ви се чете, някакви арогантни, нафукани тъпи курви дет със всички се ебат! Да.. ти така беше написала "имам среща с 8 момчета и всичките ще ме ебат!" Е, щом е така дасе заразиш със СПИН и да умеш дано, заедно с всичките ти другарчета- кифли!!!!!!!Първоначално написано от {([~{Tu~Cu~Mu~Bcu4Ko}~
![]()
![]()
![]()
![]()
Деа и шибаните фешъни нещастни!
Аз съм от малък град - и може би това е причината да не възприемам тенденция на куклите Барби.
Едва ли само това е причината,че си от малък град,аз не съм,но също съм на това мнение...всички са като излязли от някаква фабрика,няма една различна между тях...
Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!
+1Първоначално написано от yuyuto
![]()
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..
хах хахахахаПървоначално написано от Barbi_bad
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"обикновените хора" лИ?/
![]()
че вие "мацките" кфо сте богини ли??
хахахахаххахахахахаххахах ахахахахахаххаПървоначално написано от didivid
![]()
![]()
якооууу
![]()
![]()
Не знам дали съм фешънка...може и да съм,не мога да се определя.Нося такива дрехи,които ми харесват и ми стоят добре,като всеки обичам да изглеждам добре и да се чувствам добре.Може да се каже,че се обличам модерно.Да,може и да съм донякъде фешънка,но мисля в забравения добър смисъл на думата.Не слагам грим-рядко спирала и молив,за по-спецялен случай сенки,не обичам дълбоки деколтета-некомфортно е и на тази възраст стои супер смешно.
Аз определено не се обличам според стила музика,който слушам.Просто слушам много разнообразна музика-вчера цял ден слушах Евънесънс и Линкин парк,днес си пуснах да се радвам на Буболечка кючек.![]()
Все пак повечето хора на тази възраст искат да се определят като част от нещо,някаква група защото мислят,че така са уникални-да,ама не.Фешънките са еднакви,пънкари,метъли-общо взето уникален стил май няма,всеки прилича на някой друг по стил на обличане.И следователно истинската уникалност идва от вътре,дрехите не правят човека,важно е просто да помагат за самочувствието и за това да се чувстваш добре.
Аз винаги нагаждам модата към своят собствен стил и винаги добабям характерното за мен аксесоарче (почти винаги съм с шал дори и лятото-нещо като запазена марка ми е )
винаги съм модерна но не еднаква с останалите,например тенденцията на момичетата жаби и слънчогледи не я премемам ... залагам на фешън кроики но само и единствено в моите цветове-розово,червено,лилаво,бяло и бежово
Инъче слушам по твъдичка чузика![]()