.
Отговор в тема
Страница 33 от 35 ПървиПърви ... 2329303132333435 ПоследнаПърви
Резултати от 801 до 825 от общо 857
    Мисля че всеки се облича както си иска , има метъли , имота , фешънки и още безброй групички и нямам нищо против тях , все пак всички сме хора и носим еднакви чуства . Вярно че е смешно да видиш 12 годишно хлапе с 3 пръста грим по лицето , но в крайна сметка това си е негов избор
    Любов ли ? Тя не съществува . Курви? Курволяк колкото щеш...

Цитирай Първоначално написано от Evil`Brunette
    Цитирай Първоначално написано от Burzumul
    То стана не култова тема, а неква пенсионерска седянка, къдет се хранят един друг...
    И ти я продължаваш...
    Нали се сещаш че тряа да се заключи, за да не се продължава.Пък и не трябваше да я почваш

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Ами те са готини,но има и такива,които много ме дразнят.Няма спор мом4етата много ги харесват.

За тия, дет описваш, съм съгласна - смешни са. Но има момичета, които носят очила, впити дрешки, чанта и т.н и изглеждат супер. Тряа да се прави разлика м/у фешън и кич. Аз обичам да се глася от време навреме, няма лошо - умело поставен грим, секси дрешки, фешън прическа... Сигурно тия, дет те дразнят са некви кичарки такива, каспичанки, дет си мислят, че са яки мадами. А за умствения багаж си права =D> - тай е най-важен, щото ако липсва, дори да си като топмодел, момчетата не са толкова тъпи(стойностните де) и щи бият шута. Цаката е да намериш хармонията м/у интелекта и красотата. Мани ги тия, нека се носят както знаят...
    То същата история като с емотата - стадо клонирани смешни дечица.

http://gorichka.bg --> Think Green

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от extreme_
    Оставете я тази лигла...
    Сега като започне да пише в темата ще каже,че е била в Париж сигурно и че не е влизала заради това...Или че не и се е занимавало с тъпи селяни . Кифла.

Да и какво като съм била ... Плс мила престани с тва "кифли" се пак мисля ,че учите и имате достатачно богати речници, за да се изразявате различно (все пак нали вие анти фешъните сте много умни - да бе да ... то ако се съдеше по стила на обличане...)

da ne ste posmeli da zaklu4ite temata !! vinagi she ima nqkoi koito da se prisuedini kum nas
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    И аз искам да съм фешаняк, кво да права?
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Re: Модерни кукли? --> Damn no ;/

Здравейте,
    от дълго време ме дразни нещо и реших да го споделя с вас. Може и да ми се струва, но като че ли почти всички, така наречени "мадами", ми изглеждат като клононги една на друга. Fashion дрешките, зиправена косичка с лента (може и без лента), очилата (незаменими), грим - а ла Мерлин Монро (а понякога и Мерлин Менсън), пантофките и малката чантичка. Може описанието ми да не е мн добро и пълно, но все пак трябва да се съгласите, че има някаква истина. За доказателство отворете някое от типичните тийн сайтчета за запознанства и вижте колко момичета отговарят поне частично на описанието ми. (особено очилата) Предполагам това Ви привлича, момчета, иначе не намирам друго обяснение защо всички са като изкарани от един калъп - восъчни куклички. Лично аз предпочитам собствения стил, нещо отличително, нехарактерно, уникално... Но това е лично мнение - не го натрапвам. Аз съм от малък град - и може би това е причината да не възприемам тенденция на куклите Барби. Може и климатичните промени да са причината. Слънцето става все по-вредно - сигурно за това всички са се "запасили" с куп очила (и през зимата хах) Не знам... Интересно ми е, трябва ли всички да подражаваме на този стил за да бъдем харесвани? Вие как мислите?
    На 1000% сьм сагласна с теб и наистина има комбинации от които моиш да се напикаеш от смях,пример:ся вращахме се от някво сьстезание не помна точно и спряхме на едно заведение за барзо хранене и идва една ма точно колкото мени висока на едни токове(до тука няма нищо лошо има комплекси момичето аиде ся)и едни цаиси маникюрчето и и кученцето под рька (ала парис хилтьн)ЩЯХ ДА СЕ НАПИКАЯ ОТ СМЯХ

Важното е да си оригинален!!!

Важното е да си оригинален!!!

Hi all :P
    Taka s tezi gluposti,fashion,metal samo dokazvame kolko mnogo "darjim" na sebe si VREME E DA SPREM VEDNAJ ZAVINAGI ,ne v temata a v foruma i kato cqlo Vse pak tqloto e po-vajno ot oblekloto,a sarceto e po vajno ot oblekloto! No kato govorim za *style* Vajnoto e da nosi6 tova koeto ti haresva,a ne da se pridarja6 kam opredeln stil Aide mir
    JiVeI zA sEBe si A nE ZA OkoLnITe!!!

Град
    Sofia
    Еми при всеки е различно...смисъл някои искат да са си такива и са си такива,като н им пука от хорското мнение...за което има правя евала... но пък други не искат да са като всяка втора и си имат свой собствен стил и също не им пука за кфо и кфо ще си помислят другите...за което също има правя евала...

Повече от фен Аватара на EvilBrunette
    Град
    In the clowds
    Oh, it's alive... IT'S ALIVEEE!!!!
    I was born to live into a world that doesn't care...
    http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
    Дайте глас за HIM в България.
    http://chocosville.myminicity.com/

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    useless bump... ся трябва да е локнат
    The Spark

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Всеки подражава на някого.Някои харесват фешъните,други не.И да не ги харесваме,не може да ги променим.Светът ще става все по-еднообразен и скучен,изпълнен с ''красиви'' кукли Барби.Пф..
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

ОМФГ ТАЯ ТЕМА ОЩЕ ЛИ Е ТУКА. Помня началото беше доста интересно тогава още не бях спрял да влизам у форума...айде Kill it

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Град
    Непостоянно
    .!.

Мега фен Аватара на babity
    woshia_style, барт ми, убиваш ме с тоя аватар, честно!

Голям фен
    Град
    In my broken heart...
    Цитирай Първоначално написано от {([~{Tu~Cu~Mu~Bcu4Ko}~
    )}]оТ мЕнЕ СаМатА ?! сКъПи мОи Аз ЦеНа Си нЯмАм.Не сЪМ Вещ кОяТу сЕ прОдАвА а МоМичЕ КоЕтО зНАе КАкВо е СтИЛ...и дРеХитЕ мИ сИгУрНо сТруВат кОлКоТ вАшИя аПаРтАмЕнт ИлИ кОлИбАаАа
    И какво от тва, че дрехите ти струват колкото апартамента ми ве? Вие тъпите фешъни за тфа живееете! За да си профуквате парите са дрехи, които обличате само веднъж... "О.о егати яката блузка!" Купувам си, нося на следващия ден и айдеее.. вече е гфрозна, защото беше модерна вчера днес е модерно нещо друго! Вие сте тъпи веее! Разберете хго! Като пшете така не ви се чете, някакви арогантни, нафукани тъпи курви дет със всички се ебат! Да.. ти така беше написала "имам среща с 8 момчета и всичките ще ме ебат!" Е, щом е така дасе заразиш със СПИН и да умеш дано, заедно с всичките ти другарчета- кифли!!!!!!!
    Деа и шибаните фешъни нещастни!

Повече от фен Аватара на ludo_momiche
    Град
    Бургас
    Аз съм от малък град - и може би това е причината да не възприемам тенденция на куклите Барби.

Едва ли само това е причината,че си от малък град,аз не съм,но също съм на това мнение...всички са като излязли от някаква фабрика,няма една различна между тях...
    Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!

Re: Модерни кукли? --> Damn no ;/

Цитирай Първоначално написано от yuyuto
    Здравейте,
    от дълго време ме дразни нещо и реших да го споделя с вас. Може и да ми се струва, но като че ли почти всички, така наречени "мадами", ми изглеждат като клононги една на друга. Fashion дрешките, зиправена косичка с лента (може и без лента), очилата (незаменими), грим - а ла Мерлин Монро (а понякога и Мерлин Менсън), пантофките и малката чантичка. Може описанието ми да не е мн добро и пълно, но все пак трябва да се съгласите, че има някаква истина. За доказателство отворете някое от типичните тийн сайтчета за запознанства и вижте колко момичета отговарят поне частично на описанието ми. (особено очилата) Предполагам това Ви привлича, момчета, иначе не намирам друго обяснение защо всички са като изкарани от един калъп - восъчни куклички. Лично аз предпочитам собствения стил, нещо отличително, нехарактерно, уникално... Но това е лично мнение - не го натрапвам. Аз съм от малък град - и може би това е причината да не възприемам тенденция на куклите Барби. Може и климатичните промени да са причината. Слънцето става все по-вредно - сигурно за това всички са се "запасили" с куп очила (и през зимата хах) Не знам... Интересно ми е, трябва ли всички да подражаваме на този стил за да бъдем харесвани? Вие как мислите?
    Браво, един човек, който споделя моето мнение! Естествено, че не е задължително да си поредната тухла в стената, еднаква на всички останали! Да на оригиналността! \/
    +1
    LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..

Цитирай Първоначално написано от Barbi_bad
    Е? Какъв е проблема. Нека да изглеждат добре. Ами измисли различен вид очила , какво понеже някой друг има очила,аз да спра да нося ли? Това е глупаво дори и обикновените хора носят слънчеви очила! А,за лентите за коса, да, може би е малко прекалено все да е с една и съща прическа,но това си зависи от момичетата. Аз си правя много яки прически ,не се хваля,но си ги харесвам и не нося лента.Не ми харесва. Но предпочитам да гледам нагласени момичета ,от колкото някакви ,който не се къпят и изобщо не им пука... не казвам,е трябва да си със 100 тона грим и голямо деколте и очила ,просто го предпочитам пред мърлите. Нооо всеки човек е различен .... всеки сам решава за себе си , просто не обръщай внимание , не си ги слагай на главата тия
    хах хахахаха "обикновените хора" лИ?/ че вие "мацките" кфо сте богини ли??

Цитирай Първоначално написано от didivid
    Цитирай Първоначално написано от {([~{Tu~Cu~Mu~Bcu4Ko}~
    )}]оТ мЕнЕ СаМатА ?! сКъПи мОи Аз ЦеНа Си нЯмАм.Не сЪМ Вещ кОяТу сЕ прОдАвА а МоМичЕ КоЕтО зНАе КАкВо е СтИЛ...и дРеХитЕ мИ сИгУрНо сТруВат кОлКоТ вАшИя аПаРтАмЕнт ИлИ кОлИбАаАа
    И какво от тва, че дрехите ти струват колкото апартамента ми ве? Вие тъпите фешъни за тфа живееете! За да си профуквате парите са дрехи, които обличате само веднъж... "О.о егати яката блузка!" Купувам си, нося на следващия ден и айдеее.. вече е гфрозна, защото беше модерна вчера днес е модерно нещо друго! Вие сте тъпи веее! Разберете хго! Като пшете така не ви се чете, някакви арогантни, нафукани тъпи курви дет със всички се ебат! Да.. ти така беше написала "имам среща с 8 момчета и всичките ще ме ебат!" Е, щом е така дасе заразиш със СПИН и да умеш дано, заедно с всичките ти другарчета- кифли!!!!!!!
    Деа и шибаните фешъни нещастни!
    хахахахаххахахахахаххахах ахахахахахахха якооууу

Не знам дали съм фешънка...може и да съм,не мога да се определя.Нося такива дрехи,които ми харесват и ми стоят добре,като всеки обичам да изглеждам добре и да се чувствам добре.Може да се каже,че се обличам модерно.Да,може и да съм донякъде фешънка,но мисля в забравения добър смисъл на думата.Не слагам грим-рядко спирала и молив,за по-спецялен случай сенки,не обичам дълбоки деколтета-некомфортно е и на тази възраст стои супер смешно.
    Аз определено не се обличам според стила музика,който слушам.Просто слушам много разнообразна музика-вчера цял ден слушах Евънесънс и Линкин парк,днес си пуснах да се радвам на Буболечка кючек.
    Все пак повечето хора на тази възраст искат да се определят като част от нещо,някаква група защото мислят,че така са уникални-да,ама не.Фешънките са еднакви,пънкари,метъли-общо взето уникален стил май няма,всеки прилича на някой друг по стил на обличане.И следователно истинската уникалност идва от вътре,дрехите не правят човека,важно е просто да помагат за самочувствието и за това да се чувстваш добре.

Аз винаги нагаждам модата към своят собствен стил и винаги добабям характерното за мен аксесоарче (почти винаги съм с шал дори и лятото-нещо като запазена марка ми е )
    винаги съм модерна но не еднаква с останалите,например тенденцията на момичетата жаби и слънчогледи не я премемам ... залагам на фешън кроики но само и единствено в моите цветове-розово,червено,лилаво,бяло и бежово
    Инъче слушам по твъдичка чузика

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си