- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Модерни кукли? --> Damn no ;/
деба кой я изрови тая тема....
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
като излезли от един калъп са , само дето малко по оцветени.
тъпо стадо.
никога ен са ми харесвали такив амомичета некакви лъскави кат къкли, даже ме дразнят .![]()
Войни на Тангра
Попринцип сега има много стилове на обличане и подръжание-метъл,рок,емо,хаус или така наречените фешъни,чалга и т.н....но колкото и много да са другите,те малко или много се различават,докато сегашните ''Кукли'' са просто еднакви,и прическа,и незаменимите огромни и според мен отвръщаващи очила,и дрешките,и огромното количество грим,и крачетате навътре и естествено устните,закъде без тях....разбирам тфа е мода,а всяко държащо на външния си вид момиче ще иска да е в крак с модата,но те просто не се различават по нищо...И не ме дразни толкова тфа че са еднакви,те са смешни,не аз...ами това че като са се направили ушким на ''Кукли''си мислят че света им е в краката,а всъщност като ги видиш без грим после сънуваш кошмари...
![]()
Фешъните съкс!!! особено като са нескопосано направени
абе то хуби всеки да си има собствен стил-ама в по-малките градове в бг разнообразието на дрехи не е много голямо
все тая-като ме дразнят или не ги гледам,или им се смея,или ги псувам
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
не ми допадат "модерните клининги"
Но... те съществуват! Просто спрях да им обръщам внимание =)
Самата аз никога не се движа по модните тенденции.
Даже едно случка мога да посоча, която ме шокира:
Едно хлапе т 7-8 клас ме вижда, че си слагам ленти за китки, преди да започнем да играеш физкултура и веднага ме попитамоткъде съмги взела. И спомена, че са били много модерни о.О
При което аз изпаднах в транс и със смях казах "брех да му се не види! Аз съм в крак с модата!" хахах. Смеетайте, колко съм в час какво става![]()
Mnogo sa zle teq momicheta napravo mi se povdiga ot tqh!Kak moje da nqmat GRAM sobstven stil???Ujas![]()
Ооо фешанките любимата ми тема.Не ми харесват тези"куклички".Прекалено са еднкви и всичките тези дрънкулки по тях.Вече станаха банални .(те винаги са били
)
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
Въобще не ми харесват и са курви повечето ,а и се имат за голямата работа..Тъпо и със самочувствие до небетоМного такива познавам...
I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...
щом са курви к*р за тех нема да им се нерва цел ден
и аз много често си задавам този въпрос .... защо всички са толкова еднаквии аа този Барби стил направо ми бърка в червата![]()
![]()
![]()
.... неможе ли просто всеки да си има собсвен стил.... кво е тва аз вече не ги различавам тия фешаните.... Тия момичета пък като вземат се тупират майна ... все едно кат каска ... им седи ...
![]()
![]()
ами тея пантофкиии ухх гади ми се напраоо....
и с един тонн гримм
![]()
![]()
напрао да се оплаши човек ....
![]()
![]()
![]()
абе нямам думи напраооо супер кухи ми изглеждат всички така ....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
иии страшноо се радвам че съм си с мой стил някав
и не се правя на някав клоун там .... смях да правя по улиците кат минавам
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
АБЕ да Се ОПраВЯт Аз да съМ си ДобРЕ
![]()
![]()
![]()
![]()
I'm too scared to move, too scared to lose
Tell me what I am supposed to do
I'm too close to see you, too far to touch,
And too many times I've not done enough
Ами много съм съгласна с теб!!!Първоначално написано от Evil`Brunette
![]()
Раздялата е наистина една малка смърт,но всяка следваща любов те прави по-силен.Като феникс възкръстващ от пепелта!
of kato kajete imam sobstven stil shte kaje6 4e na magazinite ne prodavat edni i sashti bokluciПървоначално написано от Evil`Brunette
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
a da poznaq i nosjish kecove xahxha ama to i men ako pitash si4ki metali sa mi ednakvi tei 4e eto gi stilovete edin e metal drug fe6an treti emo ko e tui sobstven stil mn ste smeshni kato kaete imam si sobstven stil DA NE SI SHIESH DREHITE SAMA?! i zashto si misli6 4e te sa klouni ?zloba pffПървоначално написано от dark_angel_7813
Аз съм фешън? проблем?
Хмм то не е въпроса до това Фешън ли си или не! Ами просто да Не са Еднакви всички простоо е ужасноо всеки фтори с Всички Цветове на дъгата по себе сиА ми а най-смешно като някой си купи блузка от някой по известен магазин и после като види някой със съшата да го гледа с недоумение и злоба
... Ебах го у поколението дето сме
![]()
![]()
![]()
и аз такаПървоначално написано от w0sh
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
На тая малоумнички просто мое да им стъпвам на главата![]()
![]()
Абсолютно са еднакви,акъл море,глава шамандура
Мен стила ми е мн странен всъщност,не съм чак фешан,ама имам едни по-такива дрешки...Но правя всичко възможно да не заприличам на ония създания!
Брях,брях
vsi4ki sa "copy-paste" edna ot druga.. tva e bez spor![]()
My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...
ти го навра, бе, курво простаПървоначално написано от {([~{Tu~Cu~Mu~Bcu4Ko}~
знам, че е стара темата, ма ме нерви курвата
Бахти тъпия ник имам
Да като някакви ботове едната ръка свита на реброто (понякога държи чантата) другата отпусната надолу в такт с единя крак . Мацките доста често са намусени до неузнаваемост когато ходят. Косата по често се вее отзад. Като спрат си кръстосват краката един пред друг . АБЕ около 40 % приличат на жена Death knight отзад (интересно как ли ще облечат доспехте ако се кандидатират)
И BULLSHITS MANN GOD DAMNN всички са като флионги
омг! Няма значение какъв ти е стила на обличане ... Това, което описа са кифли ... ъм ... иииу ... какво друго да кажа.... Има и много други, които не са кифли, не се обличат по ши*ан начин и са харесвани .... Ако искаш разни момченца с гельосани косички и впити дрешки да те харесат се обличай така, но има и предостатъчно ... нормални![]()
We all have problems, mine are just more important than yours.
omg abe vie iskate si4ki s razli4ni drehi li da sa obli4ame ot de da gi namerim i lqtoto mn qsno 4e si4ki shte nosqt 6areni drehi cvetni da nqma da nosqt 4erno svio kafqvo lqto e omgПървоначално написано от angel_spirit
estt,podkrepqm tvoito mnenie,az se probvah n6 razli4no s moita kosa i na drygiq den,si4ki momi4eta doidoha taka pff,ili otidah s edni obyv4ici i si4ki si kypiha sa6ite,ili ve4e nz,to,ko da kaga,estt kat gi vidqh,4e me kopiraha pove4e ne doidoh s takava pri4eska,pak i sq idva lqto,da ne se prevzemam i az,ae ostapih i tva eПървоначално написано от dimanushka
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ходете са гръмнете всичкии
нямам нищо проив никой ... ама чак па толко еднакви .... прекаляват ай малко разнообразие е
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I'm too scared to move, too scared to lose
Tell me what I am supposed to do
I'm too close to see you, too far to touch,
And too many times I've not done enough
Аз мислех хич да не пиша,НО меко казано се издразних.....Веки да си се облича и да бъде,какъвто си иска...Вие тук спорите,плюете се и си губите и времето в това кой и какво облича....Първоначално написано от dark_angel_7813
Няма смисъл да пиша повече....
Вие сте пак се хранете щом ви е толкова кеф.... :P Но все пак,ако имате поне малко мозък ПРЕСТАНЕТЕ!!!!