.
Отговор в тема
Страница 35 от 35 ПървиПърви ... 253132333435
Резултати от 851 до 857 от общо 857
    Мн ми Пука за ония пидалии Оправяйте се и тва е ..... квито искат да са .... пука ми вече кой как ходи .... ем еднакви са всички ..... и тва е супер тъпооо аз поне гледам да не се правя на нищооо \/ ай лек ви ден
    I'm too scared to move, too scared to lose
    Tell me what I am supposed to do
    I'm too close to see you, too far to touch,
    And too many times I've not done enough

Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
    Цитирай Първоначално написано от dark_angel_7813
    Ходете са гръмнете всичкии нямам нищо проив никой ... ама чак па толко еднакви .... прекаляват ай малко разнообразие е
    Аз мислех хич да не пиша,НО меко казано се издразних.....Веки да си се облича и да бъде,какъвто си иска...Вие тук спорите,плюете се и си губите и времето в това кой и какво облича.... Няма смисъл да пише нещ друго.... Вие сте пак се хранете щом ви е толкова кеф.... :P Ако имате поне малко мозък ПРЕСТАНЕТЕ!!!!
    Права си ... сериозно не си струва ... се драскат тука глупости по адрес на всеки ..... абе всеки си прай квот ще... Всеки си прай избора ся .... :P
    I'm too scared to move, too scared to lose
    Tell me what I am supposed to do
    I'm too close to see you, too far to touch,
    And too many times I've not done enough

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Xex..

Аз мисля че е много тъпо да се копират една от друга слоила очилата и гланца за устни направила си устните и се качила в некои саит не за да се запознае с някои а да си прави реклама и за кво щото е fashion.

Хах всички пишат ,че фешаните ги дразнят ,а 99% са фешани(така е в моя град ,който е доста малък мн мн се надвам в по-големите градове да не е така)Гледам тука се говори за фешанките ,а какво ще кажете за ония момченца с 'кривите' бретони и розовите блузки на цветенца?
    98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

Цитирай Първоначално написано от xaxa
    takiva ne mi pravqt vpe4atlenie.. a po skoro takiva kato avtorkata
    Така е, онези не ти правят впечатление защото всички са еднакви, а тя е различна За мен фешъните или както ги наричате, са безлични И безвкусни хора за да ходят еднакво. Не ми харесва това, че се правят на кфо ли не щото са си сложили очила xD Повечето момичета са курви, а повечето момчета са педали. Не мисля, че има какво повече да кажа.

П.П.Има, забравих да добавя, че не, ние не си драскаме за фешъните защото сме зли или както го приемате, просто даваме мнение, както във всички други теми. А на някои, като мен, просто им харесва да спорят. Благодаря.
    Has Taken My Sight
    Taken My Speech
    Taken My Hearing
    Taken My Arms
    Taken My Legs
    Taken My Soul
    Left Me with Life in Hell

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си