.
Отговор в тема
Страница 6 от 35 ПървиПърви ... 234567891016 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 857
    Мега фен Аватара на quench
    Цитирай Първоначално написано от tedinci_
    Оле,ужас според вас едно обикновено момче 15-22годишно ще хареса няква грозотия с мазна коса,пъпки и старомодни дрехи, без грим, айде моля ви се не се забуждавайте всяко момче би искало да е с някоя готина мацка и всички да я заглеждат
    разбира се, че всеки би я изчукал

но едва ли някой емоционално и интелектуално зрял би ходил сериозно с подобна лисица

разбираш също, че подобен стил не получава нападки заради ослепителността си - много е удобно и галещо самочувствието да си представяш как всички комплексари неблагородно ти завиждат

критиката е отправена към мнозиноството от мацки, принадлежащи към този стил - извинявай, но те са 1. кухоглавки 2. мечтаят да ги шиба много богат борец

не те причислявам към тази група, все пак, за да не прибягваме към лични нападки

и не е проблем да има глупави жени, но е проблем когато стилът им - който не е само дрешки и гримове, но и субкултура и гледна точка - се налага и на останалата част от обществото

това, че аз предпочитам да ходя като хипи веднага би ме поставило според масовото фоново мнение наравно с пияните клошари, които спят по кофите с кучета - именно заради налагането на този стил

всъщност цялата тема е хитро размахване на реплики, които целят да се отвлече разговорът от проблемът

много е лесно да се извърти - аз не съм такава, но се гримирам, съответно и другите не са тъпи курви
    или
    това, че вие сте грозни, ен значи, че и ние трябва да сме такива

^^

малко ала 4-ти клас е тая разпра, както сте я подхванали

^^

но никой не може да отрече, че стил + субкултура + гледна точка вървят ръка за ръка

нека някой коментира това, а не по-горните или последващи уобно кратки и лупаво написани постове

Град
    Пловдив
    Съгласна съм с теб, явно имаш ясно мнение по темата моля те към коя група би ме причислил/а.аз изглеждам като ''барби'',умна съм(това ти го гарантирам) самочувствието ми е средно,нямам гадже? плс дай мнение

към групата на момичетата, които влизат в офиса като секретарки,а стават офис мениджърки

Голям фен
    Не разбирам какво лошо има някой да ходи с очила. Аз лично не излизам без тях, понеже имам проблеми с очите и ме болят от светлината. Но за другото съм съгласна. Всички са еднакви. И вече е банално

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Има празноглави момичета,които ползват гадни гримове и не знаят как да се гримират,но го правят някак си,защото е модерно.Носят калпави големи очила,незнайно откъде изкопани,обличат се възможно най-шарено и се снимат в огледалото .. и всичко това защото ...
    Защото се опитват да копират от другия тип "барбита" - Умни,възпитани,хубави и стилни момичета....които нямат нищо общо с профила,който 70% от хората,писали в тази тема са създали
    И общо взето стадото от папагали се увеличава с всеки изминал ден....

Супер фен Аватара на oTPoBHa
    Цитирай Първоначално написано от Barbi_bad
    Е? Какъв е проблема. Нека да изглеждат добре. Ами измисли различен вид очила , какво понеже някой друг има очила,аз да спра да нося ли? Това е глупаво дори и обикновените хора носят слънчеви очила! А,за лентите за коса, да, може би е малко прекалено все да е с една и съща прическа,но това си зависи от момичетата. Аз си правя много яки прически ,не се хваля,но си ги харесвам и не нося лента.Не ми харесва. Но предпочитам да гледам нагласени момичета ,от колкото някакви ,който не се къпят и изобщо не им пука... не казвам,е трябва да си със 100 тона грим и голямо деколте и очила ,просто го предпочитам пред мърлите. Нооо всеки човек е различен .... всеки сам решава за себе си , просто не обръщай внимание , не си ги слагай на главата тия
    Кво кво? Я пак? Кой не се къпе?

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Цитирай Първоначално написано от CuRly Doll
    Цитирай Първоначално написано от gazarka
    zvu4i6 kato stara ve6tica!teb kvo ti puka kak se nsoqt i ako iska6 da znae6 barbiatata sa mnogo sladki,a ne razmaknatite pankarki kato teb.spored men prosto zavijda6
    i az taka si mislq.....saglasna sam s mnenieto ti Sladki sa,golqma rabota,4e sa ednakvi

+1

Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!

Оле,ужас според вас едно обикновено момче 15-22годишно ще хареса няква грозотия с мазна коса,пъпки и старомодни дрехи, без грим, айде моля ви се не се забуждавайте всяко момче би искало да е с някоя готина мацка и всички да я заглеждат
    виж кво, аз не съм някоя лъскава кукла, обаче нали си го знаеш доброто старо женско чувство - просто усещам, че като мина отнякъде погледите на всички момчета са вперени точно в мен, обсъждайки колко добре съм съчетала цветовете в облеклото си и колко съм красива..въпреки че не съм облечена в някакви лъскави модни дрешки. Просто на такива хора, свикнали да живеят с мисълта, че за да е красиво едно нещо то на първо място трябва да е МОДЕРНО, им е много интересно как може да съществува и друг вид красота - моята красота , която не зависи от това, че в момента е модерно да носиш впити по тялото лачени панталони... Ама не ми се дига самочувствието от тва, разбираш ли??? Вдига ми се от много други неща - например, ако науча нова песен на китарата, науча някой нов трик с блейдовете или просто съм си в добро настроение.. ей тогава просто ХВЪРЧА и ехо, никой не може да ме свали на земята. тогава хората си казват "ей, това момиче, освен, че е красива и различна, тя е и много чаровна, може би е и много умна" (в тоя ред на мисли) ...
    ама аз понеже съм си човек, на който се ми е през кура как стоят нещата (цитат от любима песен) не ме интересува много какво си казват хората за мен. Дори и някоя "мацка" да ми се подхилква, докато се учи да ходи на новите си пет - а извинете за недуразомението - шест сантиметрови токчета, мен ме боли фара затва че не съм толкоз лъскава и "модерна". Аз си светя със собствена светлина, няма нужда да я взимам отнякъде

П.С. съжалявам, че пускам два поста един след друг.. можете да изтриете едно от двете мнения.. но просто не можах да се въздържа

no_martyr

Quench, харесва ми как мислиш
    ...но едва ли някой емоционално и интелектуално зрял би ходил сериозно с подобна лисица
    Човек би си помислил, че е така. Но хората често се заслепяват моментно и моментното прераства в сериозно задължение. Но, ако твоята позиция е такава - мога само да се съглася с теб.

...но е проблем когато стилът им - който не е само дрешки и гримове, но и субкултура и гледна точка - се налага и на останалата част от обществото
    Да, ето това е начинът, по който разбирам нещата и аз. Не ми пречи лошият вкус на някоя мадама (или на сто други като нея), не ми е проблем да наблюдавам прекалено надути индивиди и индивидКи (главно защото не го правя, имам си други неща за вършене ), които се смятат за нещо повече от другите, защото имат достатъчно финанси, за да сменят гардероба си през седмица-две...Визията им не ми е проблем, проблем ми е гнилото разбиране, че парите и статусът правят човека, че думичката "комплекс" така охотно се приписва на хора с не особено големи доходи просто защото не могат да тръгнат по улиците с ултра скъпи кофти направени имитации на "световни модни марки", от които висят конци...Болно ми е от лекомислието, от надменността, от тъпия стремеж да се влееш в някаква сива бълбукаща маса, която някой е нарекъл "модерност". В такъв смисъл аз повече разбирам онези, които се наричат "метъли", "пънкари" и така нататък, защото тук дрехите могат да бъдат предпоставка за запознаването с една определена субкултура, както казвате вие, с определен начин на мислене - просто процесът е обърнат, първо идват дрехите, а после осъзнаването. Не възхвалявам явлението, нито казвам, че повечето тийнейджъри в развлечени "пънкарски" (ХА!) дрехи ще стигнат до разни такива по-дълбоки прозрения, но това е крачка в тази посока.
    За Барбитата - какво да кажем? Мода като мода...шарени цветенца, пъстри пеперудки, пайети хвърчат, полюшват се пера...Има момичета, на които им пасва, има и такива, които имат усет за дрехата - нямам против. Аз лично трудно си харесвам каквото и да било по магазините, а и изобщо не ми е хоби да гледам парцали (казано грубо), но се опитвам да си изградя собствен стил, нещо, което да ме отличава. Слушам "стара" музика - рок, някои неща от метъла, джаз, блус, класика, и т.н., - но възприемам определени групи и явления в рока като основополагащи за това, което съм, за формирането на личността ми, в тази връзка - те си личат и по облеклото ми. Е, и?
    Изобщо - проблемът "лъскаво потниче vs кубинки" ми е малко непонятен. Стил може да има и едно барби, и една "метълка" - както и двете могат да нямат такъв. Пък и стилът е особено нещо - пари могат да имат много хора в дадено общество, но собствен стил ще имат не повече от шепа хора и това е нормално. Модата е създадена, за да удовлетворява нуждите на масите --- и тя това и прави. Което не е лошо - дрехата все пак е главно нещо, което слагаш на гърба си, за да можеш да започнеш деня, да свършиш нещо, да откриеш, да се забавляваш и т.н...Кога е лошо? Когато модата престане да бъде средство и се превърне в цел - както е при така обсъжданите "клонинги". Наистина познавам момичета, които живеят само с мисълта как да се облекат, кого да впечатлят и какво да си купят. После същите стават съпруги, майки, любовници, черпят финанси и житейска мъдрост от други източници, а не родителите си, и възпитават в същото поведение.
    За мен проблемът е по-болезнен. Вместо да се дискутира липсата на уникалност (която е видна и е по-скоро следствие, отколкото нещо друго), за мен е по-належащо да се говори за онези, които нямат какво да сложат на гърба си. Модерните куклички носят къси полички и мини-якенца в минусови температури - интересно дали се сещат за иронията, която може да предизвика видът им, свързана с това, че други носят подобни дрехи не от желание да лъщят, а поради едва посрещнатите нужди на тялото им да не се превърне в сталактит...
    "Всичко е въпрос на натиск и време. Време и натиск".

Град
    Пловдив
    А какво мислите по този въпрос:Мн от момчетата не харесват(или по точно се правят, че не харесват)защото знаят, че не могат да ги имат,защото в мн случаи това е проблема.Точно такива комплексари създават лошото име на красивите момичета

А какво мислите по този въпрос:Мн от момчетата не харесват(или по точно се правят, че не харесват)защото знаят, че не могат да ги имат,защото в мн случаи това е проблема.Точно такива комплексари създават лошото име на красивите момичета
    ооо, не - би била права, ако общественото мнение се формираше в селското тенекиено кафене
    наистина, ако в една община от 5-10 хиляди души има злословници от този тип, би могло да се твърди подобно нещо

хубавите момичета имат лоша слава заради точно тази част от тях, която търси ходещ член с дебел портфейл

иначе кво, аз също страдам от общото мнение, но не защитавам никога моята група, защото знам, че в нея има мноиго плява

не виждам защо се стараеш - то е кауза пердута

Град
    Пловдив
    ПИСНА МИ,както и да е,всеки има право на собствено мнение.
    явно комплексарщината побеждава

ПИСНА МИ,както и да е,всеки има право на собствено мнение.
    явно комплексарщината побеждава
    да, но не забелязваш ли, че и ти допускаш същата слабост, каквато ит ези, които те съдят строго - обощаваш твърде различни хора в еднаква, аморфна маса

разбира се, трябва и аз да призная, че го правя - но често под афект, а и да кажа, ако целенасочено искам да обидя някого
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Темата се проточи прекалено много, даже започна да дразни. Като цяло всеки един от нас в процеса на израстването си имитира другите около себе си, градейки собствената си личност. Детето проговаря, имитирайки звуците на тези около него и прохожда, имитирайки движенията им. Човек избира професията си, имитирайки хора, които са му създали силно впечатление. Създава собствения си образ, копирайки черти от образите на тези около себе си. И все пак всеки от нас, 7 милярда маймуни на една келява планета, е уникален. Може да не блести с външност, интелект или дух но има нещо, което другите нямат. Ако трябва да сте искрени, би трябвало да оцените този факт. Кое му е лошото да ходиш с шарени дънки, големи очила и да кокетничиш? Всеки го прави по свой собствен начин. Дори вие, критици на модата. Всъшност вие сте не само лицемерни, но в завистта си стигате до там да плюете това, което винаги сте искали да бъдете. Но вината е ваша, не на красавиците с дрехите, считани от някой за модерни. Гроздето е кисело, казала лисицата разбирайки, че не може да го стигне.

Все пак смятам за супер тъпо и гадно някой да носи клин и пола над него. Отвратително е. Дори да се счита за модерно, пак е гнусно. Умолявам ви, не го правете. Направете следобедното ми бройкане на мацки приятно.
    Know the smallest things and the biggest things, the shallowest things and the deepest things. These things cannot be explained in detail. When you attain the Way of strategy there will not be one thing you cannot see.

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Всеки се облича кактко си иска. Не съм фенка точно на този стил, но...
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Мега фен
    Град
    Utopia..

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от drfatt
    Кое му е лошото да ходиш с шарени дънки, големи очила и да кокетничиш? Всеки го прави по свой собствен начин. Дори вие, критици на модата. Всъшност вие сте не само лицемерни, но в завистта си стигате до там да плюете това, което винаги сте искали да бъдете. Но вината е ваша, не на красавиците с дрехите, считани от някой за модерни. Гроздето е кисело, казала лисицата разбирайки, че не може да го стигне.
    =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> по добре няма как да го кажа ,най после един на моето мнение

Супер фен
    Град
    sofiq
    Цитирай Първоначално написано от drfatt
    Кое му е лошото да ходиш с шарени дънки, големи очила и да кокетничиш? Всеки го прави по свой собствен начин. Дори вие, критици на модата. Всъшност вие сте не само лицемерни, но в завистта си стигате до там да плюете това, което винаги сте искали да бъдете. Но вината е ваша, не на красавиците с дрехите, считани от някой за модерни. Гроздето е кисело, казала лисицата разбирайки, че не може да го стигне.
    =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> по добре няма как да го кажа ,най после един на моето мнение
    na edno mnenie sme,aide nie si ostavame kuklite puk te ....samo 6te gledat otstrani

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

Цитирай Първоначално написано от babity
    Музиката, която слушаш не определя какъв човек си!!!
    Напротив. Музиката, дрехите, начинът на писане, филмите, книгите, всичко това определя какъв човек си. Човек е личност отвътре, но отвън тази личност се проявява. Всички сме суетни, някои повече, някои по-малко.
    Life is a series of rooms. What really matters is with whom you're stuck with in one.

шибаните попфолкаджийски изрази влизат в употреба вече.. станали сме по модерни едно ще ти кажа - да го духаш ти, и всички останали модерни куклички, щото тва ви е работата - най-добре вършете си я и както беше казал някой преди мен не претендирай да бъдеш човека, който не си.. демек да престанеш да се правиш на умна с общи лафове и без да казваш нищо съществено, щот прозираш

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от oTPoBHa

шибаните попфолкаджийски изрази влизат в употреба вече.. станали сме по модерни едно ще ти кажа - да го духаш ти, и всички останали модерни куклички, щото тва ви е работата - най-добре вършете си я и както беше казал някой преди мен не претендирай да бъдеш човека, който не си.. демек да престанеш да се правиш на умна с общи лафове и без да казваш нищо съществено, щот прозираш
    Това че ти си грозна комплексарка не е мой проблем!!!!!!!!!!

Град
    kadeto iskam
    Slushaite vnimatelno nqma da povtarqm!!!!!!Momi4etata koito se drazniat ot "kuklite barbi"- ZAVIJDAT DA TAKA E NEMI SA OPRAVDAVAITE!!!!
    A mom4etata se draznqt - ZA6TOTO NEMOGAT DA SA S TQH!!!!!!!!
    TOVA E ISTINATA

Цитирай Първоначално написано от sentient_
    Slushaite vnimatelno nqma da povtarqm!!!!!!Momi4etata koito se drazniat ot "kuklite barbi"- ZAVIJDAT DA TAKA E NEMI SA OPRAVDAVAITE!!!!
    TOVA E ISTINATA

Ама и ти си заблуден/а 45% от момчетата умират за такива момичета...другите 55% харесват обикновенните-защото обикновенните момичета имат това,което ние(слагам се в графата )нямаме И стига сте се мислили за недостъпни бе

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Град
    kadeto iskam
    Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Цитирай Първоначално написано от sentient_
    TOVA E ISTINATA

Ама и ти си заблуден/а 45% от момчетата умират за такива момичета...другите 55% харесват обикновенните-защото обикновенните момичета имат това,което ние(слагам се в графата )нямаме И стига сте се мислили за недостъпни бе
    NEDEI DA MI KAZVA6 4E S1M BILA ZABLUDENA! PROSTO NE TI OTIVA NA GODINKITE DA MI GOVORI6 TAKA OK? I KO MI SE SLAGALA V 4ISLOTO TI NE SE LI OBLI4A6 O6TE V RITANKI I PELENI

Град
    Търново.... Велико Търново
    няколко думи - нормалните момчета като мене не харесфат руси, клонирани прахосмукачки..... казвайте каквото искате че са комплексарки или кавито и да са - комплексарките сте вие - нямате нищо което да привлечете някой освен секс и разголване ..... точно такива правят теми от сорта "аз сам на 14/15/16/ и харесвах едно момче ама ди си кво там и той не иска с мен щото не ми вярва"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си