.
Отговор в тема
Страница 9 от 35 ПървиПърви ... 567891011121319 ... ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 857
    ne sam kloning na nqkoi nosq tva koeto mi haresva !!! i neka dr "prahosmuka4ki" gledat mene i modnite tendencii NE AZ TQH !!!
    JiVeI zA sEBe si A nE ZA OkoLnITe!!!

Град
    Търново.... Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от kael

BTW идиотите носят модни дрехи .... останалите носим просто
    дрехи
    "да гледат от мен модни тенденции" май някои се мисли за нешо повече от останалите ... да не тръгнеш само да се обожествяваш че тогава ..... ще треа да се кланяме на бутиковите магазини като тотеми

Град
    Disslikes-Jin Kazama
    Ае аз вече не ви разбирам,вървете се гръмнете някъде,момичетата са си момичета пак казвам и вече пряко без увъртулки че всеки НОРМАЛЕН УВАЖАВАЩ СЕБЕ СИ МЪЖ трябва да избере едно красиво стараещо се да изглежда добре момиче,а не някой тъП кЛонинг на МерЛИн мЕнсън или Хим дето не можеш го различи в далечината момче с дълга коса ли е,траверс ли е,или момче .Е НЕ.Лека и мека.... и не съм груб просто говоря истината

Град
    Цитирай Първоначално написано от Sm00th`0pEra7oR
    Ае аз вече не ви разбирам,вървете се гръмнете някъде,момичетата са си момичета пак казвам и вече пряко без увъртулки че всеки НОРМАЛЕН УВАЖАВАЩ СЕБЕ СИ МЪЖ трябва да избере едно красиво стараещо се да изглежда добре момиче,а не някой тъП кЛонинг на МерЛИн мЕнсън или Хим дето не можеш го различи в далечината момче с дълга коса ли е,траверс ли е,или момче .Е НЕ.Лека и мека.... и не съм груб просто говоря истината
    мах мама му .... и аз тфа викам ама защо само тея които са копирали метал неща треа да са зле, ами "Х-АРИС П-ИЛТАН клконингите........ " а не те са по добри щото пускат на всеки и в повечето време не са трезви ...

Повече от фен Аватара на EvilBrunette
    Град
    In the clowds
    Цитирай Първоначално написано от YesMaybeDunno
    ГУМЕНИ ГЛАВИ - Трета Вежда
    Ви иба майката неподдържана злобарска завистлива ... . Аххх как мразя такива хейтъри...Пфф
    "И твойта майка също" се пееше в една друга песничка... Няма нужда да обиждаш.

Цитирай Първоначално написано от {([~{Tu~Cu~Mu~Bcu4Ko}~
    )}]Тази еврил бр.... МНОГО ЗЛЕ ахахах също така и останалите които мислят че гримираните,и красиви момичета са курви и що мислите така !?!?!?
    1.останалите момичета които не са като тях ЗАВИЖДАТ,нямат възможност да се обличат с последния писък на модата..
    2.Момчетата ги обиждат защото знаят че никога няма да ги имат и няма да им обърнат внимание.. и как така са ''курви'' тези момичета и били много надменнни и не се пускали на никого" вие маи ТЪПИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ ИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ ИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ
    Комплексари ..от завист и злоба незнаете кфо пишете...
    ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА
    OMG, спокойно... Изпий си валериана и ще се почувстваш по-добре. А и btw спри да повтаряш само "комплексари", че вече самата ти започваш да избиваш комплекси в отчаяните си опити да се защитиш. End of conversation.
    I was born to live into a world that doesn't care...
    http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
    Дайте глас за HIM в България.
    http://chocosville.myminicity.com/

Град
    някъде там...
    ммм попринцип едно момиче 1-во трябва да привлече вниманието за да я зебележат и тези "фешън" дрешки доста помагат, но ако самото момиче не е хубаво Язък и за дрехите.
    аа за очилата незнам те защо ги носят, но много помагат и пролет,лято,есен и зима нужни са ми
    Обшо взето, всичко общо е взето!

kat vi gledam vsi4kite.... samo da ne zemete da se saberete nekade i da napravite lov na kukli4ki....
    ne 4e ne6to ama svetata inkviziciq mina otdavna.......

Град
    Pink Paradise
    )}]Тази еврил бр.... МНОГО ЗЛЕ ахахах също така и останалите които мислят че гримираните,и красиви момичета са курви и що мислите така !?!?!?
    1.останалите момичета които не са като тях ЗАВИЖДАТ,нямат възможност да се обличат с последния писък на модата..
    2.Момчетата ги обиждат защото знаят че никога няма да ги имат и няма да им обърнат внимание.. и как така са ''курви'' тези момичета и били много надменнни и не се пускали на никого" вие маи ТЪПИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ ИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ ИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ
    ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА
    Боже Господи... Опази от такива коментари.
    Гримираните и красиви момичета, тип "Барби", поне в моя град са курви. И в нито едно отношение не искам да приличам на тях. Още по-малко им завиждам. Наистина, има момичета с много добър вкус на обличане, но това значи ли че трябва на следващия ден да съм с същите дрехи, но различни цветове? Не! А Кукличките какво правят? Точно това. Видели са, че Петранка има хубаво герданче от "перлички", която си го държи на една страна, и Донка и тя решава, че ще си купи и направи същото... А още по-лошото е, че в днешно време, прекалено много ДЕЦА мислят по същия този начин, и си създават погрешни представи за идеал... А именно "кой гланц да си взема: тоя на Loreal или Голден Роуз?" Тъжно, тъжно...
    Това изобщо не е за завъждане, а за съжаление. Хубави момичета - бол, фешънки - още повече.
    И това за писъка на модата... Всяко едно момиче, което има нормални парични възможности, може да си позволи такива "дрешки". Личното ми разбиране за "писък на модата" е световната мода: Армани, Гучи, Долче и Габана и т.н... Иначе тая мода за която мисля, че говориш са си чисти... "парцалки".
    И права си до някъде. Много от хубавите и СКРОМНИ момичета са набедени, че са курви. Може и много Кукли да не са, но ако не те - то държанието им е такова - курвенско. За мен не е нормално дъжание, това да си показваш задника... Или още по-лошото: да си мислят, че са го скрили, чрез някакви поли тип-колан... И много хубав пример си зимат дечурлигата...
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Град
    "блалалалала комплексари блаблабаблабла смотани комплексари блаблаблабла хейтари блаблаблаблаблабла завиждат....." горе доло тфа са ви коментарите предлагам да не си хабите малкото ( може ви потрябва другаде ) а направо копитайте тфа горе като искате да съобщите за "комлексираното си мнение"

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от Evil`Brunette
    Цитирай Първоначално написано от YesMaybeDunno
    ГУМЕНИ ГЛАВИ - Трета Вежда
    Ви иба майката неподдържана злобарска завистлива ... . Аххх как мразя такива хейтъри...Пфф
    "И твойта майка също" се пееше в една друга песничка... Няма нужда да обиждаш.

ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА
    OMG, спокойно... Изпий си валериана и ще се почувстваш по-добре. А и btw спри да повтаряш само "комплексари", че вече самата ти започваш да избиваш комплекси в отчаяните си опити да се защитиш. End of conversation.
    хахааа... 1...не ми пука кво казват за тази еврил бр....мен пък ме кефи щото е на същото мнение като мен 2.С тази тема нищо няма да промениш оба4е 3.Наистина е тъпо да се завижда на такива,като тези в описанието,така,4е наистина ако има такива моми4ета,които им завиждат,просто няма смисъл Сега да не запо4нете пак с тва''Ооо ама ти им завиждаш и за това така говориш'' Казала съм някъде по-назав,4е няма за какво! 4.Няма смисъл тази тема да продължава,защото така или ина4е,нищо няма да се постигне с нея...само ще запо4нете да се обиждате пове4е ...ми то ве4е дори е и запо4нало...но няма смисъл

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Абее аз ще добавя, че тва барбитата са кукли без дефекти и ако имаха човешки размери щяха да са жени с талия 45см и гръдна 120см, което чисто физически е невъзможно по простата причина, че ако има съществуващо такова момиче, то просто ще се прекърши през кръста...
    Тъй че мили гъзарки, хич не ми се правете на Барбита, щото нито сте перфектни, нито пък ще си намерите някой за повече от една нощ или пък ако случайно си намерите ще си обере крушите веднага щом разбере що за стока сте...
    Да, всички хора имат дефекти... Някои се опитват да ги прикрият с тонове грим, други пък се опитват да ги компромисират със страхотен характер, мило поведение и уважение към отсрещния...
    Обаче естествено външните дефекти могат да се прикрият с грим, но вътрешните не могат... И колкото и да носите маркови дрехи, да слушате най-модерната музика (която естествено я налагат медиите, иначе сами да се поразровите за хубава музика не става) и да се гримирате, това, че сте прости като галоши не може да се промени... И не, няма изключения, всички "барбита" сте тъпи до една... Просто един умен човек не би гледал на едни дрехи и едни гримове като все едно от това зависи живота му! "Barbie" girls SUX и тва е!
    The reasons of love... <3

Лаал...тия кукленца как ми идва да им ударя един шамар като ги видя...хъх...сори..та сега по темата...Ами аз си имам собствен стил с доста различно виждане за нещата съм...обичам дълги шарени поли тип Хипи и някфо ретро сако пред тесните дънки,чантичката с верижка и златистия потник.Предпочитам кецове до глезена пред тъпите пантофки с огромни панделки.И супр много ме дразни когато някоя тъпа фешънка ми застане насреща и ми се разхили...веднъж сритах една...Проблема им на всичките е,че са като опаковани шишета в склад.Никоя не е уникална,никоя няма индивидуалност.

Град
    in the middle of nowhere
    AAa i men me nervqt takiva kukli4ki no li4no na6eto daskalo takiva s lopata da gi rine6 i koq ot koq po nagla i naduta (imame si i majoretki) demek te sa 3 puti po zle ot kukli4kite i tva ne e zavist ot moq strana opredeleno ne e! Prosto me nervqt tiq momi4eta (za mom4etata nqmam dumi ....) no vse pak jiveem svobodno i vseki se obli4a spored vuzmojnostite i vkusa si...no az li4no predpo4itam da izglejdam kato kreten i i da se obli4am 6antavo po moi vkus otkolkoto da sum kloning....

Град
    София
    Е дразнят ме ... Да.. И най-вече това, че момчетата забелязватр впитите им дрешки и това наистина им харесва... Толкова са смешни всички тия "кифли"... С еднакви прически... И обуща...
    Вие на хероин ли сте бе?

Град
    Disslikes-Jin Kazama
    Обаче забелязвате ли,как само момичетата им се надъхват -това само говори за себе си.....само Kael дето е,ама и той ще се присъедини към The Dark Side

Град
    ibIzAaAa
    Цитирай Първоначално написано от v!k!tYyY
    Е дразнят ме ... Да.. И най-вече това, че момчетата забелязватр впитите им дрешки и това наистина им харесва... Толкова са смешни всички тия "кифли"... С еднакви прически... И обуща...
    Аз също мога да кажа,че съм от тези "кифли",както ги наричаш... Но пък аз обичам да съм в крак с модата.. А за да съм в крак с модата трябва да съм като тях,защото в момента това е модата.. Замислете се малко бе хора.. Не искам да започвам с истерични изблици,каквито четох по-горе от най-вероятно такива момичета(фешънки) ... Но изключително много се подразних от няколко мнения... Реших точно това да цитирам,заради еднаквите прически и обуща и понеже беше на последната страница... Оставете ни да се обличаме както ние искаме и както на нас ни харесва.Щом на вас не ви харесва... Запазете мнението за себе си.Защото чрез тази тема се подразниха много хора,включително и аз.. И последно мога да кажа само,че НА МЕН ПЪК МИ ХАРЕСВА!

Град
    София
    Обаче забелязвате ли,как само момичетата им се надъхват -това само говори за себе си.....само Kael дето е,ама и той ще се присъедини към The Dark Side
    Нормално е да ги харесват момчетата.. "Те са по-женствени" както казват приятелите ми.. "Събуждали същността им"... Както и да е... Аз не ги харесвам, защото са еднакви всичките... ЗАтова и не харесвам емотата... Нито метълите... И дори G - тата.. Тъпо е да си като другите... Не че всички не сме еднакви де.. но...
    А да включвм и женската си злоба към кифлите..
    Вие на хероин ли сте бе?

Град
    in the middle of nowhere
    oo gornoto mnnie me nakefi mn.....moje a sa po-jenstveni ne go osporvam....no ve4e zabelqzvam 4e ima mn pove4e mom4eta koito se draznqt ot takiv kukli4ki za6toto te prosto sa dosadni i pove4eto ot tqx sa nagli **** ne vsi4ki est. no kakto kazax vseki pravi kvoto iska i se obli4a kakto iska

[quote="kael"]
    Цитирай Първоначално написано от barbie__girl
    :bravooooooooooooooooooooooooooooo
    \/ \/ \/ \/ yes yes толкова си далече от истината.... никой не казва че хувавите и гримирани момичета са курви ... казваме че един определен тип хора - момичета,прекалили с грима,бижутерията,косицата ,тъпи,леки(не килограми),много заядливи(то се видя-само "комлексари" ви е в устата ) и бездарно плоски като същност са ЗЛЕ защото са зле но понеже някой хора не могат да свикнат с тая мисъл и веднага почват глямото приобщаване "ама ко като се гримират" -НИЩО, никой не е лош заради 1 качество, но посочените по горе правят едно същество което някой доста оригинално нарече "прахосмукачка" ...

BTW идиотите носят модни дрехи .... останалите носим просто дрехи
    аз няма да пиша повече по темата , имам чувствто че тоя пич говори вместо мен продължавай в същия дух стига да имаш нерви ама не спори много с тях щото нали знаеш..... " не спори с идиот защото някой може да не забележи разликата" не са впрягай, ама не ги и оставяй да си мислят че са хубави !!!
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Град
    София
    [quote="sLaDkA_GrEsHkA"]
    Цитирай Първоначално написано от kael
    Цитирай Първоначално написано от barbie__girl
    :bravooooooooooooooooooooooooooooo
    \/ \/ \/ \/ yes yes толкова си далече от истината.... никой не казва че хувавите и гримирани момичета са курви ... казваме че един определен тип хора - момичета,прекалили с грима,бижутерията,косицата ,тъпи,леки(не килограми),много заядливи(то се видя-само "комлексари" ви е в устата ) и бездарно плоски като същност са ЗЛЕ защото са зле но понеже някой хора не могат да свикнат с тая мисъл и веднага почват глямото приобщаване "ама ко като се гримират" -НИЩО, никой не е лош заради 1 качество, но посочените по горе правят едно същество което някой доста оригинално нарече "прахосмукачка" ...

BTW идиотите носят модни дрехи .... останалите носим просто дрехи
    аз няма да пиша повече по темата , имам чувствто че тоя пич говори вместо мен продължавай в същия дух стига да имаш нерви ама не спори много с тях щото нали знаеш..... " не спори с идиот защото някой може да не забележи разликата" не са впрягай, ама не ги и оставяй да си мислят че са хубави !!!

Интересно... По модата да се обличаш било най-скъпо.. Абе моля ти се къде живееш... За да си кифла може да си купуваш дрехи от Версаче, Бенетон и прочие, но тва не значи, че тва са най-скъпите дрехи... Например давам пример, че едни прилични кецове са колкото едни фешън обувчици... Един суитшърт DC напривер е колкото една блузка от гореспоменатите магазини.. всеки има избор как да се облича... Обаче кифлите не се обличат... Те се събличат.... Сутиени пълни с чорапи и впити дънки да им висят сланините, или да им показват задника, който е колкото моя ханш... ( о да и не съм дебела.. ! представете си) ... Прическата на едно емо струва колкото техните прически... А всички гривни с шибове , вериги и прочие на метълите са колкото обичките и герданчетата на фешънките...
    Хората без мнение слдват модата !
    Вие на хероин ли сте бе?

Град
    аз не се присъединявам към никой аз само присъединявам към мен - *mind control ON*

Цитирай Първоначално написано от freedom
    Запазете мнението за себе си.Защото чрез тази тема се подразниха много хора,включително и аз.
    свобода на словото, истината боли

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от v!k!tYyY
    Нормално е да ги харесват момчетата.. "Те са по-женствени" както казват приятелите ми.. "Събуждали същността им"... Както и да е... Аз не ги харесвам, защото са еднакви всичките... ЗАтова и не харесвам емотата... Нито метълите... И дори G - тата.. Тъпо е да си като другите... Не че всички не сме еднакви де.. но...
    А да включвм и женската си злоба към кифлите..
    абе по-женствени груг път Просто се правят на интересни

Голям фен
    Град
    на гъза на географията
    ПФУ,мразя ги и то не заради външния вид(всеки може да си ходи както му харесва),а защото 99% са курвенца,които зарибяват най-сладките момчета и се мислят за кой знае какво.
    Жалко,че същите тия най-хубави момченца им се връзват(особено ако куклите са нек'ви по-отворени,което е често явление).Той господ дава едно,ама взема друго...жалко

Ако съдбата е против мен, толкова по-зле за нея!

Re: Модерни кукли? --> Damn no ;/

Не.. не трябва да подражаваме на този стил. Още повече, че тенденцийте се менят почти всяка година и няма да е точно "този" стил
    Винаги ще си ги има еднаквите.. Но и ще има такива с повечко мозък, който са уникални (и не само по външен вид ) Аз например обличам най-вече това което ми харесва (и седи добре ) и не се водя по тия моди :P

Хахаха...
    Нали знаете, че е хубаво да сте уникални...точно като всички останали.

Бих започнал безкрайния разговор, с който се изяснява, че и "различното" е мода, и че в свят на капитализма няма уникални личности... но...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си