Цитирай Първоначално написано от tedinci_
Оле,ужас според вас едно обикновено момче 15-22годишно ще хареса няква грозотия с мазна коса,пъпки и старомодни дрехи, без грим, айде моля ви се не се забуждавайте всяко момче би искало да е с някоя готина мацка и всички да я заглеждат
разбира се, че всеки би я изчукал

но едва ли някой емоционално и интелектуално зрял би ходил сериозно с подобна лисица

разбираш също, че подобен стил не получава нападки заради ослепителността си - много е удобно и галещо самочувствието да си представяш как всички комплексари неблагородно ти завиждат

критиката е отправена към мнозиноството от мацки, принадлежащи към този стил - извинявай, но те са 1. кухоглавки 2. мечтаят да ги шиба много богат борец

не те причислявам към тази група, все пак, за да не прибягваме към лични нападки

и не е проблем да има глупави жени, но е проблем когато стилът им - който не е само дрешки и гримове, но и субкултура и гледна точка - се налага и на останалата част от обществото

това, че аз предпочитам да ходя като хипи веднага би ме поставило според масовото фоново мнение наравно с пияните клошари, които спят по кофите с кучета - именно заради налагането на този стил

всъщност цялата тема е хитро размахване на реплики, които целят да се отвлече разговорът от проблемът

много е лесно да се извърти - аз не съм такава, но се гримирам, съответно и другите не са тъпи курви
или
това, че вие сте грозни, ен значи, че и ние трябва да сме такива

^^

малко ала 4-ти клас е тая разпра, както сте я подхванали

^^

но никой не може да отрече, че стил + субкултура + гледна точка вървят ръка за ръка

нека някой коментира това, а не по-горните или последващи уобно кратки и лупаво написани постове