Здравейте,
от дълго време ме дразни нещо и реших да го споделя с вас. Може и да ми се струва, но като че ли почти всички, така наречени "мадами", ми изглеждат като клононги една на друга.

Fashion дрешките, зиправена косичка с лента (може и без лента), очилата (незаменими), грим - а ла Мерлин Монро (а понякога и Мерлин Менсън), пантофките и малката чантичка.

Може описанието ми да не е мн добро и пълно, но все пак трябва да се съгласите, че има някаква истина. За доказателство отворете някое от типичните тийн сайтчета за запознанства и вижте колко момичета отговарят поне частично на описанието ми. (особено очилата) Предполагам това Ви привлича, момчета, иначе не намирам друго обяснение защо всички са като изкарани от един калъп - восъчни куклички.

Лично аз предпочитам собствения стил, нещо отличително, нехарактерно, уникално... Но това е лично мнение - не го натрапвам. Аз съм от малък град - и може би това е причината да не възприемам тенденция на куклите Барби. Може и климатичните промени да са причината. Слънцето става все по-вредно - сигурно за това всички са се "запасили" с куп очила

(и през зимата хах)

Не знам... Интересно ми е, трябва ли всички да подражаваме на този стил за да бъдем харесвани? Вие как мислите?