Цитирай Първоначално написано от Evil`Brunette
Здравейте,
от дълго време ме дразни нещо и реших да го споделя с вас. Може и да ми се струва, но като че ли почти всички, така наречени "мадами", ми изглеждат като клононги една на друга. Fashion дрешките, зиправена косичка с лента (може и без лента), очилата (незаменими), грим - а ла Мерлин Монро (а понякога и Мерлин Менсън), пантофките и малката чантичка. Може описанието ми да не е мн добро и пълно, но все пак трябва да се съгласите, че има някаква истина. За доказателство отворете някое от типичните тийн сайтчета за запознанства и вижте колко момичета отговарят поне частично на описанието ми. (особено очилата) Предполагам това Ви привлича, момчета, иначе не намирам друго обяснение защо всички са като изкарани от един калъп - восъчни куклички. Лично аз предпочитам собствения стил, нещо отличително, нехарактерно, уникално... Но това е лично мнение - не го натрапвам. Аз съм от малък град - и може би това е причината да не възприемам тенденция на куклите Барби. Може и климатичните промени да са причината. Слънцето става все по-вредно - сигурно за това всички са се "запасили" с куп очила (и през зимата хах) Не знам... Интересно ми е, трябва ли всички да подражаваме на този стил за да бъдем харесвани? Вие как мислите?
Samo zaradi toq post, ve4e te haresvam pove4e otkolkoto vsi4ki fashionki xD