Цитирай Първоначално написано от YesMaybeDunno
Каел тъпак такъв...100 пъти натърти че я няма в речника

FASHION
1 n мода; стил; начин

be in FASHION на мода съм

be in the FASHION водя се по модата

after (in) a FASHION по някакъв начин, някак си; донякъде, до известна степен

2 v оформям

Какво завиждате ве метали пънкари и лайнари такива . МИслите че като ми пускате метър и половина коси , че като носите кубинки лятото , че като ми слагате 1 тон черен грим тип аз съм сатаната в женски вариант сте по - добре от девойките които полагат грижа за себе си и се точат и имат повече пари за скъпи и маркови дрехи ? Клонинги им викате ами металите , пънкарите , рапърите и т.н. . Едните ходят с черни дрехи , другите с изсулени до коленете дънки и всичко е едно и също . Темата е породена от завист към тези момичета и става като баснята за лисицата и гроздето .

Каел а на тебе ще ти кажа че ако една такава мацка дойде при тебе , каже ти че те желае , няма да и откажеш нали ( сега е момента да кажеш : "Ама аз гледам колко има в главата колко е умна и т.н. ) , но ти никога няма да ги имаш и можеш само да ги гледаш и да мечтаеш и злобееш за тях . Е тва е...
Айде го он искам да ме наречете комплексар и некомпетентен...
ако ме видиш на живо никога няма да познаеш каква музика слушам какви интереси имам и колко мозък имам в главата.... ЩОТО СЪМ РАЗЛИЧЕН или поне се старая.... а колкото до това дали няма да ги имам - П-ха-ха-ха-ххппппхахахахахаах ода това беше добро не не не чакай малко си поема дъх ...... ох ся .... не напира ме още на смях хахахаха ппппхахахаааа..... така ся съм сериозен. Бих казъл че имам добър вкус за момичета и никога няма да харесам такава а и тя мене шото ще я отвратя с музиката си за минути иначе не страдам от внимание от "не фешънската част" която не включва пънкари. колкото до зависта и злобата защо ми е изрусена клонирана прахосмукачка която се чуди колко ми е голям, като мога да имам хубава брюнетка която е естествена и ме обича