- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Модерни кукли? --> Damn no ;/
Мда модерно е съгласен съм но поне го правете като хората тука един колега викаше копуваите армани а ве смешник един костюм на армани струва минимум 5 бона или на хуго бос я не дрънкаи глупости проблема е в тва че всеки копува на килограм фиеишиън дрешки и ми ходи по улицата все едно кара bugatti я слезнете на земята ако наистина се обличате модно няма да търкате подметки по асфлата!реибан очила носели наще пикли и ми се возят в автобус 413
обаче те гледат все едно са Евгения Калканджиева слезнете на земята!Мда слушам метъл хаус и секви глупости обличам се в смъкнати дрехи протрити джинси но тва незначи че не се къпя и не ми дреме кво шушнат хората за мен щот за въпросните 5-6 бона които трябваше да дам за костюм за бала си взех кола а не се возя с пенсиите по автобусите!Обличам се както ми е кеф дори да изглеждам демоде носил съм оригинални дрехи и неоригинални и не ми пука нали се сещате че костюм армани се носи от хора с много висок статус които имат пари и поръчват еденични броики по ревюта а те наще милите кукли си купили дрешки или очила като на оксиженист на които от 200метра си личи че са менте и са на ваучер прима ама иначе те гледат като Парис Хилтън
![]()