Цитирай Първоначално написано от {([~{Tu~Cu~Mu~Bcu4Ko}~
)}]За авторката на темата нямам думи Много зле..ТИ ЛЕКО ЛИ СИ СЕ КОМПЛЕКСИРАЛА ?ти представа има6 ли си че тези куклички са наи харесваните момичета ?ти сигурно си слагаш кецове,изхлути панталони с няква си обикновена коса,без грим,с МНОГО пъпки,с няква безлична блузка и вече си много ЯКа и много харесвана така ли !? (нямам нищо против този стил на обличане,но лично на мен не ми харесва.. ) Кукличките с боядисаната косичка с изправената коса с един тон лак и 100 фиибички ,с белите панталонки и пантофките или 15 см ток и малките 4антички,блестящите потничета и сякакви украшения по тях Са Наи яки ве НЯМА КО ДА СИ ГОВОРИМ..другите които ги мислят за леки момичета се завистливи комплексари.. и нямат възможност да си го позволят ахахаха
Xaxa pro4etoh vsi4ki mnenia no tova napravo me razbi!
Iska6 da kaje6 4e za da sum privlekatelna triabva da se obli4am kato "nai-haresvanite momi4eta" i da stana edna ot masata za da si hvana gadje? I iska6 da mi kaje6 4e momi4e koeto ne si slaga grim ili pone ne si susipva liceto s vsiakakvi glyposti kato pydri,senki bla bla... ne moje da bude atraktivno? A za pupki ne mi govori pls za6toto i feshankite imat ama ne se vijdat pod tonovete grim.Te ne iz4ezvat s magi4eska pru4ica kato sloji6 fon dio ten i kato si izmie6 liceto pak si si pup4iva nali. I kakvo i e tolkova lo6oto na "obiknovenata" kosa? Dai sega gadjeto da ne smee da me pogali za6toto vijdate li ima veroiatnost da mi razvali pri4eskata Ne znam prosto takiva momi4eta kak si hva6tat gadjeta pri polojenie 4e mom4etata izob6to niama predstava kak izglejdat naistina i osven tova neprekusnato triabva da vnimavat da ne im izma4kat dre6kite,da ne im spleskat kosata i da ne im razvaliat grima!