Цитирай Първоначално написано от sLaDkA_GrEsHkA
оф от къде да започна.... като сте мъже не трябва ли да сте мъжествени ? е сори ама като ви видя с тва розово се сещам за куклите барби с които съм си играла като малка ! НИКОЙ НЕ ОБИЖДАМ ! второ много от готините мацета също не се къпят толкова често... като си изсипят 150г парфюм и си топират косата как разбирате че са се къпали ? и сега за freedom специялно : никой не те обижда теб! пак ти го казвам.... има мн печени момичета и най-малко влияние оказват дрехите, но просто добрия според някои външен вид ги карат да се чувстват богини на любовта и да са секи ден с различен.... а после следва рев и сълзи.... той беше любовта на живота ми... и така за секи следващ....пак повтарям че не обиждаме никой конкретно даже съм съгласна с теб имаш право да се сърдиш обаче ние говорим за по голямата част от "кифлите" .... май така ги кръсти някой
Като сте жени не трябва ли да сте потдържани!?
Всеки с мнението си - за мен фешъните са най-потдържани!
И аз като видя момиче с смъкнати дънки се сещам за "Мишо Шамара" но не тръгвам да я обиждам или да я съдя заради това че се носи R&B нали? Всеки има право сам да избира начина си на обличане и всичко останало.
PEACE!