- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Модерни кукли? --> Damn no ;/
Хмм .. не мислите ли,че целия спор е безсмислен ?Всеки има право да се облича,както си иска..И е много глупаво да слагате всичките тези "Кифли" под общ знаменател !
Има някаква истина в това,че някои от тези момичета наистина имат такова излъчване и държание,но това далеч не значи,че всички сме такива.И казвам "сме" защото и аз обичам да се обличам с хубави дрехи и да изглеждам добре,но това не значи,че съм глупава,безмозъчна кукла без сърце,която мисли само за себе си и за това как изглежда !
Има далеч по-важни неща,за които както аз така и много други момичета като мен мислим.Какво си мислите,мамка му,че ния нямаме чуства и че живеем само за себе си лии ?!!
Ако някой си мисли така това означава,че той е прекалено ограничен и елементарен!Всеки човек,независимо как изглежда и се държи обича и страда,и иска да бъде ценен..За това може и да сме различни по стил на обличане,начин на държание и външен вид,но отвътре всички сме еднакви .. всички сем ХОРА ! За това спрете тоя глупав спор и обидите и се замислете над това !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Щом вече с теб сме си никакви,за нежни думи късно е! Значи сега е ред на мръсните: Fuck off !