Цитирай Първоначално написано от onlyou
Цитирай Първоначално написано от kael
сега да обощя какво се каза до сега: "клонингите" - "смотани задрастеняци, миризливи, задрастени, грозни,завиждатени,модерни сме имаме пари" - общо взето тфа
останалите не харесващи клонирани: "ама вие сте много зле егоисти тъпи, еднакви,безинтересни, претруфени,леки,курвета... гейчета"
личното ми мнение - клонингчетата се мислят за некакав елит който треа дда командва, всеки който не ги харесва или не се държи като тях задължително е "смотани задрастеняци, миризливи, задрастени, грозни,завиждате ни" ... но те май не зацепват че повечето сме много по добри от тях просто не сме КАТО тях - нито сме емо-та нито метал клонингчетата просто сме НОРМАЛНИ неклонирани хора, не сме бедни просто не ни харесва да даваме пари за скъпи дрехи ( или да лъжем че са скъпи ) за да си вдигаме самочувствието .... айде със здраве ...
и който не ми харесва мнението да кликне доло в подпписа ми да си получи поздрава
Ехее .. стига,стига видяхме колко си компетентен .. само искам да ти кажа,че всичките ти ком.,които прочетох до сега ми се виждат еднакви!
И според мен ти не си никакъв за да даваш такива отценки на който и да е..ясно ?!Всеки има право на избор и на мнение,не мислиш ли? И с тези ком.найстина изглеждаш някак си озлобен към всички тия момичета\момчета,които следват модата.Аз не намирам нищо лошо в това да си "фешън"..и това,че сме модерни не означава,че сме някакви клонинги илии "прахосмукачки" .. Глупаво е .. просто е глупаво ! Това си е стил,това е начин да изразиш себе си и всеки е различен .. А ти предендираш,че си толкова различен и остроумен,но всъщност изглеждаш смешен и злобен лиглио И добре харесваи си там каквито искаш момичета,но не налагаи комлексираното си мнение !
глупаво смотано комплексирано казаха ми го вече нещо ново няма ли да кажеш по мой адрес шото зе да се изтарква вече това ?!?, щом всеки има право на мнение аз казвам своето ко не ти харесва иди в китай там няма свобода на словото.. не сам се озлобил срещу никой .... няшо от сорта на "педал, задръстеняк,комплексар и подобни" ме накара по сериозно да погледна на тфа и да еднакви сте.. не сте различни .... който не ми харесва мненията .... ми нищо да не ги харесва боли ме дедовия