Първоначално написано от
kael
сега да обощя какво се каза до сега: "клонингите" - "смотани задрастеняци, миризливи, задрастени, грозни,завиждатени,модерни сме имаме пари" - общо взето тфа
останалите не харесващи клонирани: "ама вие сте много зле егоисти тъпи, еднакви,безинтересни, претруфени,леки,курвета... гейчета"
личното ми мнение - клонингчетата се мислят за некакав елит който треа дда командва, всеки който не ги харесва или не се държи като тях задължително е "смотани задрастеняци, миризливи, задрастени, грозни,завиждате ни" ... но те май не зацепват че повечето сме много по добри от тях просто не сме КАТО тях - нито сме емо-та нито метал клонингчетата просто сме НОРМАЛНИ неклонирани хора, не сме бедни просто не ни харесва да даваме пари за скъпи дрехи ( или да лъжем че са скъпи ) за да си вдигаме самочувствието .... айде със здраве ...
и който не ми харесва мнението да кликне доло в подпписа ми да си получи поздрава
Ехее .. стига,стига видяхме колко си компетентен .. само искам да ти кажа,че всичките ти ком.,които прочетох до сега ми се виждат еднакви!
И според мен ти не си никакъв за да даваш такива отценки на който и да е..ясно ?!Всеки има право на избор и на мнение,не мислиш ли? И с тези ком.найстина изглеждаш някак си озлобен към всички тия момичета\момчета,които следват модата.Аз не намирам нищо лошо в това да си "фешън"..и това,че сме модерни не означава,че сме някакви клонинги илии "прахосмукачки" .. Глупаво е .. просто е глупаво ! Това си е стил,това е начин да изразиш себе си и всеки е различен .. А ти предендираш,че си толкова различен и остроумен,но всъщност изглеждаш смешен и злобен лиглио

И добре харесваи си там каквито искаш момичета,но не налагаи комлексираното си мнение !