оф,абе вие добре ли сте,бе????ОМГ!!!на мене пък ми писна от такива като вас,направо нз кво да кажа...щд пишете мнения за фешънките или куклите както ни наричате,а не хванете да се занимавате с пънкарките или металките,които като видиш и можеш да се уплашиш и единстлвено да се благодариш ,че не си като тях и да се молиш да не станеш...искате ли да ви кажа що?щото "модните кукли барбите" се поддържат ,интересуват се от себе си и не ходят като излезнали от пърнвата кофа..е тва ако не е завист ,кво е?всеки ще си ходи какато с ииска,мен ..кои сте вие,беее???следваме модата и кво?извинявайте ма,то е смешно да четеш коментари от сорта на"фешънките се обличат по модата и са ебати курвите"е не ,за да кажеш нещо такова ти тряя да си малоумен не,ами незнам..сри не искам да ви обиждам ма ми писна да чета глупави и неадекватни мнения!клонинги сме били,ми ок,ама се интересувате от тия клонинги и постоянно пишете коментари,теми и квото се сетите за нас ,насли?айде сами си правете изводите!айде сега ме обиждайте и говорете каквото искате по мой адрес,но тва си мое мнение и не мисля,че вие имате право да оронвате афторитета ни и да ни наричате с всякви обидни думи ,без да имате основание!
БРАВООООО freedom,браво,с тебе смее!!!