Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
Цитирай Първоначално написано от sLaDkA_GrEsHkA
АЗ ПЪК МОГА ДА КАЖА, ЧЕ АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ КОМЕНТАРИ НА kael МЕ КЕФЯТ МАКСИМАЛНО ! КОЕ НЕ ВИ ИЗНАСЯ ? ЧЕ ВИ КАЗВА ИСТИНАТА В ОЧИТЕ ? МИ МАЙНАТА ВИ ! МОМЧЕТО СИ Е МНОГО ТОЧНО И НЕКФИ ПИКЛИ КАТО ВАС НЯМА ШАНС ДА ГО ЗАСЕГНАТ, ЗАЩОТО КАКТО ПОКАЗАХТЕ ДОСЕГА СТЕ ТЪПИ И ОГРАНИЧЕНИ!!! НЕ СМЕ ВИ НАПАДНАЛИ НИЕ ВИЕ ЗАПОЧНАХТЕ АКО НЯКОЙ НЕ Е ЧЕЛ НАЧАЛОТО ДА СИ МЪЛЧИ... .ТАКА ЧЕ ВИЕ СТЕ КОМПЛЕКСИРАНИТЕ ! АЙДЕ СЕКТИР !
И ти си голяма грешка МАЙНАТА ВИ!!!И Вие не искате да се видите кви сте-самозалъгвате се,че сте кви ли не-принцеси Даяни,а като някой ви каже истината..почвате да спорите..ИСТИНАТА БОЛИ,просто вие не я виждате от прекалено много пудра

И не случайно съм на другите на станата И АЗ СЪМ красиво момиче приличащо на барби,но за разлика от вас мисля-трезво и съм здраво на земята,нищо че съм "барби"радвам се само,че ми казват-красива си....а не фасшион си..Повярвай по хубаво ще се почувстваш,когато момчето те целуне и по лицето му не остане фон-дьо тен

ако това за пудрата значи че съм от така наречение барбита избинявай скъпа ама си в грешка... относно останалото не си направих труда да се зачитам просто погледнах последния ред на 2-та абзаца, съжалявам !