Леле, леле... Всичко живо си показа селския манталитет... Много сте смешни абсолютно всички и фешъни (нищо че съм от тях) и "обикновенните" слагам го в кавички защото не сте обикновенни а се водите за такива имайки в предвид Fashion Style и че не сте от него... Всеки има право да се носи както си иска и както на него му харесва защо са всички тези спорове, хора?! Защо са всички тези обиди... Нима и ние не сме хора!? Всички сме хора и фешъните и "обикновенните" просто всеки човек си има определен вкус относно всичко включително и относно дрехите... това е модата - така се носим.. Не убиваме хора за да се впрягате толкова. А и щом ние - фешъните сме толкова тъпи и ограничени защо ни обръщате толкова много внимание. Подобни хора (Тъпи и ограничени) не заслужават вниманието на "по-добрите" Защо ни е не обиждаме вас "обикновенните" и защо не правим Теми относно вас и стила ви на обличане? Не знам това някакви комплекси ли са или какво, но посрете малко всеки сам решава какъв да бъде никой вас не ви е осъдил че сте такива и вие нас недейте да съдите.... Фешъни сме - фешъни сме! - Голяма работа. Нали сме хора! Аз никой не обиждам но като чета предните мнения виждам много обиди спрямо фешъни (Жените били курви, а мъжете педераси) - Защо съм педераст?! Защото съм облечен в розово ли!? - това не може да ми промени сексуалната ориентация! И защо жените които се носят фешън са курви - защото се обличат в този стил ли!? Ако една жена е курва тя ще си е курва както и да е облечена. Дрехите не правят човека... Осъзнайте се малко и стига с тази глупава омраза защото нищо друго не правите освен да си показвате простотията (за всички говоря, не само за Антифешъните)
PEACE!!!