Цитирай Първоначално написано от LuCiFer`s AngeL
Цитирай Първоначално написано от freedom
Цитирай Първоначално написано от LuCiFer`s AngeL
Цитирай Първоначално написано от .PonY.
Цитирай Първоначално написано от =)

\/
супер якички хехе ми че кфо кату се обличаме така?пфф за вас метали/скейтъри/рапарчета и прочие сме еднакви.. ми за нас какво да ви кажа аз като видя един метъл на улицата след 50 м още един и си викам.. "абе тоя не беше ли предния" пфф и за нас вие сте еднакви както ние за вас... аз си обичам модните тенденции и ми харесва всичко модерно да си го имам в гардероба...
Щом искаш да си фешън надявам се вече да си се снабдила с дънки тип "шалвари", обли лачени ботушки на токче дебело 3 пръста, туника натруфена с пайети, диадема на точки и очила стил "стресната муха"... Баси... чудя се ако излезе на мода да се ходи с кофа на главата и с найлонови торбички на краката, как ли ще изглеждате милите фешънчета... Толкова ли не можете да си измислите вие как да се облечете, че трябва да следвате някакъв измислен шаблон!
На нас не ние проблем да си измислим стил на обличане,просто.. Защо да го правим,след като този ни харесва?! Искам само едно да разбера : НА ВАС КАКВО ВИ ПРЕЧИ,ЧЕ НИЕ СЕ ОБЛИЧАМЕ ТАКА И ,ЧЕ НИЕ СМЕ ЕДНАКВИ..НАЛИ НЕ СТЕ ВИЕ?!?!?!?!?!?!?
Ами да сме честни ли... НЕ МЕ ЕБЕ! Като видя някоя такава бамбина я подминавам, подсмихвам се и си казвам на ум "#759" и това е! Няма да тръгвам да убеждавам момичетата, че модата е ужасна, че големите слънчеви очила не подхождат на всяко лице и че чалгата е тъпа! Все пак щом ги правят тези неща все има някой, който ги харесва!

Като не ви е*е,просто спрете с отвратителните си коментари по адрес на фешъните...Спрете да ни обсъждате в теми като тази...Спрете просто да ни обръщате внимание...Ние сме на по-долно ниво от вашето,така че...оставете ни да живеем! И ние сме хора...И ние имаме нужда от въздух около себе си ! СПрете,моля ви !