Цитирай Първоначално написано от GeR!nCeTy
xax ami che to i metalite i pankarite i emotata i t.n te sichki sa ednakvi....koi ot tqx ima sobstven stil....nikoiii...emi taka e i s fehanite...taka im xaresva taka se oblichat...puk i kfo zn sobstven stil...sig trqq sme6a ot si4ko po malko togava ve4e 6e sum mnogo originalna... seki da si se oblicha kakto si iska...
ся,еднакви били туй че повечето от вас като видят поредният/поредната позьор/ка в шотландско каре произведено в китай и с надпис билабонг и си вика 'яяя,пънкар/ка' незначи че пънковете/металите/емотата се обличат като клонинги айде,за емотата,там вече поне в бг всичко е поузър и това което се вижда по сборищата им е лигава гледка...
за металите-вие,колко истински метали познавате?ама не такива които слушат аврил и нирвана,а от тези които различават метъла от онова комерсиално нещо по мтв което пускат от време на време и го водят метал
за пънкарите-аз лично знам толкова разновидности на пънкарски облекла и прически,че повече от 2ма истински пънкари,да са като клонинги трудно ще се намерят(освен ако неподръжават на някой любим изпълнител,но и тогава пак не са слепи копи-пейст машини)
изобщо,това което се вижда денем и нощем по улиците на бг е нещо,което определено не е това което трябва да е.колкото до фешънките-тва са възможно най-ограничрните хора които съм виждала кон с капаци и се мислят за много оригинални и модерни,и като видят някой по-различен от тях започват да обсъждат и убиждат,или да обсъждат и съжаляват горкото момиче,че няма вкус за дрехи
да живеят оригиналността и индивидуалността
и моля,небъркайте позьорите с тези на които се опитват да подръжават.