- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Модерни кукли? --> Damn no ;/
ся,еднакви билиПървоначално написано от GeR!nCeTy
туй че повечето от вас като видят поредният/поредната позьор/ка в шотландско каре произведено в китай и с надпис билабонг и си вика 'яяя,пънкар/ка' незначи че пънковете/металите/емотата се обличат като клонинги
айде,за емотата,там вече поне в бг всичко е поузър и това което се вижда по сборищата им е лигава гледка...
за металите-вие,колко истински метали познавате?ама не такива които слушат аврил и нирвана,а от тези които различават метъла от онова комерсиално нещо по мтв което пускат от време на време и го водят метал
за пънкарите-аз лично знам толкова разновидности на пънкарски облекла и прически,че повече от 2ма истински пънкари,да са като клонинги трудно ще се намерят(освен ако неподръжават на някой любим изпълнител,но и тогава пак не са слепи копи-пейст машини)
изобщо,това което се вижда денем и нощем по улиците на бг е нещо,което определено не е това което трябва да е.колкото до фешънките-тва са възможно най-ограничрните хора които съм виждалакон с капаци
и се мислят за много оригинални и модерни,и като видят някой по-различен от тях започват да обсъждат и убиждат,или да обсъждат и съжаляват горкото момиче,че няма вкус за дрехи
![]()
да живеят оригиналността и индивидуалността![]()
![]()
![]()
и моля,небъркайте позьорите с тези на които се опитват да подръжават.
../\-/\..
=^.^=
(")...(")
(")__(")~'