НЕ аз съм изумен...не искало да си постне снимките в интернет щото било опасно....затова ли милиони хора го рпавят? Каква е опсността да разберем че лъжеш? Най-вероятно...извънредно тъпа си момиче...100% съм сигурен че не си виждала Париж или ако си е било на някоя екскурзия...чак си ми смешна...направо незнам как може да си толкова изпростяла...абсолютно темата стана флууд...тъй че просто нека потъне в забжравение и тя и тъпата овца дето нямала дрехи от България и нека си мисли че Бг момичетата са тъпи грозни и еди какви си...не е така българките са едни от най-красивите в европа...с излючения разбира се за нещастие има много от тях като ето този индивид дето парадира с на тати кинтите(ако изобщо има една вярна дума де)...и казвам това тъй като съм бил в вяколко европейски страни и само ще спомена че в Германия харесах точно 3 момичета и 2те се оказаха че не са германки...и половината и повече бяха облечени точно в БГ стайл с дрехи от 15-20 евро...просто замълчи...и недей казва и се хвали след като не можеш и не искаш да го докажеш по елементарен начин...