- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- като сваршвам ме боли?
зна4и.. от скоро почнах да правя секс (на 17 сам) и всеки пат издаржам все пов4е, но поселдните 3-4 пати след като сварша ме наболява глави4катаи нз на какво се далжи това.. вазможно ли да е от презеватива (ползваме дурекс) или някои знае ли на какво се далжи.. слу4вало ли ви се е? ХЕлп
![]()
Ми не мисля,че е от презерватива.Ния също използваме Дюрекс,но никога не е ставало така![]()
има един син мисля 4е беше дурекс с повече лубрикант ... пробай с него ( кой точно тип ползваш )
И на моя му беше станало така . Няма да се притеснявашТо е нормално понякога да се протрие и т.н. Ако вече болката стане силна и непоносима или забележиш някво възпаление бягай на доктор
![]()
+1 само че не ми е ставало така никогаПървоначално написано от {{Tonity_G1rL}}
има време нали? :Р
Raise your fist!
Не е задължително да ти стане такаПървоначално написано от MostHated
По-добре и не се надявай , не било приятно разправят
![]()
пАрво зАвАрши училище.ти за буква Ъ да си чувал
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
Кое по скоро ще му се протрие като е с презерватив.Първоначално написано от {{Tonity_G1rL}}
![]()
![]()
болен си от СПИН
Абе не се ебавай с това бе !!! С това шега не бива!!!Първоначално написано от Анонимко
п.п. съжалявам за оффтопик-а.
аз ти предлагам някой път да свЪршиш... и тогава кажи пак дали те боли
MaLiNa - ThE DaRk AnGeL fRom HeLl
Пича каза, че като свърши го боли бе.Първоначално написано от ~Lo6aTa_PrInCeSkA~~95~
не бе... той свАршва. тва му е проблема!Първоначално написано от SeXy_KoTe_F
MaLiNa - ThE DaRk AnGeL fRom HeLl
Аааа тъй може. Но ние ся, вместо да погледнем като нормални хора на проблема му и глей кви ги пишем... засрами се :/Първоначално написано от ~Lo6aTa_PrInCeSkA~~95~