- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- протрито!? хелп
абе я кажете кво правите като се протриете (моми4етета) 4е неска приятелята ми бя издаржа и ся сам протрити4ка.. какво да правя,нещо дасе мажа?!? .. казвайте плс[-o<
Времето лекува всички раниАко тръгне към по-лошо , инфекции и т.н. , тогава можеш само с доктор да се съветваш .
kakto kazaha po gore "vremeto lekuva vsi4ko" ne go barai i ne go maji s ni6to da ne stane po-zle
Varnenski mu6ennici-V kluba,haskovski dilari-V kluba,Stoli4ni mutri-V kluba,plovdivski igra4i-V kluba.Trarnovski kradci-V kluba,Suteniori ot Ruse-V kluba,Silistrenski djambazi-V kluba,Burgas kade ste???-V kluba!
Ми засега го дръж пича малко на сухо,докато се оправиш!И друг път,ако приятелят ти те уморява и най-вече протрива му кажи да спрете и го довърши със свирка например :P
Не прави нищо. Изчакай да ти мине напълно и тогава прави секс.
Кажи на приятеля си че не тряя да прайте секс известно време и ше ти мине просто не го попай :P
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН
klotrimazol tova e bezobiden vaginalen krem
iz4akai malko pone az taka prava
И с какво ще помогне?Първоначално написано от Анонимко
Както казаха, спри секса.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
той ще е много щастлив от новината!Първоначално написано от gamercheto_
![]()
но тъй де! както казаха другите горее
![]()
Дам и на мен ми се е случвало да съм протрита, но минава много бързо, не се притеснявай![]()
да днеска поотмина(днес пропуснахме) но сьм сецпната нещоvazmojno li e da 6tot skoro mi be6e sefteto? страх ме ее 4е като продалжим ще се цепне пове4е
![]()
![]()
![]()
Кротни се малко за момента и изчакай. А ако пак се протриеш (всъщност и на него ако му се случи) има една бабина рецепта - малко сода бикарбонат във вода да се получи разтворче, подмиваш се с това, после се изплакваш. Аз го знам от баба ми, която е акушер-гинеколог и действа безотказно, поне при мен.
Не е проблем това, че от скоро водиш полов живот. Просто внимавай за някои неща като овлажняване например![]()
Аз се протривам на 15-20-та минута от акта обикновено. 1 път правихме секс общо над час и ме боля и бях протрита 8 дни. Всяко влагалище е различно!Първоначално написано от Whisskas