.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Guest

протрито!? хелп

абе я кажете кво правите като се протриете (моми4етета) 4е неска приятелята ми бя издаржа и ся сам протрити4ка.. какво да правя,нещо дасе мажа?!? .. казвайте плс [-o<

Времето лекува всички рани Ако тръгне към по-лошо , инфекции и т.н. , тогава можеш само с доктор да се съветваш .

kakto kazaha po gore "vremeto lekuva vsi4ko" ne go barai i ne go maji s ni6to da ne stane po-zle
    Varnenski mu6ennici-V kluba,haskovski dilari-V kluba,Stoli4ni mutri-V kluba,plovdivski igra4i-V kluba.Trarnovski kradci-V kluba,Suteniori ot Ruse-V kluba,Silistrenski djambazi-V kluba,Burgas kade ste???-V kluba!

Голям фен
    Ми засега го дръж пича малко на сухо,докато се оправиш! И друг път,ако приятелят ти те уморява и най-вече протрива му кажи да спрете и го довърши със свирка например :P

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Не прави нищо. Изчакай да ти мине напълно и тогава прави секс.

Повече от фен
    Град
    ТаиТи
    Кажи на приятеля си че не тряя да прайте секс известно време и ше ти мине просто не го попай :P

Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН

Guest
    klotrimazol tova e bezobiden vaginalen krem

Голям фен Аватара на petet
    Град
    Къде ли не
    УНИВЕРТАН!!!
    Помага на 100%

edno momi4enceee
    Guest
    iz4akai malko pone az taka prava

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    klotrimazol tova e bezobiden vaginalen krem
    И с какво ще помогне?

Както казаха, спри секса.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Цитирай Първоначално написано от gamercheto_
    Кажи на приятеля си че не тряя да прайте секс известно време и ше ти мине просто не го попай :P
    той ще е много щастлив от новината! но тъй де! както казаха другите горее

Мега фен Аватара на sasha_90
    Изчакай.Вероятно ще мине.

Град
    Плевен ..
    Дам и на мен ми се е случвало да съм протрита, но минава много бързо, не се притеснявай

Guest
    да днеска поотмина(днес пропуснахме) но сьм сецпната нещо vazmojno li e da 6tot skoro mi be6e sefteto? страх ме ее 4е като продалжим ще се цепне пове4е

Guest
    Кротни се малко за момента и изчакай. А ако пак се протриеш (всъщност и на него ако му се случи) има една бабина рецепта - малко сода бикарбонат във вода да се получи разтворче, подмиваш се с това, после се изплакваш. Аз го знам от баба ми, която е акушер-гинеколог и действа безотказно, поне при мен.

Не е проблем това, че от скоро водиш полов живот. Просто внимавай за някои неща като овлажняване например

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Еее , ти пък, от толкова малко...
    Хах... Аз съм забелязала,че ми трябват два-три дни заключване в стаята без излизане, за да се протрия така, че да искам да се мажа с нещо...
    Хах, ама мен ако ме оставяха времето да ми лекува раните... Хахах, дамм, винаги много се мъча.. Аз му викам "Разкарай се, боли ме", той такъв копелето не му пука...
    А като гледам колко време горе-долу е минало откакто си написала темата, трябва вече просто да ти мине, без нищо...
    Спокойно.
    Аз се протривам на 15-20-та минута от акта обикновено. 1 път правихме секс общо над час и ме боля и бях протрита 8 дни. Всяко влагалище е различно!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си