.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Guest
    a biv6ata mi priqtelka si q 4ukah ba6 kat kurva bez da mi dreme na kura ama i na neq i haresva6e
    daje i v ustata i se praznih mnogo 4esto

ми..Не винаги е бил мн нежен .. и това мн ми харесваще..Мразя подобно отношение в секса
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

жена
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от rame
    колко ви личи на всички (освен на този, който е пуснал темата), че сте малки, адски неопитни и изобщо несхващащи за какво им се говори Спокойно, като пораснете малко ще разберете за какво става въпрос...
    ти да не си автора на темата
    не съм

[quote]Моя приятел ме скубе и ми дърпа косата, когато му правя свирка. Пошляпва ме по дупето, хапе ме и ме дере. Аз ли съм ненормална, но го обичам много.[quote/]

О да

Супер фен
    4estno kazano,ponqkoga obi4am gadjeto mi da se darji s men kato s kurva,NO SAMO V SEXA!!!!NAMIRAM GO ZA MN VAZBUJDA6TO
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Град
    #mainatown

Re: Курва и Гадже!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Момчета когато правите секс с курва го правите за спорта предполагам,направо я пръсвате от ебане.А правили ли сте подобно нещо и с гаджето си,ей така за спорта да и пръснете гъза,да я изчукате грубо в устата и да ви се моли да спрете?Или сте нежни ид обир с гаджетата си?АМомичета ...с вас постъпеалили са приятелите ви като с курви каксте реагирали,а ако не са и го направят каква ще е вашата реакция?
    Не се е държал с мен като с курва.Изобщо това че на сме правили по-груб секс не смятам че означава да се държи с мен като с курва.
    Обичам само един човек и това съм аз.

Ами в леглото всеки си е различен.Примерно мен ме възбужда факта,че той е по груб с мен.За първи път си позволих да правя такива неща с човека който съм сега.И не съжелявам...факта,че го подлудявам до н-та степен много ме радва...Както са казали перфектната комбинация е добра домакиня и к...а в леглотоНо само на твоя мъж !!!А пък да ми пишете той е много нежен ала бала .. според мен това е до време.. после има нужда от разнообразие ... Но само на твоя мъж !!!

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Абе и гаджето понякога я поря зверски, но не е същото като с някоя, за която не ми пука изобщо. Курвите трябва да се ебат възможно най-брутално, там няма място за романтика.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Повече от фен Аватара на nezabelejimata
    Град
    BuRgAs
    Цитирай Първоначално написано от shadow4e Виж мнението
    Памучно коте щом е с приятел и си парви секс само с него, какъв ти е проблемът. Да и мен ме кефят много неща, обичам грубостта, подчинението и тн. Но това не ем прави курва. Всичко, което съм парвила е с момчето, с което ми и беше и първата целувка и всичко става постепенно.

В чукането в устата няма нищо лошо, стига да го прави човек, който те уважава. Курвите го правят, защото и на тях им е готино, молят се момчето да спре друг път, да не би някой насила да ги държи. Молба за спиране може да присъства само като елемент от игра, но това по принцип не става при секс с непознат.
    +1
    Не е до болката в сърцето,
    не е до грубите слова.
    Човек се ражда да обича,
    а не да страда от това ....

или си луд, или се правиш на луд (вземи се гръмни)

Мега фен Аватара на Rabalka
    Грубия секс е супер як.На мен ми харесва.

Абе изобщо не намирам за възбуждащо някой да се държи с мен като с курва! Не сме винаги нежни, но когато не ми харесва нещо просто казвам да спре! Няма такива работи да се моля хаха! Като цяло щом си с даден човек можеш да му споделиш какво искаш, тук вече не се знае дали идеята ще му допадне. Ако на нея и харесва да я ч*каш като животно отзад и да й се празниш в устата давай супер значи си намерил човек с който си пасвате, но ако не й харесва или се примиряваш или ходиш и си ч*каш курвите.

Голям фен Аватара на _ivi_
    Град
    България
    Щом е секс да секс.За романтика има време.А аналния ако не е груб то той си губи смисъла.Самата мисъл за нещата, които правиш по време на секс ако не си възбуден може да те отблъснат.Замислете се!

2007? Големи сте археолози...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на prince
    Еба здраво и бия курви

В леглото е да е курва,а иначе -гадже

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от Made_of_Pain Виж мнението
    Не на всички им е вродено да са идиоти =)
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си