.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41

Hybrid View

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Моя приятел ме скубе и ми дърпа косата, когато му правя свирка. Пошляпва ме по дупето, хапе ме и ме дере. Аз ли съм ненормална, но го обичам много.

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    той може да ме .........бясно и пак да ме обича до полуда. Айде, моля ви!
    Точно. Романтиката няма място в секса. Романтиката е след секса.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

или си луд, или се правиш на луд (вземи се гръмни)

Guest
    a biv6ata mi priqtelka si q 4ukah ba6 kat kurva bez da mi dreme na kura ama i na neq i haresva6e
    daje i v ustata i se praznih mnogo 4esto

ми..Не винаги е бил мн нежен .. и това мн ми харесваще..Мразя подобно отношение в секса
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

жена
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от rame
    колко ви личи на всички (освен на този, който е пуснал темата), че сте малки, адски неопитни и изобщо несхващащи за какво им се говори Спокойно, като пораснете малко ще разберете за какво става въпрос...
    ти да не си автора на темата
    не съм

[quote]Моя приятел ме скубе и ми дърпа косата, когато му правя свирка. Пошляпва ме по дупето, хапе ме и ме дере. Аз ли съм ненормална, но го обичам много.[quote/]

О да

Супер фен
    4estno kazano,ponqkoga obi4am gadjeto mi da se darji s men kato s kurva,NO SAMO V SEXA!!!!NAMIRAM GO ZA MN VAZBUJDA6TO
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Град
    #mainatown

Re: Курва и Гадже!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Момчета когато правите секс с курва го правите за спорта предполагам,направо я пръсвате от ебане.А правили ли сте подобно нещо и с гаджето си,ей така за спорта да и пръснете гъза,да я изчукате грубо в устата и да ви се моли да спрете?Или сте нежни ид обир с гаджетата си?АМомичета ...с вас постъпеалили са приятелите ви като с курви каксте реагирали,а ако не са и го направят каква ще е вашата реакция?
    Не се е държал с мен като с курва.Изобщо това че на сме правили по-груб секс не смятам че означава да се държи с мен като с курва.
    Обичам само един човек и това съм аз.

Ами в леглото всеки си е различен.Примерно мен ме възбужда факта,че той е по груб с мен.За първи път си позволих да правя такива неща с човека който съм сега.И не съжелявам...факта,че го подлудявам до н-та степен много ме радва...Както са казали перфектната комбинация е добра домакиня и к...а в леглотоНо само на твоя мъж !!!А пък да ми пишете той е много нежен ала бала .. според мен това е до време.. после има нужда от разнообразие ... Но само на твоя мъж !!!

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Абе и гаджето понякога я поря зверски, но не е същото като с някоя, за която не ми пука изобщо. Курвите трябва да се ебат възможно най-брутално, там няма място за романтика.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен Аватара на Rabalka
    Грубия секс е супер як.На мен ми харесва.

Абе изобщо не намирам за възбуждащо някой да се държи с мен като с курва! Не сме винаги нежни, но когато не ми харесва нещо просто казвам да спре! Няма такива работи да се моля хаха! Като цяло щом си с даден човек можеш да му споделиш какво искаш, тук вече не се знае дали идеята ще му допадне. Ако на нея и харесва да я ч*каш като животно отзад и да й се празниш в устата давай супер значи си намерил човек с който си пасвате, но ако не й харесва или се примиряваш или ходиш и си ч*каш курвите.

Голям фен Аватара на _ivi_
    Град
    България
    Щом е секс да секс.За романтика има време.А аналния ако не е груб то той си губи смисъла.Самата мисъл за нещата, които правиш по време на секс ако не си възбуден може да те отблъснат.Замислете се!

2007? Големи сте археолози...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на prince
    Еба здраво и бия курви

В леглото е да е курва,а иначе -гадже

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си