- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Курва и Гадже!
a biv6ata mi priqtelka si q 4ukah ba6 kat kurva bez da mi dreme na kura ama i na neq i haresva6e
daje i v ustata i se praznih mnogo 4esto
ми..Не винаги е бил мн нежен .. и това мн ми харесваще..Мразя подобно отношение в секса
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
не съмПървоначално написано от rame
[quote]Моя приятел ме скубе и ми дърпа косата, когато му правя свирка. Пошляпва ме по дупето, хапе ме и ме дере. Аз ли съм ненормална, но го обичам много.[quote/]
О да![]()
4estno kazano,ponqkoga obi4am gadjeto mi da se darji s men kato s kurva,NO SAMO V SEXA!!!!NAMIRAM GO ZA MN VAZBUJDA6TO
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Не се е държал с мен като с курва.Изобщо това че на сме правили по-груб секс не смятам че означава да се държи с мен като с курва.Първоначално написано от Анонимко
Обичам само един човек и това съм аз.
Ами в леглото всеки си е различен.Примерно мен ме възбужда факта,че той е по груб с мен.За първи път си позволих да правя такива неща с човека който съм сега.И не съжелявам...факта,че го подлудявам до н-та степен много ме радва...Както са казали перфектната комбинация е добра домакиня и к...а в леглотоНо само на твоя мъж !!!А пък да ми пишете той е много нежен ала бала .. според мен това е до време.. после има нужда от разнообразие ... Но само на твоя мъж !!!
Абе и гаджето понякога я поря зверски, но не е същото като с някоя, за която не ми пука изобщо. Курвите трябва да се ебат възможно най-брутално, там няма място за романтика.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Абе изобщо не намирам за възбуждащо някой да се държи с мен като с курва! Не сме винаги нежни, но когато не ми харесва нещо просто казвам да спре! Няма такива работи да се моля хаха! Като цяло щом си с даден човек можеш да му споделиш какво искаш, тук вече не се знае дали идеята ще му допадне. Ако на нея и харесва да я ч*каш като животно отзад и да й се празниш в устата давай супер значи си намерил човек с който си пасвате, но ако не й харесва или се примиряваш или ходиш и си ч*каш курвите.
Щом е секс да секс.За романтика има време.А аналния ако не е груб то той си губи смисъла.Самата мисъл за нещата, които правиш по време на секс ако не си възбуден може да те отблъснат.Замислете се!
2007? Големи сте археолози...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5