.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Guest

Дайте малко съвети.

Здравейте. Има едно много готино момиче от моето даскало, което много ме кефи. Голяма е сладурана. Заедно сме в класа по Руски Език, но тя е в друга паралелка. Това няма значение. Аз съм на 17г, а тя предполагам на 16г. Сега ще сме 11 клас. Та нали ви казвам, че много ме кефи, но ходи с един доста по голям... има няма 22-23... Вчера я видях из града с него хванати за ръка. Стана ми малко кофти. Може ли да се направи нещо?

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    SWASTICA прав си,но само на половина.
    За автора : Да,опитай се да я забравиш.все пак си има гадже и не е уместно да се бъркаш между тях.
    Но SWASTICA не си прав/а за друго : Не всички момичета на 16 си падат по батковци на 22-23.Аз никога не съм примерно.Когато бях на 16,а и сега не гледам на колко е момчето,а какво е и как се държи с мен!Не слагаи всички под един знаменател.
    А автора,ако много я харесвашсприятели се с с нея и чакай някой ден да зареже гаджето си и да ти объре внимание.Но това честно да си кажем е като да чакаш дъжд в пустиня.Успех все пак!
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    ееееееее ти от едни проценти гледай в какво го обърна май имаш навика да се бъзикаш с всичко и всички евала за което
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    И аз си казвам каквото мисля,но гледам да не е по най-грубия начин.То така е по-интересно да те баннат,това означава,че си ги ядосал,което си е целия кеф

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от SWASTICA
    Цитирай Първоначално написано от PoisoNGirL
    И аз си казвам каквото мисля,но гледам да не е по най-грубия начин.То така е по-интересно да те баннат,това означава,че си ги ядосал,което си е целия кеф
    Мен ме баннват,защото ги тапя много ...незнаят как да ми отговорят и ме баннват Иначе да кеф е
    еби ги бе нещастници, как ше те банват

Мега фен Аватара на sasha_90
    Остави я на мира поне докато си има приятел.Нали и на теб нямаше да ти е приятно някой да отнеме любовта ти.

Guest
    А автора,ако много я харесвашсприятели се с с нея и чакай някой ден да зареже гаджето си и да ти объре внимание.Но това честно да си кажем е като да чакаш дъжд в пустиня.Успех все пак!
    Ама ние сме приятели.
    А СашаІ90 е права. Така е не трябва да се бъркам, но ... айде ще чакам.

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от SWASTICA
    Мен ме баннват,защото ги тапя много ...незнаят как да ми отговорят и ме баннват Иначе да кеф е
    Ти знаеш ли кво е да затапиш някого? Явно не! Просто ги дразниш затова те баннват Осъзнай се младежо
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си