- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- първа среща
какво да правя 6те ходя на първа среща с момиче и кфо да правя като идеме у кафето кфо да си говорим до нея ли да седна ? някъв хелп ако може0
ъъъъ...седни с/у нея...атмосферата е по-предразполагаща...
за к'во да си говорите? - филми, музика, стачките...
седни с/у нея и се дръж нормално говорете си за....абе де да знам за това което ви вълнува и двамата!то ако ти кажем и за какво да си говорите по добре ние да идем на среща с това момиче :P
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН
за политика и пенсиите![]()
![]()
Все едно къде ще седнеш, но най-добре седни срещу нея.Първа среща е, опознавате се.Хубаво е да я гледаш в очите.
+1Първоначално написано от koalka
![]()
Най-добре седни срещу нея....а теми за разговор - колкото искаш : музика, кино, даскало, може да се питате и за личния си живот, да се опознаете, всичко ще дойде от самосебе си
мда само НЕ СЕ СПИЧАЙ!
To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly
скайп: flight_of_the_phoenix
ако се хвалиш с нови маратонки или телефон да, обаче ако имаш наистина с какво да се похвалиш реакцията в 90% от случаите е "ооо кога ще ме повозиш?"Първоначално написано от SWASTICA
вервай ми
Тва ли е нещото, с което да се похвалиш?! И гарантирам, че той не е имал предвид маратонки! Ако постоянно се хвалиш, колко си красив, желан, неустоим...няа да е много на добре!Първоначално написано от яж ма
аре не ми се прави, много добре знам какво харесват жените в един мъж - колата и парите (защо ли манекенките излизат с толкова невзрачни и грозни добре облечени бизнесмениПървоначално написано от babity
)
аа тва да се хвалиш колко си красив, жвлан и т.н трябва да си много глупав или гейтва е работа на момичетата да го разправят
Ама в тая държавица не всички са манекенки...сеш' се?Първоначално написано от яж ма
аз ти казвам момичетата или жените по-скоро които са красиви и държат на външния си вид, едва ли биха обърнали голямо внимание на някой без кола и пари (това си е истината) защо тогава всичко живо се стреми към парите? за мъжа те са вид себедоказване, който ги няма значи не става за нищо (малко е грубо ама е почти така), как тогава ще може да се грижи за една жена?Първоначално написано от babity
не говоря за пикли на 14-15 г, те още не знаят какво искат
Това са пълни глупости! Мразя подобни изказвания!!! Докога в тая държава хората ще мислят като пещерняци?!?!? Защо аз трябва да завися по някакъв начин от някакъв мухльо и на всичко отгоре да му играя по свирката само защото има пари? Може да съм единствената, която мисли така, но предпочитам да съм финансово и по всякакъв друг начин независима от партньора си!!! Ако чакам на него ще се чуствам тъпо...
добре, на 17 или под тях си ми кажи и няма да споря повече с теб
аз съм на 20 и е трудно с вече немомиченцата на 20 години, които не са грозни знаят какво заслужават, и по-голямата част търсят все някой с пари
Под 17 съм, но и след 17 пак ще мисля както мисля сега...