.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Guest

първа среща

какво да правя 6те ходя на първа среща с момиче и кфо да правя като идеме у кафето кфо да си говорим до нея ли да седна ? някъв хелп ако може 0

Мега фен Аватара на Blab
    ъъъъ...седни с/у нея...атмосферата е по-предразполагаща...
    за к'во да си говорите? - филми, музика, стачките ...

Повече от фен
    Град
    ТаиТи
    седни с/у нея и се дръж нормално говорете си за.... абе де да знам за това което ви вълнува и двамата!то ако ти кажем и за какво да си говорите по добре ние да идем на среща с това момиче :P

Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН

яж ма
    Guest
    за политика и пенсиите

Мега фен Аватара на koalka
    Все едно къде ще седнеш, но най-добре седни срещу нея.Първа среща е, опознавате се.Хубаво е да я гледаш в очите.

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Все едно къде ще седнеш, но най-добре седни срещу нея.Първа среща е, опознавате се.Хубаво е да я гледаш в очите.
    +1

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Има много такива теми.Потърси малко.

Най-добре седни срещу нея....а теми за разговор - колкото искаш : музика, кино, даскало, може да се питате и за личния си живот, да се опознаете, всичко ще дойде от самосебе си

мда само НЕ СЕ СПИЧАЙ!
    To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly
    скайп: flight_of_the_phoenix

яж ма
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от SWASTICA
    4.Не се хвали!Момичетата го мразят!
    ако се хвалиш с нови маратонки или телефон да, обаче ако имаш наистина с какво да се похвалиш реакцията в 90% от случаите е "ооо кога ще ме повозиш?"
    вервай ми

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от яж ма
    ако се хвалиш с нови маратонки или телефон да, обаче ако имаш наистина с какво да се похвалиш реакцията в 90% от случаите е "ооо кога ще ме повозиш?"
    вервай ми
    Тва ли е нещото, с което да се похвалиш?! И гарантирам, че той не е имал предвид маратонки! Ако постоянно се хвалиш, колко си красив, желан, неустоим...няа да е много на добре!

яж ма
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от babity
    вервай ми
    Тва ли е нещото, с което да се похвалиш?! И гарантирам, че той не е имал предвид маратонки! Ако постоянно се хвалиш, колко си красив, желан, неустоим...няа да е много на добре!
    аре не ми се прави, много добре знам какво харесват жените в един мъж - колата и парите (защо ли манекенките излизат с толкова невзрачни и грозни добре облечени бизнесмени )

яж ма
    Guest
    аа тва да се хвалиш колко си красив, жвлан и т.н трябва да си много глупав или гей тва е работа на момичетата да го разправят

вервай ми
    аре не ми се прави, много добре знам какво харесват жените в един мъж - колата и парите (защо ли манекенките излизат с толкова невзрачни и грозни добре облечени бизнесмени )
    Ама в тая държавица не всички са манекенки...сеш' се?

яж ма
    Guest

Ама в тая държавица не всички са манекенки...сеш' се?
    аз ти казвам момичетата или жените по-скоро които са красиви и държат на външния си вид, едва ли биха обърнали голямо внимание на някой без кола и пари (това си е истината) защо тогава всичко живо се стреми към парите? за мъжа те са вид себедоказване, който ги няма значи не става за нищо (малко е грубо ама е почти така), как тогава ще може да се грижи за една жена?

не говоря за пикли на 14-15 г, те още не знаят какво искат

Това са пълни глупости! Мразя подобни изказвания!!! Докога в тая държава хората ще мислят като пещерняци?!?!? Защо аз трябва да завися по някакъв начин от някакъв мухльо и на всичко отгоре да му играя по свирката само защото има пари? Може да съм единствената, която мисли така, но предпочитам да съм финансово и по всякакъв друг начин независима от партньора си!!! Ако чакам на него ще се чуствам тъпо...

яж ма
    Guest
    добре, на 17 или под тях си ми кажи и няма да споря повече с теб
    аз съм на 20 и е трудно с вече немомиченцата на 20 години, които не са грозни знаят какво заслужават, и по-голямата част търсят все някой с пари

Под 17 съм, но и след 17 пак ще мисля както мисля сега...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си