- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Ъх тоя Скайп
Значиии, едни френдки имат проблем със смотания Скайп.
Не могат да влязат, все им показва, че Скайп не е в състояние да се свърже. Тоя проблем идва след като с иинсталират новата версия. Хъх. Сега го трият, пак инсталират, пробват сякви работи, коието им предлагат, ама нищо не става, пак си продължава така.
Някви идеи как да вкараме малко хелп ?
![]()
![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
С тях нямат проблеми, всичко е точно. Аз пробвах да вляза в моя скайп, ама пак си пише, че Скайп не е в състояние да се свърже. Не е там проблема явно.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Restart ---> включи на ново![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Изтегли нова/стара версия различна от тази.. Може да има бъг, виж си интернета .. или ако имате Apache или EasyPHP влизаш на Инструменти>Настройки>Разш ирени>Свързване
След това махаш Ползвай порт 80 или 443.... , отгоре пишеш нов порт 8080 примерно и си готов/а
Има две възможности или компа им е калпав или те са мн прости
рискувай за да живееш и живей за да рискуваш..
За това си джъткам със старият скайп ,че перфектна работа си ми върши!
Да провери да не го спира някоя антивирусна програма.На мен преди така ми се получаваше.
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Ами не съм сигурен, но:
1. Може би е така, както каза DEviL_BG , че защитната стена блокирва някакъв порт, но до сега не съм чул за подобен проблем.
2. Проблемът може да е от интернета или от найстройките за интернета.
Амм др-те като се хвърлят на новите версии...Аз като си преистална уиндоус-а си тегля от skype.com най-новата и после чак след 3-4 месецаПървоначално написано от ^npocTo^a3^f^
![]()
Incomplete..........
апфс.з
не се ли неу4ихте 4е не винаги най-новата версия е най-добра за компютъра ви?!?аз как си карам със старата?