.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

Супер фен Аватара на Sarabi

Ъх тоя Скайп

Значиии, едни френдки имат проблем със смотания Скайп.
    Не могат да влязат, все им показва, че Скайп не е в състояние да се свърже. Тоя проблем идва след като с иинсталират новата версия. Хъх. Сега го трият, пак инсталират, пробват сякви работи, коието им предлагат, ама нищо не става, пак си продължава така.
    Някви идеи как да вкараме малко хелп ?
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Супер фен Аватара на Sarabi
    С тях нямат проблеми, всичко е точно. Аз пробвах да вляза в моя скайп, ама пак си пише, че Скайп не е в състояние да се свърже. Не е там проблема явно.
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Restart ---> включи на ново
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    Русе
    Изтегли нова/стара версия различна от тази.. Може да има бъг, виж си интернета .. или ако имате Apache или EasyPHP влизаш на Инструменти>Настройки>Разш ирени>Свързване
    След това махаш Ползвай порт 80 или 443.... , отгоре пишеш нов порт 8080 примерно и си готов/а

Има две възможности или компа им е калпав или те са мн прости
    рискувай за да живееш и живей за да рискуваш..

За това си джъткам със старият скайп ,че перфектна работа си ми върши!

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Да провери да не го спира някоя антивирусна програма.На мен преди така ми се получаваше.
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Голям фен Аватара на Ruthless
    Ами не съм сигурен, но:
    1. Може би е така, както каза DEviL_BG , че защитната стена блокирва някакъв порт, но до сега не съм чул за подобен проблем.
    2. Проблемът може да е от интернета или от найстройките за интернета.

И аз имам някакви проблеми с най-новата версия ( ), затова си карам със старата...

Голям фен
    Град
    Ин Дъ Мидъл Ъф Ноулеар
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    И аз имам някакви проблеми с най-новата версия ( ), затова си карам със старата...
    Амм др-те като се хвърлят на новите версии...Аз като си преистална уиндоус-а си тегля от skype.com най-новата и после чак след 3-4 месеца
    Incomplete..........

апфс.з
    не се ли неу4ихте 4е не винаги най-новата версия е най-добра за компютъра ви?!?аз как си карам със старата?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си