Цитирай Първоначално написано от krem4et0
Аз като гледам момчета по улицата за повече о 1 секунда ми се вдигат вихрени скандали. По-хубав ли е от мен, харесва ли ти, как те гледа само, ти защо го гледаш. Аз не влагам нищо, но в този миг не съм била на 100% с партньора си мислено. Значи съм "кръшнала". Ама аз съм друго. Моя мъж не давам разни усойници да го закачат. Направо като поздрави момиче на улицата побеснявам от ревност.
Моята най-дълга и сериозна връзка,ако мога да я нарека така...беше по абсолютно същият начин първата година...и да си кажа честно...точно с ей тази си ревност ме подтикна към изневярата..,не че се оправдавам де
Но за мен лично прекалената ревност...е тежест на всеки...това не е обич...това е чувство за собственост.Ревността е липса на доверие...Неможе един поглед в страни да предизвика Скандал...-не е нормално това
И като видя пък изрази от сорта "Щом те ревнува толкова много значи те обича..."пълни балалайки...аз пък не съм съгласна,че когато обичаш някого трябва да го задушаваш...с любовта си и да не му даваш никаква совобода...