.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Guest

Приятелят й почина, а ние се харесваме

Значи ... темата е абсолютно сериозна ...умолявам ви кажете ми какво да направа преди време 1 приятел почина ... а с приятелката му се харесваме от много време още от преди инцидента .... и се чудя какво да правя тя много ме харесва аз много я харесвам но някакси съвеста неми позволява точно сега имам нужда да мине още време... моляви кажете ми какво да правя ???

Moderated by krem4et0
    т.1 и т.7 от Правилата на форума!

Guest
    Отнесете се сериозно моля ви мн ми беше трудно да напиша тази тема...

споделете си мъките много добре и от тогава не мислете повече за него починал е неможе пак да се вурне такув е живота

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Ако си сигурен, че е мъртав действай.
    Ако я е обичал твоя приятел, едва ли ще иска да страда.
    - Всички авто-части на едно място!

Re: Приятелят й почина, а ние се харесваме

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Значи ... темата е абсолютно сериозна ...умолявам ви кажете ми какво да направа преди време 1 приятел почина ... а с приятелката му се харесваме от много време още от преди инцидента .... и се чудя какво да правя тя много ме харесва аз много я харесвам но някакси съвеста неми позволява точно сега имам нужда да мине още време... моляви кажете ми какво да правя ???

Moderated by krem4et0

Мисля че засега си си отговорил сам...а за в бъдеще *thefreak e прав той е починал...и не мисля че би искал тя да остане сама...ако след време сте готови и двамата мисля че е ясно действай...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Ми вземете се-какво чакаш?Тя няма да седи вечно сама.Ако не с теб ще е с някой друг!
    Живей за Днес и за Мига,защото Вчера няма да се върне,а Утре може да не дойде!

Мега фен Аватара на koalka
    Може би трябва да мине извество време.Все пак помисли за нея, тя не може да е щастлива точно сега след такава загуба и определено няма да й е до това.

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    zasega po-dobre ne barzaite,neka mine vreme-mesec,nqkolko..prosto taka 6te e po-dobre i za dvama vi
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Може би трябва да мине извество време.Все пак помисли за нея, тя не може да е щастлива точно сега след такава загуба и определено няма да й е до това.
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Мега фен Аватара на babity
    Тва дето ще го кажа е МНОГО грубо! Така или иначе човека си е заминал (което е много кофти) и вие трябва да го карате напред. Щом сте решили, че се харесвате, събирайте се.(нямам предвид на секундата!)

няма нищо лошо в това да бъдете заедно просто аз ви саветвам да изчакате малко ще е по - добре и за двамата

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там

Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse

Moderated by krem4et0

Мисля че засега си си отговорил сам...а за в бъдеще *thefreak e прав той е починал...и не мисля че би искал тя да остане сама...ако след време сте готови и двамата мисля че е ясно действай...

Ot edna strana nego naistina go nqma ve4e,a 4ovek trqbva da gleda samo napred...No ot druga-savestta ne ti pozvolqva,a ne mislq,4e edna takava vrazka bi bila mnogo palnocenna!No ti za6to ne probva6 vse pak!Moje bi v na4aloto 6te e malko trudno,no ako se obi4ate istinski i se podkrepqte 6te preodoleete vsi4ko pomejdu vi i 6te badete 6tastlivi!Pojelavam ti uspeh!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Изчакай да се мине малко време.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Ако си сигурен, че е мъртав действай.
    Ако я е обичал твоя приятел, едва ли ще иска да страда.
    така си е

Фен
    Град
    под масата ;)
    според мен приятеля ти ще се радва ако има кой да се грижи за момичето му и ако има кой да я обича. така че когато и двамата се чувствате готови и искате да продължите напред- направете тази стъпка.
    успех

Moderated by krem4et0
    Какво общо има съвестта ти? Ти искаш да ебеш нея, не мъртвия си авер. Стегни се малко, протегни ръка и вземи това, което искаш. А да, спести ми мелодраматичните си простотии, жалки са.

П.С. Приятелят му няма как да се радва, че ще има кой да се грижи за мацката, той е умрял. Мъртвите не се радват, нито страдат, защото са мъртви.
    Know the smallest things and the biggest things, the shallowest things and the deepest things. These things cannot be explained in detail. When you attain the Way of strategy there will not be one thing you cannot see.

Извинявай за глупавия въпрос, но приятеля й да е починал в катострофа с мотор!?

Град
    BS
    Изчакай.Не бързай нищо няма да ви стане да поизчакате малко и двамата да се поокопитете след този инцидент.Особено тя.Ако избързаш прекалено може да я притинеш и нещо да се пречупи в нейните чувства. Бързата работа срам за майстора.После като се увериш че работата е безопасна действай смело.

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Няма никакъв проблем във връзката ви, но не бива да се бърза. Тя трябва да превъзмогне загубата му. Иначе ще е мъка и за двама ви. Когато му дойде времето.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си