.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 42

Най-силно желаем недостъпното

Не мислите ли че е така?Момчетата на живота ми са един бивш който скъсах много брутално и той ме намрази , и едно адски хубаво момче,което пък ме отряза много брутално
    В момента и двамата са ми голяма тръпка(а минаха две години)-не мога да ги забравя а имах през това време две връзки по 5 и по 9 месеца
    Според мен е така защото не мога да ги имам.Дали недостъпното е най-желано?Как мислите?Споделете ако имате изживявания по темата.
    Живей за Днес и за Мига,защото Вчера няма да се върне,а Утре може да не дойде!

Децата се стремят към недостъпното. Зрелите хора харесват това, което имат.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Мега фен Аватара на sasha_90
    Да вярно е.Забраненото или това което нямаш е най-сладко.Изпитала съм го.

Цитирай Първоначално написано от marakuq_baby
    +1

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Не мислите ли че е така?Момчетата на живота ми са един бивш който скъсах много брутално и той ме намрази Brick wall , и едно адски хубаво момче,което пък ме отряза много брутално
    В момента и двамата са ми голяма тръпка(а минаха две години)-не мога да ги забравя Shocked а имах през това време две връзки по 5 и по 9 месеца Exclamation
    Според мен е така защото не мога да ги имам.Как мислите?Споделете ако имате изживявания по темата.

Ъъъ може ли годинки ?! Според мен не можеш да губиш...а да и се наслаждаваш да нараняваш хората...(първия случей).

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Аз пък най си желая моето момче, други не могат да ми привлекат вниманието, каквото и да направят.

Мега фен Аватара на babity
    Май има нещо вярно.. Пича си ми каза: "Аз теб никога няма да те обичам, независимо от обстоятелствата", ама аз още си се тръшкам и рева за него...

Ако беше така едва ли щеше да го има твърдението че забраненият плод е най-сладък.Знаеш митът за райската градина предполагам
    Ако се радваш на това което имаш-поздравления-няма по-хубаво от това.При мен обаче нещата не стоят така

Мега фен Аватара на koalka
    Не мисля, че се стремя поне аз, към недостъпното.Или харесвам някой, или не.Иначе наистина са ти голяма тръпка, щом вече толкова време не са ти безразлични.

Ако беше така едва ли щеше да го има твърдението че забраненият плод е най-сладък.Знаеш митът за райската градина предполагам
    Ако се радваш на това което имаш-поздравления-няма по-хубаво от това.При мен обаче нещата не стоят така
    Порасни, малката. Това ще оправи нещата. И може и да осъзнаеш, че няма нищо по-хубаво нещо да е твое, да го познаваш и да го цениш. А не да тичаш след някакъв, който те е отрязал или който си заебала, защото ти е скимнало.

тцтц хората са тъпи. не могат да оценяват нещата
    To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly
    скайп: flight_of_the_phoenix

Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    +1

Не мислите ли че е така?Момчетата на живота ми са един бивш който скъсах много брутално и той ме намрази Brick wall , и едно адски хубаво момче,което пък ме отряза много брутално
    В момента и двамата са ми голяма тръпка(а минаха две години)-не мога да ги забравя Shocked а имах през това време две връзки по 5 и по 9 месеца Exclamation
    Според мен е така защото не мога да ги имам.Как мислите?Споделете ако имате изживявания по темата.

Ъъъ може ли годинки ?! Според мен не можеш да губиш...а да и се наслаждаваш да нараняваш хората...(първия случей).
    не се наслаждавам да наранявам хората...но да-не обичам да губя!

Порасни, малката. Това ще оправи нещата. И може и да осъзнаеш, че няма нищо по-хубаво нещо да е твое, да го познаваш и да го цениш. А не да тичаш след някакъв, който те е отрязал или който си заебала, защото ти е скимнало.
    Не ми казвай да порасна!Попитах ви какво мислите по въпроса и дали ви се е случвало.Ти не мислиш така-ок-мерси за мнението!Обаче не съм искала да ми казваш кво да правя.Не сте вие хората които можете да съдите другите така че моля-или само изказвайте мнение по темата или по-добре не пишете

хей само от загубите можеш да извлечеш нещо, победите не те учат на нищо. те са полезни, стига да не се превръщат в навик
    To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly

Не те съдя, казвам ти как може да осъзнаеш за какво става въпрос. Ти си една лигла, която заебава гаджето и решава, че умира за него, после някакъв И отказва и решава, че умира и за него..след това ходи месеци с момчета, към които не изпитва нищо...и през цялото време уж е луда по другите двама.
    т.2 и т.9!
    Кремчето

ми типично за тази възраст - не знае какво иска но го иска веднага

Град
    Там, където е сърцето...
    То си е като правило винаги човек иска това, което неможе да има ...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Супер фен
    Град
    Панацея
    otkam mydrost, e vqrno, no 0tkum jiteiska poziciq, bi bilo hubavo da e istina..
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Супер фен
    Град
    sofiq
    abe 6te prestane6 li s povarhnostnite si mneniq?4estno adski me nervi6 ili otgovarqi bez da se zaqjda6 sus vsi4ki ili si trai!!!
    po temata:vinagi zabranenite ne6ta sa po sladki

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

Но всъщност е жалко. Човек, който не се интересува от друго, освен да се ебе и да наранява хората, да казва на друг, че е повърхностен.

Смачканите хора се задоволяват с това което имат
    Останалите искат още без значение достъпно или не

едит:

Я кажи кой те смачка, зрело моме?

Супер фен
    Град
    sofiq
    Цитирай Първоначално написано от IGNGN
    Смачканите хора се задоволяват с това което имат
    Останалите искат още без значение достъпно или не

едит:

Я кажи кой те смачка, зрело моме?
    hahaha,mai nqma6 mnogo fenove vuv saita `Death`Whore`` .lele evtina si mnogo!!!

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

Отговори ми на въпроса де

И да ме мачкат, това какво те интересува всъщност?

Психолог ще ставам и искам да се упражнявам за т'ва се интересувам

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от babity
    Май има нещо вярно.. Пича си ми каза: "Аз теб никога няма да те обичам, независимо от обстоятелствата", ама аз още си се тръшкам и рева за него...
    И аз тъй

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си