- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Най-силно желаем недостъпното
Naistina tova,koeto ne moje6 da ima6,jelae6 nai-silno...No ne mislq,4e tezi dve mom4eta sa ti simpati4ni samo zaradi tova!Moje bi vav vseki edin ot tqh namira6 ne6to hubavo!Po-dobre da si pomisli6 kam koi izpitva6 po-silno privli4ane i da napravi6 vsi4ko vazmojno toi da se vliubi v teb!
виждам 4 бивши всеки ден ... не ми пука ... намерих си друга ... саветвам те същотоПървоначално написано от marakuq_baby
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
падам си по сервитьор - гей....'баси...дано поне е би 'бати...
Първоначално написано от be_true
Ахахаха... нееее... т'ва ме разби=D>
Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?
а мен неПървоначално написано от IGNGN
...'баси...да не ми правеше мили очи и да ми върти бутилки 2 месеца...да си беше казал....не случайно да видя, че нежно масажира един по раменцето...
.....имам надежди за би
![]()
Никога не можем да оценим напълно това, което имаме, хората сме такива просто. Чуждото винаги е будило интерес и нас и ще буди... Всеки знае, че чуждото ни се услажда най-много. И след като получим "чуждото" отново не сме доволни достатъчно...
Нищо не съхне по-бързо от сълза...!
Съгласна съм с Death Whore.
Не може единствената ти двигателна сила да е стремежа към нещо недостъпно. Особено по отношение на връзките и интимния живот. Човекът до теб не е ловен трофей. Манията към някого, просто защото не е твой, е по-скоро признак на ниско самочувствие и нужда от самодоказване, отколкото на някакви интимни чувства или привързаност. Човек трябва да търси партньор, който да може да задоволи емоционалните му нужди и да го направи щастлив и ако въпросната личност е безрезервно до теб, най-добре да оцениш късмета си.
Фактът, че ти визираш не едно, ами две момчета-мечта, на мен ми говори за несериозни тийн увлечения. Вярвам, че с времето човек започва да отсява хората, към които да храни по-нежни чувства и да ги подбира по съвсем различни критерии от...степента им на недостъпност.
[/quote]
Не ми казвай да порасна!Попитах ви какво мислите по въпроса и дали ви се е случвало.Ти не мислиш така-ок-мерси за мнението!Обаче не съм искала да ми казваш кво да правя.Не сте вие хората които можете да съдите другите така че моля-или само изказвайте мнение по темата или по-добре не пишете[/quote]
не знам защо някой е изтрил по-голямата част от разговора ми с Death Whore.Ако го беше прочела щеше да разбереш за какво става въпрос!И прочети внимателн цитатът!!!!OK?
Живей за Днес и за Мига,защото Вчера няма да се върне,а Утре може да не дойде!
Ако това е адресирано до мен, бих ти препоръчала ти да прочетеш моя пост. Не коментирам разговора ти с Death Whore, а въпроса ти, поставен в темата, както и отговора на Death Whore в началото, който намирам за кратък, ясен и смислен. Някакви други възражения?Първоначално написано от marakuq_baby
![]()
не съм казала ,че коментираш разговора ми с Death Whore.Казах ти да прочетеш това което съм и написала.Ти не коментираш темата, а моя частен случай.Въпросът ми беше кво мислите-дали недостъпното е най-желано,а не кво мислите конкретно по моя случай.Интересува колко от хората мислят като мен.Нямам нужда от съветници,нито пък искам някой да ме съди,анализира и да ми казва кво да правя.Не съм при психотерапевт.Ти въобще не ме познаваш,нито бившия ми,нито пък другото момче,нито знаеш каква е ситуацията така че не виждам какво изобщо коментираш.А на Death Whore обясних малко по-подробно за какво става въпрос и може да се каже ,че стигнахме до някакъв консенсус.Мисля,че бях достатъчно ясна и изчерпателна по въпроса.Пак повтарям или пишете по темата или въобще не пишете.![]()
Коментирам твоя конкретен случай единствено в предпоследното изречение от поста си. Всичко останало съм го написала като общо и принципно разсъждение, насочено пряко към заглавието и въпроса в темата.Първоначално написано от marakuq_baby
Темата е прекалено абстрактна. А и за всеки случай нещата стоят по много различен начин - може да става въпрос за човек, с когото си бил много време и ти си преебал нещата и да го желаеш, а може и да е някой, който просто не те иска.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
точно за него става въпрос.както и да е.надявам се вече всички да са разбралиПървоначално написано от Barbie
![]()
Ами, според мен, ако сте прекалено големи оптимисти - нормално е да тичате след 'недостъпното', но ако сте реалисти и не летите в облаците - тогава напълно се съгласявам с изказването на Дет Уор.![]()
Gazarka, не съм ти чела мненията, но ако съдя по този цитат, повърхностната си ти. Мнението на `Death`Whore`` не е субективно, а е факт.Първоначално написано от gazarka
Между другото, никаква критика не търпите.![]()
недостъпното е най-сладко - факт... но докъто чакаш и се надяваш на нещо което едва ли ще стане реалност някога,изпускаш толкова много възможности да бъдеш щастлива с някого когото можеш да имаш \
/ ... в крайна сметка няма незаменими хора
![]()
just an0ther girl with a dream in her heart <3