Знам че ще кажете ние откъде да знам кво ти чувстваш но и аз незнам и ако може ми помогнете по някакъф начин!!Значи има едно момиче с което преди бяхме гаджета 5 месеца но тя ме заряза...а аз много я обичах след 1 седмица доиде и ми каза че ме обича и е направила грешка и аз еми добре след 2 седмици ме заряза окончателно и повече не ме потърси но се мина някъде половин година и тя почна да ми казва че ме обича и т.н и почнахме да си пишем секи ден и аз пак се влюбих в нея но нещо не се получи защото тя е много лигава...и е много неверна и докато ми обясняваше колко държи на мен е ходила с 2 момчета и аз разбрах за това и и казах да не ме занимава..и аз се промених спрях да се влюбвам в момичетата и сичко беше само флиртове и секс.. след време тя ме потърси и ми каза че иска пак да е с мен и аз и казах че аз неискам и може да е с мен но само за секса и тя каза ми добре пак ще съм близо до теб.. и на мен ми стана гадно и и казах че неискам нищо от нея и да ме остави след още няколко месеца почнахме пак да си пишем с нея и тя се държеше много мило но през това време е ходила с някакво момче което обичала ..и се видяхме и сичко беше Ок но тя се държеше странно беше се променила адски много станала е някакфа надута ..и си е същата лигла..и аз след срещата повече и не и писах нищо е така и тя всеки ден ми казва че ме обича а незнам дали наистина ми пука за нея сега си имам приятелка..но това момиче е адски сладко и винаги ми казва че ме обича и че се била променила Какво да правя моля ви помогнете ми !!