- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво избирате?
Какво избирате и искате околните да мислят за вас,че сте? Моят отговор е : И двете но повече че съм SEXY
П.С. Мисля че темата е интересна.Извинете ако съм я сложила в грешен раздел.Надявам се да ви хареса.
Мъжът е главата на семейството ,а жената е вратът които я движи!!!
т.2 oт Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
мн си е хубава темата!!! а за раздела-къде другаде да я сложиш?!
а относно въпроса...аз сам и искам всички да мислят за мен че сам сладка...и е така!!!
ади 4а0 и весело![]()
iskam okolnite da me priemat kato interesna lichnost.a ne samo kato sexy/sladko parche meso...
Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...
Ами от точно изброените възможности тук,бих искала хората да ме възприемат като и двете.. но повече сладка![]()
И двете, но повече секси![]()
Така:
На кое трябва да отговоря в анкетата?Какво мислят за мен, или какво искам да мислят?
Хората мислят, че съм "'баси ман'ячката", "сладка", "мъник", "емоционална", "лудачка", "шемет", "'но'о яка"...."секси" също)
Какво искам да мислят за мен -
Че съм истинска, лесно ранима, невероятно обичлива, забавна, интересен събеседник, парти-гърла)
Това което искам е съвсем друго нещо от това което те наистина мислят за мен..немога да определя.. каквото го мислят значи е така..ако едно момиче иска да мислят че е супер красива а в действителност визията и не е чак толкова впечатляваща неможе да накара един човек да си помени мнението ..за това не е важно какво искам аз да мислят за мен а това което наистина мислят
сУадкаа :>
Разрови прахта... и събери ме,
частица разпиляна празнина...
Не ме изкупвай, просто утеши ме,
спасение вържи ми... без вина!
Повече сладка. Писна ми от навлеци. Не малко приятелства са се разрушили, когато другия реши да мисли с долната глава. Май на пъпчасалите трътлести урунгели им е по-лесно. Предпочитам приятел пред аура от обожатели, кръжащи около мен. Пфльок.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Сладка,чаровна с детско изражение. :P
Това ми казват най-често.
И това предпочитам вместо секси,предизвикателна и женствена.![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
И двете но повече секси![]()
Remember my name you'll be screaming it later...
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си
И двете определения съм ги чувала и мисля, че и двете са по малко вярни.
Може би при мен секси-сладка е 50 на 50.![]()
Много пъти съм чувала за себе си колко съм секси или колко съм сладка! Хората ме възприемат и с двете, но аз имам много сладко и детинско излъчване така, че аз се възприемам и с двете, но повече сладка.![]()
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
По често ми казват че съм Sexy такаче вотнах за него.