- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Да спя ли с него?
Ами малка си , но решението си е твое и имай в предвит че си малолетна и закона не ти позвоялва да правиш секс , а да не говорим за това ,че ако някой разбере , ще го дъят а инасилване незаисимо дали секс е бил с ъс твоето съгласие или не.....
BOLI ME GAZA KVO 6E PRAI6 TI MALKA K***OПървоначално написано от Анонимко
![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
6tom pita6 zna4i ne si gotova ...![]()
HoUsE MuSiC mAkeS mE sTaNd,MaKEs mE DaNcE,MaKeS mE fEeL a LiVe LiStEn AnD uNcOvEr ThE rEaL eMOtIon...FeEL tHe pOwEr Of hOuSe,MakE yOuR bOdY mAdNeSS!HoUSe MuSiC wILL sAvE tHe World!!
Първоначално написано от ChRiSTiaNo_07
мдам.
За мен лично е повече от странно,човек на 18 с момиче на 13...Виж на 18...той е почти мъж...а ти си чистото детеГлупавичко ми се струва...
Аз като се сетя на 13 как мислех...за няколко години толкова се променяш,че не се познаваш
Сега съм на 16 и заникъде не бързам да го правя
За всяко нещо си има време,а за това колкото по-късно ,толкова по-добре.Само усложнява живота
Радвай се на връзката си и не бързай с нищо :P
и аз мисля като тебе... по4ти на 15 от врем на време ме удря хормона и то мн силно ама все още не съм с еподдала може да не съм мн мн по - голяма от тебе ама както всички ти казват има време няма да закъснееш за никъдеПървоначално написано от Анонимко
![]()
Ми аз мисла че не тряа легаш праи си сметка щом момче ти казва тва..
Тоя или си пада по малките или не може да си фане гадже на неговите години и търси нешу и той да опраи ше се похвали после ии край...
Нека прави каквото знае. После ще пуска теми от типа "Наебана и изоставена!".
Не можете да й внушите друго след като липсват първите 7 години...
...Everything which could be eaten was eaten
There were no bones left from people
And shoals of hungry rats
In desert metro tunnels, bomb shelters
They started their fights,
For life and genus
And rats blood sprinkled poison snow...
Прави каквото пожелаеш... осъзнах, че от Вас хора няма да станат... Само педофилите нарастват като бройка![]()