.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Ами малка си , но решението си е твое и имай в предвит че си малолетна и закона не ти позвоялва да правиш секс , а да не говорим за това ,че ако някой разбере , ще го дъят а инасилване незаисимо дали секс е бил с ъс твоето съгласие или не.....

Супер фен

Re: Да спя ли с него?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    zna4i az sym na 13 i imam priqtel na 18 i vse o6te ne sme pravili sex.toi mnogo go iska..a i az sy6to i mislq 4e sym gotova...da spq li s nego ?

Moderated by Aleandra
    т. 7 от Правилника!
    BOLI ME GAZA KVO 6E PRAI6 TI MALKA K***O
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Град
    mAinA cItY...
    6tom pita6 zna4i ne si gotova ...
    HoUsE MuSiC mAkeS mE sTaNd,MaKEs mE DaNcE,MaKeS mE fEeL a LiVe LiStEn AnD uNcOvEr ThE rEaL eMOtIon...FeEL tHe pOwEr Of hOuSe,MakE yOuR bOdY mAdNeSS!HoUSe MuSiC wILL sAvE tHe World!!

kude lape kato teb s nqkoi na 18 tupa rabota mn qsno 4e ne trqbva da pravi6 sex s nego 6tot toi e podsudim

Супер фен
    Град
    Венера
    Цитирай Първоначално написано от ChRiSTiaNo_07
    Ако си сигурна,че после няма да съжаляваш,прави квото искаш и не ни занимавай поече.

мдам.

Guest
    За мен лично е повече от странно,човек на 18 с момиче на 13...Виж на 18...той е почти мъж...а ти си чистото дете Глупавичко ми се струва... Аз като се сетя на 13 как мислех...за няколко години толкова се променяш,че не се познаваш Сега съм на 16 и заникъде не бързам да го правя За всяко нещо си има време,а за това колкото по-късно ,толкова по-добре.Само усложнява живота Радвай се на връзката си и не бързай с нищо :P

Град
    Elit Way School
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    За мен лично е повече от странно,човек на 18 с момиче на 13...Виж на 18...той е почти мъж...а ти си чистото дете Глупавичко ми се струва... Аз като се сетя на 13 как мислех...за няколко години толкова се променяш,че не се познаваш Сега съм на 16 и заникъде не бързам да го правя За всяко нещо си има време,а за това колкото по-късно ,толкова по-добре.Само усложнява живота Радвай се на връзката си и не бързай с нищо :P
    и аз мисля като тебе... по4ти на 15 от врем на време ме удря хормона и то мн силно ама все още не съм с еподдала може да не съм мн мн по - голяма от тебе ама както всички ти казват има време няма да закъснееш за никъде

Повече от фен Аватара на Kraken
    Град
    София
    Ми аз мисла че не тряа легаш праи си сметка щом момче ти казва тва..

Повече от фен Аватара на Kraken
    Град
    София
    Тоя или си пада по малките или не може да си фане гадже на неговите години и търси нешу и той да опраи ше се похвали после ии край...

Град
    на майка ти у...
    Нека прави каквото знае. После ще пуска теми от типа "Наебана и изоставена!".
    Не можете да й внушите друго след като липсват първите 7 години...
    ...Everything which could be eaten was eaten
    There were no bones left from people
    And shoals of hungry rats
    In desert metro tunnels, bomb shelters
    They started their fights,
    For life and genus
    And rats blood sprinkled poison snow...

Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Не го прави. Още си прекалено малка, а и щом питаш тук, значи не си готова.
    Това за затвора е друг въпрос, но могат да го вкарат.
    to4no tova 6tqh da kaja

Супер фен
    Град
    Венера
    Прави каквото пожелаеш... осъзнах, че от Вас хора няма да станат... Само педофилите нарастват като бройка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си