- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Най-добрата ми приятелка си харесва циганин
zna4i az i best frdkata mi otidohme na diskoteka i tq si haresa 1 ciganin a tq zn 4e az tqh gi mrazq ot dunoto na dushata si! no se pak se zabi s nego az izbesnqh i mn lo6o se skarahme vupreki 4e zn kfo mi e mnenieto za ciganite tq mi kaza 4e az ne sam nikoi da i kazvam kfo da pravq i da ne i postavqm ultimatumi v skype tq mi kaza 4e moje bi tova e kraqt na priqtelstvoto ni pri koeto az izpadnah v nervna kriza zashtoto tq e moqt jivot tq e 4oveka bez kogoto az nemoga tq e 4oveka za kogoto bih dal jivota si i tq e 4oveka zaradi kogoto bih slojil kraq na jivota si ! ah kolko mn q obi4am no tq qvno ne moje da go razbere...ah molq vi kajete kak da razbere tq kolko mnmnmnmn q obi4am i 4e i mislq samo dobroto?
p.P mom4e sum..
Я стига сте се заяждали с нея,не виждате ли че не и дреме![]()
По темата-тя сама си решава с кой какво да прави.
Обичам само един човек и това съм аз.
da taka e no az q pomolih i si mislq 4e tq sqkash go napravi naro4no no ne posmqh da q popitam dali e taka...
Нали ти е най-добра приятелка,как така не посмя да я попиташ...?Първоначално написано от MyLiVeStIlE
![]()
Обичам само един човек и това съм аз.
Ами... Едниствения изход е да застанеш под слон, който се изхожда в кулминационния момент.
Успех!
кажи й истинската причина , заради която не искаш да я виждаш с тоя циганин, а именно , че я харесваш![]()
Прочетох
туй бяха азПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
(:
Сори..забравих да се регна..Първоначално написано от Анонимко
mmm nz to4no kfo izpitvam kam neq bratle tfa e problema shoty 1 put q 4uvstvam kato fr drug put ima edna takava strast i ..... q 4uvstvam kat neshto pove4e i nz porsot mn zapleteno stava... puk i tq nikoga ne bi trugnala s mene...
И ти не знаеш...а като не знаеш как така би дал живота си за нея?Аз за приятели живота си не давам лесно,явно има и нещо повече.Първоначално написано от MyLiVeStIlE
![]()
am neznam kfo to4no ima v momenta zn samo 1 neshto 4e strashno mn obi4am tfa momi4e porsto taka go 4uvstvam ...
Еми начи в дискотеката си я ревнувал може би.И аз да бях и аз щях да ревнувам.Първоначално написано от MyLiVeStIlE
![]()
mn puti sme si govorili za tova no tq vinagi e kazvala 4e nqma ni6to kum men i sme smao fr no ima i momenti vkoito ima nqkfa strast mejdu nas no sa mn rqdko is epolu4vat razni neshta ... ohh lele adski mn se oburkah ve4e...
Признай пред себе си,че ч харесвашНе е проблема в това,че се е забила с циганин,а че въобще се е забила с някой.
![]()
Заеби я тая. Щом се е хванала с циганин значи не е човек!
май ти е кофти не че е с мангал,а заради това че го е избрала пред теб ...![]()
Свестен мангал е словосъчетание толкова възможно колкото и евреин миньор, демек умен негър, демек леден огън!Първоначално написано от swords1010
...Everything which could be eaten was eaten
There were no bones left from people
And shoals of hungry rats
In desert metro tunnels, bomb shelters
They started their fights,
For life and genus
And rats blood sprinkled poison snow...
Еми според мене приятелката ти от една страна си е съвсем права.На нея кво и пука,че на тебе не ти харесват циганите,нали няма ти да ходиш с тяхА иначе това дето е казала,че това е краят на приятелството ви....това е супер тъпо
От това,което беше написал на мен ми изглежда,че сте доста добри приятели и тя да те зареже за един циганин...
![]()
Тая не ста за нищо.Щом е прибягнала до циганин е ясна работата...еби и майката
Първоначално написано от StayClose
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
баси не ти стига че обиждаш ромите,че и негрите деба шибаното копеле си начиПървоначално написано от Cleansing
![]()
![]()
![]()
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
Не се наричат роми а мангали,отрепки,измет и т.н.Първоначално написано от ~BoRn^InLoVe~
Обаче не знам на чернокожите кво им е!