.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Guest

Възможно ли е тя да използва него за връзка с мене?

Zna4i istoriqta e malko dylga. Zapoznahme se s edno momi4e, az i nai dobirqt mi priqtel. Az q haresvam, no toi sqka6 ne 4ak tolkova mnogo. Oba4e imam 4uvstvoto 4e tq haresva nego. Ta iskam da vi pitam - kak da i kaja 4e az q haresvam pove4e ot nego. Do sega ne sym govoril na tazitema s momi4e, za tova kajete kakvo to4no da i kaja. PLS. Vyzmojno li e tq da izpolzva nego za vryzka s mene?
    Mersi mnogo.

Заглавието трябва да бъде написано на кирилица!
    Кремчето

Ти на т'ва ли му викаш дълга история? Поогледай малко темите в тоя раздел и ако не се самоубиеш ще знаеш какво е дълга история
    Как да е
    Ако си сигурен че френда ти не я харесва кажи й че те привлича, к'во му е сложното? Ако не си сигурен говори първо с френда... не си струва да се развалят приятелства заради путки

Guest
    Abe kajete to4no kak da i kaja 4e q haresvam. Napi6ete kakvo bihte kazali vie. PLS

Guest
    Цитирай Първоначално написано от IGNGN
    Ти на т'ва ли му викаш дълга история? Поогледай малко темите в тоя раздел и ако не се самоубиеш ще знаеш какво е дълга история
    Как да е
    Ако си сигурен че френда ти не я харесва кажи й че те привлича, к'во му е сложното? Ако не си сигурен говори първо с френда... не си струва да се развалят приятелства заради путки
    Govorih s nego. Toi nqma ni6to protiv.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Abe kajete to4no kak da i kaja 4e q haresvam. Napi6ete kakvo bihte kazali vie. PLS
    Аз бих казал "Хубави крака. В колко отварят?" ама на тебе едва ли ще ти свърши работа...

Guest
    виж с удоволствие бих ти помогнала, но моля те напиши си годините щото така е малко.... но както и да е. говори с нея не е трудно а кажи ми годините и ще ти кажа по подробно

Guest
    Napravi taka,4e da ostanete sami.Po4nete da si govorite i t.n.t.Kaji i ,4e q haresva6 i 4e q smqta6 za mn gotina.Posle po4ni s cunkite po buzata i vrata i nqkraq ustata.Nqma na4in da ne ti pusne.Kasmet!!!

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Какво бих казал?
    Нищо, аз бих действал.
    - Всички авто-части на едно място!

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    off kaji i
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Guest
    виж с удоволствие бих ти помогнала, но моля те напиши си годините щото така е малко.... но както и да е. говори с нея не е трудно а кажи ми годините и ще ти кажа по подробно
    На 17 съм.

Как да й кажа, като до сега не съм говорил с момиче на тази тема и не знам какво точно да й кажа.

Guest
    Смятам че сте достатъчно зрели и можете да говорите откровенно! обясни и я попитай какво мисли наблюдавай реакцията и и сам прецени! УСПЕХ!!!

Офф... заведи я некъде да сте насаме, говорете си нек'ви глупости и по некое време вметни "абе аз казах ли ти че страшно те харесвам?" ако още не е зацепила че си падаш по нея тоя намек не може да го пропусне мамка му

Guest
    На 17 съм.

Как да й кажа, като до сега не съм говорил с момиче на тази тема и не знам какво точно да й кажа.
    бате и аз съм на 17 ( предпочитам да мисля за себе си че като акъл сам на 20 ) ама такав като тебе не сам виждал. Ти ко от 11 до 17 да не си живял в гората

Guest
    Ае хора, аз ва питам кат човек пък вий. Абе не знам. Аз очкавах некъв съвет тука да дадете пък то нищо смислено не видях.

Re: Edno momi4e

Zna4i istoriqta e malko dylga. Zapoznahme se s edno momi4e, az i nai dobirqt mi priqtel. Az q haresvam, no toi sqka6 ne 4ak tolkova mnogo. Oba4e imam 4uvstvoto 4e tq haresva nego. Ta iskam da vi pitam - kak da i kaja 4e az q haresvam pove4e ot nego. Do sega ne sym govoril na tazitema s momi4e, za tova kajete kakvo to4no da i kaja. PLS. Vyzmojno li e tq da izpolzva nego za vryzka s mene?
    Mersi mnogo.
    Ъъъ дори да и го кажеш ти с фуния не можеш и го наля...тя трябва да си реш баце...а реши ли смо не пропускай възможността! Бъди по общителен с нея развеселявай я и т.н. Цъщо е вариянт да говориш и с твоя фр да не я закача...щот я харесваш ако ти е фр ще те разбере...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Vazmojno e da te izpolzva za vrazka s drugiq!4estno da si kaja samata az sam pravila taka!No dali te haresva ili ne moje6 da razbere6 samo kato q popita6 ili pomoli6 nqkoq neina fr da go naravi!Uspeh!

Re: Възможно ли е тя да използва него за връзка с мене?

Mersi mnogo.

Заглавието трябва да бъде написано на кирилица!
    Кремчето
    Друже, няма количествен показател за "харесване". Ебе тоя, който е по-силен, по-умен и изглежда по-добре. Парите също са предимство. Колебанията ти няма да ти помогнат в отношенията ти с момичето, по-скоро липсата им ще е предимство за теб.
    Know the smallest things and the biggest things, the shallowest things and the deepest things. These things cannot be explained in detail. When you attain the Way of strategy there will not be one thing you cannot see.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си