- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Апандесит неприятна случка..
Здравей на всички..преди малко както си седях на 1 стол не много голям и стола изведнъж се счупи и аз паднах по гъз на земята а съм с операция от апандесит,20 ден след операцията. Въпроса ми е може ли операцията да се отвори или да стане нещо фатално след това падане?
ако ти се беше отворила щеше да знаеш вече
мама му!!!!!!!
Цециии
убивам през pc то
да но може ли да е станало нещо фатално при падането защото все пак са минали само 20 дни от операцията и още е прясна раната
Болки кървене дискомфорт?Първоначално написано от joan1
мама му!!!!!!!
Цециии
убивам през pc то
Болките са леки все пак ще си ги има дълго време но след падането болката не се е увеличила или нещо подобно.Кървене и дискомфорт няма!Първоначално написано от producenta
бъди спокоенПървоначално написано от joan1
мама му!!!!!!!
Цециии
убивам през pc то
Принципно нищо ти няма, ама е хубаво идната половин година да избягваш скачанията. А щом е 20 дни, вероятно ходиш на превръзки...но, все пак, лапароскопска апендиктомия ли ти е правена или само апендиктомия?
Да още ходя на превръзки иначе операцията мисля че е само апендиктомия.Първоначално написано от Lucho
Щом е обикновенна, ти знаеш какво да правиш, казали са ти - ама пак ще ти кажа - не се напрягай и не вдигай тежко поне до края на годината. Просто за твое добро е. Избягвай повече от 2 КГ. И гледай къде сядаш, че понякога може да стане много гадноПървоначално написано от joan1
![]()
ем няма от какво да се притесняваш и мене ме оперираха и само първата седмица ми беше много зле след това почнах да се оправям ... само трябва да се внимава и без физическо ... само дето остава белег![]()
![]()
Бъди спокоен, нищо ти няма
еей месеци след тва пак ша изровите..![]()
не е умрял бе спокойно, нищо че не пише вече тук.