.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Апандесит неприятна случка..

Здравей на всички..преди малко както си седях на 1 стол не много голям и стола изведнъж се счупи и аз паднах по гъз на земята а съм с операция от апандесит,20 ден след операцията. Въпроса ми е може ли операцията да се отвори или да стане нещо фатално след това падане?

Голям фен Аватара на producenta
    ако ти се беше отворила щеше да знаеш вече
    мама му!!!!!!!
    Цециии
    убивам през pc то

да но може ли да е станало нещо фатално при падането защото все пак са минали само 20 дни от операцията и още е прясна раната

Цитирай Първоначално написано от joan1
    да но може ли да е станало нещо фатално при падането защото все пак са минали само 20 дни от операцията и още е прясна раната
    Болки кървене дискомфорт?
    мама му!!!!!!!
    Цециии
    убивам през pc то

Цитирай Първоначално написано от producenta
    Болките са леки все пак ще си ги има дълго време но след падането болката не се е увеличила или нещо подобно.Кървене и дискомфорт няма!

Цитирай Първоначално написано от producenta
    Болките са леки все пак ще си ги има дълго време но след падането болката не се е увеличила или нещо подобно.Кървене и дискомфорт няма!
    бъди спокоен
    мама му!!!!!!!
    Цециии
    убивам през pc то

Мега фен
    Принципно нищо ти няма, ама е хубаво идната половин година да избягваш скачанията. А щом е 20 дни, вероятно ходиш на превръзки...но, все пак, лапароскопска апендиктомия ли ти е правена или само апендиктомия?

Цитирай Първоначално написано от Lucho
    Принципно нищо ти няма, ама е хубаво идната половин година да избягваш скачанията. А щом е 20 дни, вероятно ходиш на превръзки...но, все пак, лапароскопска апендиктомия ли ти е правена или само апендиктомия?
    Да още ходя на превръзки иначе операцията мисля че е само апендиктомия.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Lucho
    Да още ходя на превръзки иначе операцията мисля че е само апендиктомия.
    Щом е обикновенна, ти знаеш какво да правиш, казали са ти - ама пак ще ти кажа - не се напрягай и не вдигай тежко поне до края на годината. Просто за твое добро е. Избягвай повече от 2 КГ. И гледай къде сядаш, че понякога може да стане много гадно

ем няма от какво да се притесняваш и мене ме оперираха и само първата седмица ми беше много зле след това почнах да се оправям ... само трябва да се внимава и без физическо ... само дето остава белег

SK0RP10N
    Guest
    Бъди спокоен, нищо ти няма

Град
    Русе
    еей месеци след тва пак ша изровите..
    не е умрял бе спокойно, нищо че не пише вече тук.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си