- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- NEVADA TAN
Ей,хора,някой да е чувал за NEVADA TAN,защото много им се кефя,ама никой не познавам,който да ги знае.Тъй че ако някой също ги харесва,да ми пише.Моля ви,иначе няма с кой да обменям инфо за тях....Skype ми е elena_925![]()
Много моля,но не са!!!!!Много са си яки![]()
Ам,ти въобще слушал/а ли си ги?![]()
то не е нужно да се слушат..
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Ти пък ще кажеш!!!!![]()
ох, айде връщай се в детската градина моля те...
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Ауууу,големия батко....И на колко си,"бате"?Хахаххах![]()
А,да!Моля,пишете по темата,моля ви!!!!Знам,че някои не ги харесват,но аз не съм ви искала мнението,тъй че....
ти и на 20 да си пак си за детска градинаПървоначално написано от K*I*F*L*I*4*K*A
![]()
заебавам ти темата, чао![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Mи много ти здраве!!!![]()
Аз пък мисля, че групата е доста добра, особено като за 19-20 годишни момчета.
А Иначе e интересно, че групата е кръстена на 11 годишна японка, която убива съученичката си - http://en.wikipedia.org/wiki/Nevada_tan
И то по особено брутален начин...ммм дам....
^Лигли.![]()
"Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."
Ами музиката им е супер тъпа но Франки е як![]()
Момиче съм ! ! !
Аре,бе,хора!Кажете нещо добро поне!Ако исках негативни мнения,щях да си кажа,нали?А както забелязвате(това всъщност май не е много,много вярно)не съм ви карала да пишете,ако не ги харесвате!Нали?
И все пак не се сърдя,защото всеки харесва различна музика!![]()
мдам.съгласна съм с мнението ти.Първоначално написано от Мо6no
доста са добри за 19-20 годишни.хaресват ми 2 техни песни-Revolution и Vorbei (даже телефона ми в момента звъни с началото на Revolution \/ ).много ми харесва идеята за DJ в групата.смятам,че това ги отличава...поне аз досега не съм чувала група с DJ.
![]()
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Само така!!!Най-сетне някой да каже нещо добро за тях! =D> И аз много харесвам тези две песни,а също и Neustart и Echo \/
Ми не ги знам,но ми казаха,че са копие на токио хотел,така че нямам и намерение да ги слушам.
Така казват за всяка немска група появила се на пазара след Токио Хотел.Иначи имат и добри песни.Рапкор трябва да им е стила нали?Първоначално написано от Under_my_skin
![]()
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
Не са Токио Хотел, въпреки че приличат. Ама не мисля, че имат чак толкова педерастки вид, а и не крадат като ония тъпаци.. Иначе по доста неща си приличат с тях. Например името им е взето от Япония.![]()
А групи с Диджей - много. Не мисля, че това им е преимуществото.
Revolution и Vorbei са много добри песни, особено втората песен. Neustart, Niemand h
Първоначално написано от Мо6no
на мен пък въобще не ми приличат на хотелиерчетата.нямат никакъв с раста,мазна коса,а и вокала им не ми прилича на момиче.
само за барабаниста им нищо не мога да кажа.
явно аз не съм попадала на такива и затова ме впечатли точно това.![]()
чувала съм много ясно.те имат DJ,тъй ли?Първоначално написано от KoRnFlAkE
![]()
![]()
Limp Bizkit първоначално са се казвали Lethal Injektion на Диджея им, така че той е значителна част от групата. И то групите с Диджей са ужасно много.![]()