На мен много ми харесват!Свежи са,сладки,имат хубави песни и не са скучни,както новопоявилите се напоследък нови групи и изпълнители!
А,бе,от всички страни са си СУПЕР=)
Обожавам ги!Тимо е най-големия сладур,който съм виждала досега всичките им песни са страхoтни...особено revolution i neustart :P Ян също е голямм сладур..жалко,че трябваше да си сменят името на Паник
Невада тан са немските ЛП.Имат рапър и вокалист и изобщо стирът им е същият.Наскоро обаче смениха името си на Паник , защото смениха компанията и продуцента си.Имат страшни песни със смислени текстове
Харесвам ги и не мисля че имат нещо общо с Токио Хотел както казаха вече момчетата са на по 18- 20 години и се справят много добре имат страхотни песни
Аз мн ги харесвам.Готиниса,сладки са момчетата,имат хубава музика със смислени текстове и кво повече мога да кажа.Всеки си им собствен вкус.На някой му харесва на друг не...
Музиката им ми допада много. Тъй като не знам немски слушам песните им с превод и доста са ме разчувствали. Особено Ein Neuer Tag. Всяка вечер заспивам с тази песен. За толкова много неща ми напомня...