Цитирай Първоначално написано от bungle
Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
Как да не ги забравяме бре ?! Я се огледай наоколо ?! Виж в кфа държава живеем ! Селянията и простотията навякде,държавно безхаберие и пълен хаос...немотия,бедност...вси ко това накуп плюс 2-3 тъпаци които те използват и как да си щастлив ?! не че е невъзможно но е трудно ! И когато те прецакат жестоко за пореден път как да не изпадаш в депресия?! Важното е да можеш да излезеш от нея и да продължиш с гордо вдигната глава !
Глупаво е да се оправдаваме с ДЪРЖАВАТА. Държавата - това сме ние..

Ние сме лайнари и държавата ни е лайняна..
Именно докато има лайнари ще има всичката тази пумия околло нас...и все някой ще гледа да те цака нали знаеш шопите кфо казват "Не е важно аз да съм добре важно е Вуте да е зле" ! Е докато има такива хора ше го има и тоя форум ше ги има и драмите ше ги има депресиите и всичко друго. Трееа ние да се променим. Това ми е мисълта! А всеки си вика кфо ми дреме за другия...и ето доказателство за това...когато карахме по пътя за плевен един катастрофирал с мотор и никой от 10 коли не щял да го качи или да му помогне щот щял да му нацапа тапицерията на колата ОБМ !!! Аз и моя фр отбихме веднага и помогнахме на човека...