Най-накрая и аз да поискам мнението ви за нещо. Историята е малко дълга, но за да разберете как седят нещата, трябва да ви я разкажа цялата.
С приятеля ми сме... бяхме заедно 2 години и малко. Днес се разделихме.. по-скоро той каза, 4е не иска да се виждаме. Преди няколко седмици дойде на гости тогавашното гадже на негов приятел. Оказа се, оба4е 4е въпросният приятел искал да зареже моми4ето и моят много му помогнал. Мене тогава ме нямаше - приятелят ми каза, 4е не иска да се виждаме няколко дена.. искал да бъде сам. Е, бил е сам, или по-скоро е бил с моми4ето. Днес ми призна, 4е са се натискали и 4е единствената при4ина, поради която не са спали е 4е тя не е искала. По-добре да бяха спали ми се струва...
Така или ина4е.. каза, 4е не знаел дали има 4увства към мен все още, дали иска да сме заедно. Поиска да се разделим за известно време, докато си изясни нещата. Междувременно каза, 4е можело да има връзки и с други моми4ета. Думите му бяха - Искам да видя дали ще ми липсваш и дали губя от раздялата ни или пе4еля. И тогава ще ти кажа дали искам да се съберем.
Тръгнах си, нямах избор. И сега се 4увствам едновременно предадена и наранена, но и се усещам, 4е бих искала да се върне при мен. Не мисля, 4е мога да живея без него. Не ми се смейте, на 20 съм, знам какво е любов и кога е истинска. Знам кога бих останала с даден 4овек завинаги.
И тук идва молбата ми за съвет - мислите ли, 4е той ще се върне? Толкова искам, но и не съм сигурна каква връзка бихме могли да имаме ако пак се съберем. Бихте ли простили, бихте ли оби4али отново?