Дали ще се върне. Възможно. Две години не са малко - човек не се отказва така лесно от връзка, която е градил толкова време. Не мисля, че знам какво да ти кажа. Ако сега, в този момент, приятелят ми ми каже нещо такова, сигурно целият свят ще се взриви. Поне за мен. Ще викам, ще плача, ще съм бясна, ще съм наранена...и все пак ще се надявам да се върне, аз да се направя, че нищо не се е случило и просто да продължа да го обичам. Най-вероятно не е правилно. Винаги ще помниш, че те е наранил. Че се е съмнявал в любовта си към теб. Че може би е докосвал друга, докато ти си го чакала. Че си била нежелана. Такива неща променят отношенията, дори и да не искаш. Така че не знам какво да ти пожелая...
Ако се върне, дано ти се реваншира за болката, която ти причинява сега...
Ако не се върне, просто времето ви е изтекло. А в такъв случай наистина е най-добре да не удължавате агонията. Ще се появи друг, когото да обичаш и който да те прави щастлива. Просто нямаш избор
Каквото и да стане ще е правилно. И всечко ще е наред. Остави нещата да се случват, взимай решенията така, както ги чувстваш. И всичко ще се подреди...