.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    Град
    София

Подаръче за приятелка

хах такава ми беше и първата тема в форумчето...носталгия таа преди ми дадохте хубави съветчета за едната ми приятелка и сега искам за другата.Та тя е супер емоционална има купища стихотворения и т.н. много обича...красивите неща ,така да се каже, снима всяко цветенце по градинките.Много е жизнена(лигличка) и в същото време е кротка вътрешно ...уникат.Искам да й подаря нещо без повод тъй като тя ми подари преди време и още не съм й върнала жеста
    ии сега съм на такава вълна обаче нз какво да е см бижу ли( но да не е някава измишльотина,а по скоро нещо антично ) или някакво цветенце (изкуствено) абе нз нищо не мога да измисля искам просто ей така да изскоча и да кажа "ей видях това и се сетих за тебе " ако знаете някакво магазинче в София дето продават такива оригинални дреболийки пишете ще съм много благодарна \/

Град
    В страната на чудесата
    НЕ съм убеден че ако е такъв уникат идеите ти ще помогнат....По скоро нещо което ти си направил надписал или гравирал....има страхотни неверотни идеи....Аз на моятя приятелка и направих оригами от гривна....Вземаш една по малка и я сътворяваш на пръстен с име примерно....Или ако си способен на някакви уникалности....
    Иначе ако и купуваш нещо знам ли дали ще свърши работа....Примерно за изкуственото цвете....аз съм се пробвал да го правя от хартия и вс много се впечятлиха....Пробвай....Като че ли това ми идва в главата сега....

Успех
    ...Всички лъжат....но това е начин да спечелиш войната...

Супер фен Аватара на FelisDirus
    а защо не й направиш албумче/кутийка на спомени приииимерно?

снимки (ако се познавате отдавна - още от детството може да сложиш), разни дрънкулки, които са ви свързвали или ви напомнят за даден готин момент
    ако е албумче, може до всяка снимка да й пишеш по 2-3 римувани редчета относно повода (ще се справиш!) или просто да й драснеш нещо искрено
    украси го с разни цветенца от цветна хартия, рисунчици

аз много бих се зарадвала на нещо такова

дано съм помогнала и успех
    Собственост на Canis_Dirus

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Просто някакво герданче, което да си носи...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си