.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    _angel_
    Guest

как да му кажа?

С приятеля ми (7г по голям от мен) сме заедно от повече от 7 месеца като през половината от тях той е в чужбина Преди около месец аз заминах и на втората седмица му изневерих с 1 момче (така де само с целувки за 1 вечер) Не съжалявах че го направих защото осъзнах колко мн го обичам и че искам да съм само и единствено с него...може би и той ми липсваше ужасно а и беше от страх от толкова сериозна връзка...но за мен не значеше нищо... оф сложно е ... Знам че трябва да му кажа но ще стане като се върне Не го направих до сега защото има важни изпити и не исках така да му ги проваля... Не знам как да му го кажа а и ме е страх от реакцията му. Не искам сега да се разделим когато осъзнах колко го обичам и държа на него

моля помогнете ми и не казвайте само че щом съм го направила значи не го обичам

П.П. на 16 съм ако това ще ви помогне да ме разберете...

т.1 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3

Guest
    Според мен няма нужда да го нараняваш като му кажеш - не е имало нищо, на теб ти е достатъчно гадно. Защо трябва да го нараняваш. Вземи си поука и му го спести за доброто на връзката ви.

_angel_
    Guest
    трябва да му кажа така се бяхме разбрали ако стане нещо да му кажа... а и не мога и не искам да го крия от него

spored men sama trqbvash da precenish kakvo da napravish , vse pak si go poznavash i mojej da predvidi6 kak 6te reagira , vpro4em az bqh spodelila na fr si 4e s1m mu izneverila i toi mi prosti makar 4e mu beshe mn gadno , spored men mom4eto zaslujava istinata i ako naistina d1rji na teb moje da ti prosti uspeh

Мега фен Аватара на sasha_90
    Кажи му,може и да ти прости.

_angel_
    Guest
    merci za mneniqta i podkrepata ne bih otkazala i o6te otgovori taka de imam o6te okolo polovin mesec vreme... [-o<

ще пиша после...

Аз бих си премълчала ако няма как да научи... но ще се закълна пред себе си, че ситуацията никога няма да се повтори. Ако смяташ, че ще рагира спокойно, може и да му кажеш. На следващия ден след като се разделих с бившия си, му признах, че съм му изневерила, и той реагира супер спокойно. Каза, че веднъж е зарязал момиче заради една целувка с друг, много е съжалявал и повече никога няма да го повтори.

Като се прибере, го прегърни силно и му кажи,че го обичаш!Ако мислиш,че ще ти тежи на съвестта му кажи какво си направила,ако не,просто го премълчи.Все пак тва е била една смешна целувка,която не означава нищо за теб,нали така?!
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

Guest
    ми всъщност не беше 1 той човека и секс искаше (на 16 беше...но бил почнал на 14 ) но аз ест не исках и го отрязах-така де научих си урока... но да за мен това нищо не значеше...

Нали знаеш, че дори и да му се извиниш вече няма да е същото, след такава постъпка любовта остава но не е същото. Чудя се защо хората сме такива глупци и правим неща за които после съжаляваме! Може би защото след изневяра човек може да осъзнае дали наистина държи на човека с когото е или просто това е моментно изживяване. Човешкия мозък винаги е бил загадка за мен, може би някой ден ще успея да разгадая тайните му. Някой ден...
    Нищо не съхне по-бързо от сълза...!

мацка,ти си го познаваш наи-добре,знаеш как би могъл да реагира.мнз..не искам да те насърчавам да лъжеш-това е долно..но можеш да го премълчиш , а ако случаино тои те пита(ако е чул нещо), му признаи и това е..Все пак хора сме- всички грешим!!
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

Град
    Там, където е сърцето...
    Ами сама трябва да прецениш дали да му кажеш.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си